Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

Δε ξέρω καθόλου πόσο ήταν τη μέρα της ωοληψιας. Λογικά πρέπει να είχαν ικανοποιητικό μέγεθος, αλλιώς γιατί να τα πάρει; Θυμάμαι τις μετρήσεις που κάναμε 2-3 μέρες πριν γιατί μου τις έλεγε. Μάλλον κ εγώ με την απορία θα μείνω 😂

4 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Η οργκαλουτραν είναι για να καθυστερεί την ανάπτυξη, για να μην ξεφύγουν κάποια ωοθυλακια πιο μπροστά από τα άλλα. 

Για μένα είναι περίεργο που δεν σου έκανε αιματολογικες για την lh σίγουρα που δείχνει την ωορρηξία και πήγαινε με τον κύκλο ως αριθμό, επίσης κ την Ε2 μετράνε για να βλέπουν πόσο ανεβαίνει, παίζει και αυτή το ρόλο της.

Αν θυμάμαι καλά μας είχε πει η φίλη μας ότι δεν έκανε αιματολογικες.

Έκανα orgalutran ακόμα και όταν είχα ένα ωάριο. Οποτε αυτό πως δικαιολογεί πως καθυστερεί τον ρυθμό ανάπτυξης; Ίσως μου τις έκανε για να προλάβει να μη σπάσει το ένα ωάριο του κύκλου πριν την ωοληψια (υποθέτω). Πάντως όταν πήγαινα 6-8η μέρα ανάλογα πως ήταν το ωάριο, έκανα 2 orgalutran κ ovitrelle κ πήγαινα για ωοληψια. Τα ίδια κ στον εντελώς φυσικό κ στον τροποποιημένο. Όντως δε κάναμε αιματολογικές στον φυσικό/τροποποιημένο κύκλο. 

4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Σίγουρα φαίνεται από τις αιματολογικές. Ποιο εγγυημένο από αυτήν την μέθοδο δεν εχει. Μπορεί με τις αιματολογικές να καταλάβει ότι πχ σε σένα τα ώριμα σου ωάρια είναι 16χλμ εμένα 20

Πήγαιναν με το μάτι; Επίσης έκανες υπέρηχο και πήγαινες κατά προσέγγιση 4 μέρες μετά για ωοληψια; 

Έκανα υπέρηχο με το που σταματούσα τα Femara που τα έπαιρνα 2η με 6η μέρα του κύκλου.  Ναι πήγαινε με υπερηχογραφικο έλεγχο. Δλδ αν βλέπαμε πως έχουν μεγαλώσει, ξεκινούσαμε orgalutran κ μετά ovitrelle. Απλά συνήθως η ωοληψια μου γινόταν 10-12 ημέρα που όντως ταιριάζει με το πότε γίνεται η ωορρηξία στον κύκλο των 24-25 ημερών που έχω.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κοριτσακια μου καλησπερα τι κανετε εγω καλα μολις γυρισαμε απο την βολτα μας απλα μπηκα να σας πω οτι το αργοτερο μεχρι την Τεταρτη θα εχω αδιαθετησει στα σιγουρα εχω το μονιμο συμπτωμα μου περιοδου οποτε τζιφος αυτος ο μηνας αλλα δεν πειραζει ας ειμαστε καλα για τον αλλο μηνα!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα,ερη και φαιη,να τους χαιρεστε τους εορταζοντες και να σας χαιρονται κι αυτοι κι οτι επιθυμει η καθεμια σας,να πραγματοποιηθει.

Καλο βραδυ και καλη βδομαδα απο αυριο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!

Αννέτ πώς πάτε;Έχεις πρόβλημα με τις θηλές;;;;;Το ξέρεις ότι υπάρχουν ψέυτηκες θηλές από καουτσούκ ή σιλικόνη στα ΛΗΤΩ;;;;Τις είχα χρησιμοποιήσει εγώ στον Γιώργο γιατί ήμουν άπειρη και μου είχε ματώσει τις δικές μου από κακή θέση θηλασμού.....Κάνονυν μια χαρά τη δουλειά τους....Δοκίμασέ τις αν θέλεις, πιστέυω θα βοηθήσουν....

Ερακι μου τις εχω παρει αλλα δεν...

τωρα τις καμαρωνω χαχαχαχα

ευτυχως το θυλαστρο κανει την δουλεια του και ο μπεμπουλης μου πινει το γαλατακι της μανουλας γιατι το ξενο μπλιαξ!!!\

εσεις τι κανετε?τα κουτσουβελακια?

χρονια πολλα για αυριο κοπελα μου αν δεν καταφερω να μπω!!!

κοριτσακια μου καλησπερα τι κανετε εγω καλα μολις γυρισαμε απο την βολτα μας απλα μπηκα να σας πω οτι το αργοτερο μεχρι την Τεταρτη θα εχω αδιαθετησει στα σιγουρα εχω το μονιμο συμπτωμα μου περιοδου οποτε τζιφος αυτος ο μηνας αλλα δεν πειραζει ας ειμαστε καλα για τον αλλο μηνα!!!!!!

