Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

θελω να πω οτι κ γω δε λεω καλα περναω κ μου φερεται μια χαρα κ μαγαπαει κ πολλες φορες μου κανει τα χατηρια επισης πολλες φορες απορρω με την υπομονη του..αλλα αγαπη μου υπαρχουν στιγμες που θα ηθελα να τον ξαπλωσω κ να τον αρχισω στα μπουνιδια..αυτο εννοω.δηλ εσενα δεν ερχονται στιγμες που σου ανεβαζει την πιεση?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

θελω να πω οτι κ γω δε λεω καλα περναω κ μου φερεται μια χαρα κ μαγαπαει κ πολλες φορες μου κανει τα χατηρια επισης πολλες φορες απορρω με την υπομονη του..αλλα αγαπη μου υπαρχουν στιγμες που θα ηθελα να τον ξαπλωσω κ να τον αρχισω στα μπουνιδια..αυτο εννοω.δηλ εσενα δεν ερχονται στιγμες που σου ανεβαζει την πιεση?

κοιτα genoula μου αυτο ολοι η πατρα θα το ηθελε.....:roll::roll::roll:

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μινακι μου δεν πειραζει κουκλα μου,αλλος ενας μηνας απολαυσης,θα ξεκινησει;););)

Αννουλα να τον χαιρεστε και να ζησετε κοπελα,μου παντα γεροι κι ευτυχισμεμοι,να χαιρεστε τα παιδακια σας.

Τζενακι ποια απ'ολες ειναι η μικρη,εχω μπερδευτει με σας τις αδερφες τατα...η ανδριανη καλα ειναι;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ελα βρε Ρουλα τι κανεις???Η μικρη οντως γενναει??Γιατι μεχρι να απαντησει η Τζενη θα γεννησουμε και εμεις...χαχαχαχα

Εσυ πως πας?Ολα καλα με το μωρακι?

εμενα κανεις δεν μου τιποτα.. απο εδω τα μαθαινω....ουτε εγω ξερω τιποτα αλλα δεν νομιζω.. αυτος ο γιατρος θελει να κλεισει κ την τελευταια μερα κυησεις.

εγω μια χαρα με το μωρακι την αυχενικη περιμενω.

εσυ ??

HouVp2.png

oVGVp2.png

Σημερα νιωθω υπεροχα!!!! Εχω απιστευτη διαθεση!!!Αν και η μικρη δεν με αφησε ολο το βραδυ να κλεισω ματι.....κλωτσαγε τοσο δυνατα που ακουμπησε ο αντρας μου στον υπνο του την κοιλια μου και ξυπνησε απο τις κλωτσιες..........χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...