Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Να πω ένα γρήγορο γεια και να δώσω πολλές ευχές για τον μπαμπά της Έρης και της μικρής οσονούπω...Δεν μπαίνω γιατί έχω τρελές ζαλάδες, κοιμάμαι από τις 6.30 κάθε βράδυ, πονάει το στομάχι μου η τελοσπάντων με ενοχλεί ότι και αν φάω ότι και αν πιω, μου μυρίζουν όλα και τους έχω ξεπαγιάσει με τα ανοιχτά παράθυρα......Δεν είμαι καθόλου ιδιότροπη μη το σκεφτείτε καν....χαχαχαχα

Άννα είπες τίποτα για κωλόγριες;;;;

τώρα αν σου πω ότι σε ζηλεύω θα με βρίσεις. Αλλά ναι, σε ζηλεύω...άντε κοριτσάκι υπομονή.

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχω ένα θέμακι με το έντερό μου και το παλευω με ειδική θεραπεία και ομοιπαθητικά συμπληρώματα κατά καιρούς. Δηλαδή δεν τρώω αλεύρι και γαλακτοκομικά και διάφορα άλλα....

Καταλαβα...

τώρα αν σου πω ότι σε ζηλεύω θα με βρίσεις. Αλλά ναι, σε ζηλεύω...άντε κοριτσάκι υπομονή.

Απλά θα πω να έχεις σποράκι και να μην έχεις κανένα σύμπτωμα από όλα αυτά να το χαρείς.Χωρίς πλάκα ώρες ώρες είναι ανυπόφορο.Και αυτή η αίσθηση του χαλασμένου στομαχιού με διαλύει δεν μπορώ να φάω τίποτα.Μόνο τα μήλα με ευχαριστούν....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Απλά θα πω να έχεις σποράκι και να μην έχεις κανένα σύμπτωμα από όλα αυτά να το χαρείς.Χωρίς πλάκα ώρες ώρες είναι ανυπόφορο.Και αυτή η αίσθηση του χαλασμένου στομαχιού με διαλύει δεν μπορώ να φάω τίποτα.Μόνο τα μήλα με ευχαριστούν....

Άσε τό ζησα το σποράκι χωρίς συμπτώματα, και έμεινε σποράκι... σε λίγες εβδομάδες θα σου περάσουν....σε καταλαβαίνω, έχεις δίκιο. Το είχα και στους δύο γιούς μου.

mIdZp3.png

έχω φατσοβιβλίο είμαι η xanthi xanp αν ρώτησες εμένα.....Ελπίζω το πολύ ένα μήνα ακόμα και να περάσουν.Την άλλη φορά εκτός από τρελή αυπνία δεν είχα τίποτα άλλο.Τεσπα δεν γκρινιάζω απλά μοιράζομαι την περιπέτειά μου...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Εχεις δικιο βρε Αννιω και εμενα με ταλαιπωρει τωρα αλλα χαιρομαι τοσο οταν την νιωθω να κουνιεται και ξερω οτι αυτην την φορα ειναι καλα!!!Ηταν τρελο σοκ απο την μια να την νιωθω και απο την αλλη να ξυπναω και να ειμαι αδια....

Αλλα παιζει η μοιρα τρελα παιχνιδια τον απριλη κλεινω δυο χρονια που εκανα την διακοπη και τις ιδιες μερες θα εχω αλλο νινι στα χερια μου....

Εχεις δικιο βρε Αννιω και εμενα με ταλαιπωρει τωρα αλλα χαιρομαι τοσο οταν την νιωθω να κουνιεται και ξερω οτι αυτην την φορα ειναι καλα!!!Ηταν τρελο σοκ απο την μια να την νιωθω και απο την αλλη να ξυπναω και να ειμαι αδια....

Αλλα παιζει η μοιρα τρελα παιχνιδια τον απριλη κλεινω δυο χρονια που εκανα την διακοπη και τις ιδιες μερες θα εχω αλλο νινι στα χερια μου....

άντε με το καλό κούκλα....είδες? Ελπίζω και γω να είμαι έγκυος στην επέτειο της απόξεσης

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλημερα..καλησπερα...χαιρεται

χρονια πολλα καταρχας στους εορταζοντες μας!!!να τους χαιρομαστε και του χρονου με υγεια!!!

