Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα χρονια πολλα σε οσους και οσες γιορταζουν!!!!

Εμεις ειμαστε αν εξερεσεται το γεγονος οτι βρηκαμε σκουλικακια στα κακακια της Ελισαβετ μας και πρεπει ολοι μας να κανουμε θεραπεια και οπωσδηποτε η μανουλα πρεπει πριν ξεκινησει θεραπεια να κανει χοριακη οποτε αυριο με εντολη της γιατρου παω να την κανω!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα χρονια πολλα αν εχετε εορταζοντες.Τι ειναι παλι αυτο βρε μινακι μου,που μπορει να οφειλεται;Καλα αποτελεσματα να εχεις ευχομαι.

Αυτο για τα γαλακτομικα κι εγω το ξερω παντως,καλα κανεις αστερια μου που το συνδυαζεις με χυμο πορτοκαλι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και στις υπολοιπες!!!

Αντε βρε Μινακι περαστικα της να ειναι και εσυ να εχεις μια καλη χοριακη!!!!

Αστεριακο λογικο ειναι να αλλαζουν οι γευσεις σου εχεις να δεις πολλα ακομα!!!!χαχαχαχα

μινακι οταν λες σκουλικι εννοεις κανονικο??περαστικο να ειναι!!οποτε τελικα δε θα την γλιτωσεις τη χοριακη.

καλα αννα μιλαμε αυτα τα παιδια τα πανω κατω εχουν φερει!!να φανταστεις μια μερα μου εφερε η πεθερα μου σπανακορυζο(δεν ηξερε οτι δεν το τρωω),μολις το ειδα ειπα: ρε γμτ νηστκη θα μεινω!!

τελικα οχι απλα το εφαγα,αλλα μου αρεσε και πολυ!!!!

ασε που βλεπω λαδερα και μου τρεχουν τα σαλια λες και βλεπω δε ξερω και γω τι!!!πλακα εχει!!!!

μανου μου χαιρομαι που περνατε τοσο καλα!!!!αντε και στην επομενη εκδρομουλα σας!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Ευχαριστω πολυ αστερια μου να εισαι καλα,εχω παρει αποφαση να απολαμβανω την καθε στιγμη,οπως κι αν ερθουν τα πραγματα,οποτε ετσι εχει γινει πολυ καλυτερη η ζωη μου!!!!!Παντως ειναι πολυ καλο που τρως λαδερα,γιατι τωρα με τη ληψη σιδηρου.....θα σου χρειαστουν....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

αστα μανου μου το ενα μετα το αλλο συνηθως λεει κολλαει αυτο τωρα τι να σου πω

περαστικά σας μινάκι, και καλή επιτυχία με τη χοριακή....πως είσαι εσύ από συμπτώματα?

mIdZp3.png

Μανού την καλύτερη δουλειά κάνεις!

Μινάκι καλή επιτυχία με τη χοριακή!

Εγκυούλες φιλάκια στις κοιλίτσες!!!!

Αστερία είδες Μενεγάκη το πρωί;;;;Είχε συμβουλές για διδυμομανούλες!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

εγώ έχω τα ίδια που είχα και στις εγκυμοσύνες, και πριν την περίοδο. Άρα δεν μπορώ να πω. Όμως δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη να σου πω την αλήθεια...Δεν πειράζει όμως είμαι χαρούμενη αυτήν την περίοδο γενικώς.

mIdZp3.png

Μανού την καλύτερη δουλειά κάνεις!

Μινάκι καλή επιτυχία με τη χοριακή!

Εγκυούλες φιλάκια στις κοιλίτσες!!!!

Αστερία είδες Μενεγάκη το πρωί;;;;Είχε συμβουλές για διδυμομανούλες!!!!

Καλημέρα έρη...τι κάνουν όοοοολα τα ζουζούνια? να χαίρεσαι μπαμπά και μωράκι από του χρόνου

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...