Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα κανεις δεν μου τιποτα.. απο εδω τα μαθαινω....ουτε εγω ξερω τιποτα αλλα δεν νομιζω.. αυτος ο γιατρος θελει να κλεισει κ την τελευταια μερα κυησεις.

εγω μια χαρα με το μωρακι την αυχενικη περιμενω.

εσυ ??

Καλα ο γιατρος μπορει να θελει να κλεισει και την τελευταια μερα αλλα αν το μωρο ερχεται οτι και να κανει ειναι ματαιο....

Εγω μια χαρα εκανα και την β επιπεδου και η μικρη μεγαλωνει!!!

Ποσο εισαι τωρα???

καλημερα τσουπιτσες μου!!!

συμπεθερα να τον χαιρεσαι τον συμπεθερο, σας ευχομαι τα καλυτερα και με το καλο να ερθει η μπεμπουλα σας!!!και να τα χιλιασετε τα χρονια κουκλα μου, να ειστε παντα ευτυχισμενοι και πολυ πολυ ερωτευμενοι!

μινακι σε επαιρνα εχθες αλλα δεν το σηκωνες!

μανου μου, τζενακι αν γενναει η μικρη με το καλο και μη με βρισεται...με εναν πονο!!!

αστερινα μου, ολα καλα με το μπεμπε ετσι?πολυ χαιρομαι, αλλα μη ξεθαρεψεις ναι?πολυ ξεκουραση και ηρεμια!!!

πολλες γλυκειες καλημερεςα σε ολες!!!

εβαλα και 3 φωτο του μπεμπουλη μας...μου τις εστειλαν οι κουμπαροι...τις δικεςμας ακομα να τις περασουμε στο στικακι!!!

τζ

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

κοριτσια απο τσιγαρο πως τα πατε? εγω σημερα αποφασισα να το κοψω κ εχω τραλαθει...

ολο το χερι μου παει στο τασακι

Δεν καπνιζα ποτε οποτε δεν ειμαι και η πιο καταληλη να σου πω....:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπερα μινακι μου δεν πειραζει κουκλα μου,αλλος ενας μηνας απολαυσης,θα ξεκινησει;););)

Αννουλα να τον χαιρεστε και να ζησετε κοπελα,μου παντα γεροι κι ευτυχισμεμοι,να χαιρεστε τα παιδακια σας.

Τζενακι ποια απ'ολες ειναι η μικρη,εχω μπερδευτει με σας τις αδερφες τατα...η ανδριανη καλα ειναι;

γενναει η διαλεχτη.η μικροτερη. εγω ειμαι η δευτερη απο τα κοριτσια η genh ειναι η τριτη κ η ανδριανη ειναι η τεταρτη,και ειναι μια χαρα.. πονακια εχει αλλα ειναι φυσιολογικα

HouVp2.png

oVGVp2.png

Αννετακι μου σε ευχαριστω!!Και εσυ να χαιρεσαι τον αντρακλα της ζωης σου!!!!

Παναγια μου τι κουκλο γαμπρο που εχω!!!!!Φτου φτου φτου να σου ζησει κοριτσαρα μου

γενναει η διαλεχτη.η μικροτερη. εγω ειμαι η δευτερη απο τα κοριτσια η genh ειναι η τριτη κ η ανδριανη ειναι η τεταρτη,και ειναι μια χαρα.. πονακια εχει αλλα ειναι φυσιολογικα

Με το καλο ολα να πανε καλα!!!

κοριτσια απο τσιγαρο πως τα πατε? εγω σημερα αποφασισα να το κοψω κ εχω τραλαθει...

ολο το χερι μου παει στο τασακι

ρουλακι, στην εγκυμοσυνη εκανα κανα τσιγαρακι με τον καφε...στριφτο οχι πακετο κανονικο...η γιατρος μου μου ειχε πει πως καλο ειναι να μη καπνιζω καθολου αλλα αν δω πως στρεσαρομαι και νευριαζω καλυτερα να κανω 2 τζουρες παρα να ειμαι στην τσιτα...λιγες τζουρες τις φιλτραρει ο πλακουντας...αλλα αν καταφερεις να το κοψεις θα σου βγαλω το καπελο!!!

τωρα με τον θηλασμο μαχαιρι...και μονο στην ιδεα πως βγαινει δηλητηριασμενο γαλα μουρχετε τρελα...οποτε τσιγαρο ΤΕΛΟΣ!!ασε που καπνιζει ο αντρας μου και η μανα μου στο μπαλκονι και μολις μπαινουν σπιτι βρωμανε...μπλιαξ...οτι θα το ελεγα αυτο δεν το περιμενα!χαχαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

με το καλο ρουλακι!!!

να εχει μια γρηγορη κι ευκολη γεννα κι ενα γερο γερο γερο μωρακι στην αγκαλια της!!

Αννετακι μου σε ευχαριστω!!Και εσυ να χαιρεσαι τον αντρακλα της ζωης σου!!!!

Παναγια μου τι κουκλο γαμπρο που εχω!!!!!Φτου φτου φτου να σου ζησει κοριτσαρα μου

ευχαριστω κι εγω κοπελαρα μου!!!

τσ τσ τσ εμα εβαλα ολη μου την τεχνη αγαπη μου χιχιχι!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

IB5Vp2.png

αχ ευχαριστω κοριτσια μου!!!σας ευχαριστω μεσα απτα βαθη της καρδιας μου!!!

κι εσεις να χαιρεστε τις οικογενειες σας και οτι καλυτερο σας ευχομαι!!!

σας αγαπαμε πολυ να ξερετε ετσι?

IB5Vp2.png

10 εβδομαδων , ειμαι μικρη ακομα εχω μελλον...αυτος ο γιατρος εχει κ την νυφη μου κ παρολου που θα γεννηση με καισαρικη την ταλαιπωρη τοσο καιρο ....προς το παρον η μικρη δεν το εχει δει ακομα,..

HouVp2.png

oVGVp2.png

Αντε βρε τζενη-αστερινα τρεξτε στην αδελφουλα σας,με το καλο,ενα γερο μωρακι,να της δωσετε τις καλυτερες ευχες μας!!!

Κουκλες σας αφηνω παω να στρωσω τραπεζι,καλο μεσημερι,φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...