εμεις ειμαστε καλα...αν εξαιρεσετε τηνχθεσινη ταλαιπωρια που ξανακαναμε παλι εμετο (δεν εβγαλα γαλα το πρωι κι τον μπεμπινο μου τον πειραξε..το πεταξαμε εντελει και πηραμε almiron μετα απο συμβουλη της παιδιατρου)αχρειαστο μεχρι στιγμης κι ελπιζω ετσι να συνεχισει

αλλα η στεναχωρια που πηρα κοριτσια δεν λεγεται...και ειναι τοσο καλος το πουλακι μου...κιχ δεν εβγαλε ουτε εκλαψε...εγω αντιθετως ελιωσα στο κλαμα (τα ματια μου τουμπανο ως και τωρα)...ευτυχως δεν δουλευε ο αντρουλης μου και με κρατουσε αγκαλιτσα και με καθησυχαζε...

και φοβομουνα μη τυχον μου κοπει το γαλα απτη στεναχωρια (ευτυχως ομως τρεις φορες που εβγαλα απτο πρωι ο ψυχουλινος μου εφαγε κι ευχαριστηθηκε)

μη σας ψυχοπλακωνω ομως κι εγω...

μαγειρευει η μανουλα μου κρεατοσουπα κι εγω ειμαι μεσα εξω στο δωματιο να τσεκαρω το νινακι μου

μανου μου χαιρομαι που περασατε πολυ ομορφα...ελπιζω κι ευχομαι να εχεις και τα τελειοτερα αποτελεσματα απο την ομορφη εκδρομουλα σας και να μη πατε πουθενα τον μαρτη (καλα δεν λεω?)

συμπεθερα αστο το κοριτσι να κανει τα δικα του καλε!

μη μου την νευριαζεις και θελουμε ησυχη νυφη, ενταξει?

μινακι κι εγω μικρη ειχα εμφανισει στα κακακια σκουλικακια...θα ρωτησω τη μαμα μου πως το ειχαμε ξεπερασει...αλλα χλωμο να θυμαται...εχει περασει και μισος αιωνας απο τοτε...

εσυ με το καλο η χοριακη και να σου γουρλωθει το ματι απτο αποτελεσμα...γιατι εισαι και πολυ σιγουρη πως θα αδιαθετησεις...α.

ερακι μου, θα σε παρω να τα πουμε αυριο κοπελα μου, μπορεις να παιρνεις οποτε θελεις (το τηλ το εχουμε χαμηλωμενο και δεν θα ξυπνησεις κανεναν), αν κοιμαμαι θα σου απαντησουν οι τηλεφωνητες μου χιχιχι!!!

sis αυριο φευγει το δεματακι αγαπη μου, καλως να το δεχτεις κοπελαρα μου.

να μου χαιδεψεις τα διδυμοζουζουλακια μου!

αννιω μου αυτο που περιμενεις ειναι στο δρομο κοπελα μου!!!κι αν καθηστερησει λιγουλακι...η παροιμια λεει...το καλο πραμα αργει!

ξανθουλι μου, ταλαιπωρεισαι γλυκεια μου?τρωγε μηλαρακια που σαρεσουν και σε λιγο καιρο θα περασουν ολα!!!ο μικρος καλα ειναι?

σας φιλω, θα ξαναμπω αργοτερα!μουατς

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Βρε Αννετακιεγω της μπουμπους τιποτα δεν της κανω αυτη με ταλαιπωρει....ερε τι εχει να παθει ο γιος σου....

Οσο για τον εμετο κοριτσακι μην αγχωνεσαι ολα τα μωρακια κανουν ή τουλαχιστον τα περισσοτερα!!!Ειναι μεχρι να ερθει το στομαχακι του στην σωστη θεση.

Minaki καλημέρα και καλή επιτυχία,

ό,τι και να γίνει δεν το βάζουμε κάτω βέβαια, θα έρθει το μωράκι σύντομα......

Θα μπω αργότερα να δω νέα σου....Αν και ενα τεστ να έκανες θα έβγαινε μου φαίνεται...

Φιλια σε όλες

Πάω να δουλέψω...............................σας φιλώ.

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...