Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλημερα ερη μου τι κανεις,τα παιδια καλα;Τι να κανω κοριτσακι μου,ειναι το μονο που μπορω να κανω για να μη χασω τον εαυτο μου....

Αννιω κι εσυ τωρα γρηγορα περιμενεις,εγω παντως ειμαι 28η στις 19....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα κοριτσια αυτη η μικρη ειναι ζορικη....στο Εβελινακι μου δεν καταλαβαινα τιποτα εχτες ειπαμε να παμε βολτα και πηγαμε για καφε και φαγητο αλλα οταν γυρησαμε σπιτι με επιασε παλι ο κολικος που με ειχε πιασει και στην αρχη....πεθανα παλι ειπια ενα χαπακι αλλα δεν θελω να παιρνω χαπια...αλλα ο πονος ομως ηταν ανυποφορος ηρθε και ο γιατρος στο σπιτι μηπως καταφερει με μασαζ να με κανει να νιωσω καλυτερα αλλα τιποτα..........

Ηθελα να παω και ταξιδι τρομαρα μου..........

Αμαν βρε αννα μου,πολυ τζαναμπετισα η μπουμπου.....πρεπει να προσεχεις.Οσο για τα ταξιδακια να ειστε καλα,και θα τα πατε καποια στιγμη οικογενειακως.Θα παρει ο μπαμπας,ολα τα κοριτσια του και θα πατε οπου τραβαει η ορεξη σας.:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Ασε Μανου δειχνει χαρακτηρα απο τωρα!!!Αλλα εγω εχω σιχαθει τον εαυτο μου....δεν ημουν ετσι στην αλλη εγκυμοσυνη.τωρα νιωθω σαν κολογρια...σκεφτομαι ομως και αλλα κοριτσια που πρεπει να ειναι συνεχεια ξαπλα και παρηγοριεμαι....

Καλημερα ερη μου τι κανεις,τα παιδια καλα;Τι να κανω κοριτσακι μου,ειναι το μονο που μπορω να κανω για να μη χασω τον εαυτο μου....

Αννιω κι εσυ τωρα γρηγορα περιμενεις,εγω παντως ειμαι 28η στις 19....

εγώ είμαι ήδη 32 μη σου πω.....αλλά έκανα αργά ωορρηξία. Ρε συ μανού ούτε στην εφηβεία τέτοιος κύκλος...σε λίγο θα βγάλω και ακμή....

mIdZp3.png

εγώ είμαι ήδη 32 μη σου πω.....αλλά έκανα αργά ωορρηξία. Ρε συ μανού ούτε στην εφηβεία τέτοιος κύκλος...σε λίγο θα βγάλω και ακμή....

Σε νιωθω απολυτααααααααααα,τα εχω χασει κι εγω με τον εαυτο μου,μιλαμε σημερα εβγαλα κι ενα σπυρακι,ελεος πια........ουτε στην εφηβεια τετοιο πραγμα.....εξαλλη γινομαι:mad:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αννιω εχεις κανει ορμονικες εξετασεις μετα την αποξεση???

Έκανα την προηγούμενη εβδομάδα, διότι κάνω ολιστική διατροφή και τις κάνω συχνά. Θα τις πάρω δευτέρα. Αλλά πάντα έτσι είναι ο κύκλος μου από μικρή. 32-36 μέρες. Πολυκυστικές δεν έχω. Σε γενικές γραμμές οι ορμονικές μου είναι πολύ καλές. Δεν άλλαξε και κάτι μετά την παλλίνδρομη. Απλά αν μείνω ποτέ ξανά πρέπει να πάω στον αιματολόγο μου γιατί υπήρχε υποψία θρομβοφιλίας και ίσως χρειαστεί αγωγή. Αυτά.

Κοίτα αννάκι, κάποια στιγμή θα ξαναμείνω, δεν μπορεί, δεν δυσκολεύομαι και τόοοοοοοοσο πολύ πια. ΑΠΛΑ, αυτή την περίοδο οι συνθήκες θα ήταν ιδανικές. Θα μου πεις, εμείς κάνουμε σχέδια και ο θεός γελάει....Τέλοσπάντων. Στην καρδιά μας σαν οικογένεια χωράει ένα άκόμη παιδάκι, όλοι θα το θέλαμε πολύ, ειδικά ο μεγάλος μου το λέει συνέχεια, εγώ κάνω την τρελή....Θα δούμε

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Να πω ένα γρήγορο γεια και να δώσω πολλές ευχές για τον μπαμπά της Έρης και της μικρής οσονούπω...Δεν μπαίνω γιατί έχω τρελές ζαλάδες, κοιμάμαι από τις 6.30 κάθε βράδυ, πονάει το στομάχι μου η τελοσπάντων με ενοχλεί ότι και αν φάω ότι και αν πιω, μου μυρίζουν όλα και τους έχω ξεπαγιάσει με τα ανοιχτά παράθυρα......Δεν είμαι καθόλου ιδιότροπη μη το σκεφτείτε καν....χαχαχαχα

Άννα είπες τίποτα για κωλόγριες;;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Σε ρωτησα γιατι εμενα ο κυκλος μου μεγαλωσε μετα την διακοπη...Αλλα αφου εσενα παντα ηταν ετσι ολα καλα και ναι θα μεινεις εγκυος τις εξετασεις τις εχεις περασει!!!!!

Ασχετο αλλα τι ειναι η ολιστικη διατροφη???

Να πω ένα γρήγορο γεια και να δώσω πολλές ευχές για τον μπαμπά της Έρης και της μικρής οσονούπω...Δεν μπαίνω γιατί έχω τρελές ζαλάδες, κοιμάμαι από τις 6.30 κάθε βράδυ, πονάει το στομάχι μου η τελοσπάντων με ενοχλεί ότι και αν φάω ότι και αν πιω, μου μυρίζουν όλα και τους έχω ξεπαγιάσει με τα ανοιχτά παράθυρα......Δεν είμαι καθόλου ιδιότροπη μη το σκεφτείτε καν....χαχαχαχα

Άννα είπες τίποτα για κωλόγριες;;;;

ναι ναι καλωσηρθες και εσυ στο κλαμπ...μπαμπο ε μπαμπο....χαχαχαχαχαχα

Σε ρωτησα γιατι εμενα ο κυκλος μου μεγαλωσε μετα την διακοπη...Αλλα αφου εσενα παντα ηταν ετσι ολα καλα και ναι θα μεινεις εγκυος τις εξετασεις τις εχεις περασει!!!!!

Ασχετο αλλα τι ειναι η ολιστικη διατροφη???

έχω ένα θέμακι με το έντερό μου και το παλευω με ειδική θεραπεία και ομοιπαθητικά συμπληρώματα κατά καιρούς. Δηλαδή δεν τρώω αλεύρι και γαλακτοκομικά και διάφορα άλλα....

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...