η σιγουρια σου μου αρεσει κοπελια!!!

εβγαλες και τη μερα που θα αδιαθετησεις...

εννοειτε πως πρωτα απολα να ειστε καλα!!!να ειστε καλα και το αδερφακι που ζηταει η πριγκιπεσσα σου θα ερθει!!!να μου την φιλησεις!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ουπς ακουσα ενα νιαουρισματακι!!!

σας φιλω γλυκααααααααααααα!!!!!

μανουυυυυυυυ, δεν μας ειπες πως περασατε στην εκδρομουλα σας???

η εγω δεν διαβασα αφου χαιρομουνα τον γιοκα μου!!!

ξυπνησε ο Υιος...παμε για μασεεεεεεεεεεες!!!

ισως ξαναμπω, φιλουνια!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

γεια σου αννετακι!!!τι κανει ο μικρουλης μας?

τι καλα που εχεις γαλατακι!!!!θελω κι εγω να θηλασω τοσο πολυ,ελπιζω να τα καταφερω.θα μου πεις απο τωρα αυτο σκεφτεσαι?αλλα το θελω πολυ!!!

το βραδυ πως ειναι?ξυπναει συνεχεια?πολλα φιλακια να του δωσεις!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Να τον χαίρεσαι και σύντομα να γίνετε 3!!!!!!!Και εμένα γιορτάζει ο μπαμπάς μου και του χρόνου θα γιορτάζει και η μπεμπούλα!!!!

γεια σου eri σε ευχαριστω,να χαιρεσαι και εσυ τον μπαμπα σου και την οικογενεια σου

RPVCp3.png?gonw6PAb

Καλησπερα,ερη και φαιη,να τους χαιρεστε τους εορταζοντες και να σας χαιρονται κι αυτοι κι οτι επιθυμει η καθεμια σας,να πραγματοποιηθει.

Καλο βραδυ και καλη βδομαδα απο αυριο.

manoutita σε ευχαριστω πολυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου

RPVCp3.png?gonw6PAb

Καλημερα και καλη βδομαδα.

Αννετακι μου η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι αν σας ειπα,αλλα περασαμε πολυυυ ομορφααααα.Βεβαια εγω ως γνησια χαζομαμα,εβλεπα αλλες οικογενειες με τα παιδακια τους,και με επιασαν λιγο οι τυψεις,που ειχα αφησει το κοριτσακι μου σπιτι.....αλλα αφου με αρπαξε ο αντρουλης μου,και μιλησαμε και με τη μικρη και μου ειπε οτι περνουσε τελεια,και να περναμε κι εμεις καλα,ηρεμησα.....

Ειχαμε καιρο νε μεινουμε τα δυο μας,και μας εκανε καλο,σκεφτομαστε πρωτα ο Θεος,να το επαναλαβουμε την 25 Μαρτιου,με το που τελειωσει η μικρη την παρελαση,να φυγουμε οικογενειακως.

Να εχετε μια ομορφη μερα,κουκλιτσες μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ερακι μου τις εχω παρει αλλα δεν...

τωρα τις καμαρωνω χαχαχαχα

ευτυχως το θυλαστρο κανει την δουλεια του και ο μπεμπουλης μου πινει το γαλατακι της μανουλας γιατι το ξενο μπλιαξ!!!\

εσεις τι κανετε?τα κουτσουβελακια?

χρονια πολλα για αυριο κοπελα μου αν δεν καταφερω να μπω!!!

Εντάξει τότε δεν πειράζει, συνέχισε με θήλαστρο....Σημασία έχει ότι έχεις γάλα!!!!!

Εμείς καλά είμαστε....Ο άντρας μου είναι αρρωστούλης....ελπίζω να μην μας κολλήσει!!!!Όποτε θέλεις πάρε ενα τηλέφωνο να τα πούμε λίγάκι (καλύτερα πρωινό)....Εγώ δεν παίρνω γιατί είναι πολύ μωράκι ακόμα το μπεμπέ σου και ξέρω ότι στην αρχή είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα....Πολλά φιλάκια στα πιο γλυκά πατουσάκια!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!

να ρωτησω κατι,μου ειπε ο γιατρος το σιδηρο να το παιρνω μιση ωρα πριν το φαγητο.Κανω καλο που πινω μαζι και μια πορτοκαλαδα??

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Καλημεραααααα

Αστεριακο και μια ωρα πριν αν το παιρνεις ειναι καλυτερα και ακομα καλυτερα που το παιρνεις με πορτοκαλι γιατι η βιταμινη c βοηθαει στην αποροφυση του οταν το παιρνεις δεν κανει για μια ωρα να φας τιποτα το γαλακτοκομικο

ευχαριστω αννουλα!!για τα γαλακτοκομικα δεν το ηξερα,καλα που μου το ειπες.

βεβαια 3 μερες τωρα το γαλα το πρωι δεν ειναι και το καλυτερο μου,γενικα μου εχουν αλλαξει οι διατροφικες συνηθειες.χθες προσπαθησα να φαω κοτοπουλο αλλα με αηδιαζε.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...