Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ναμαι και εγω!!!χθες ηταν η χειροτερη νυχτα μας ο μικρος ανεβασε πυρετο και ημασταν με ντεπον καθε 3 ωρες και να ψηνεται το πουλακι μου ασε που κολλησα και εγω συναχι και ειμαι μεσα στην ευτυχια απο χθες...σημερα εχει δεκατα αλλα δεν πεφτουν με τιποτα γαμωτοοοοο

crazy baby περαστικα του μην φοβασαι θα περασει στο προγραμμα ειναι και αυτα δινε του χυμους πορτικαλι θα του κανουν καλο.

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου geni τι κανεις?και εσυ τετοια ωρα μπηκες?

γεια σου faii ,εγω μεχρι τωρα ειχα καλεσμενους.εστειλα το συζηγο για μπανιο κ μπηκα να ριξω μια ματια..εσυ τι κανεις?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

φαιη μου σαφηνω βγηκε κ με βρηκε στο λαπ τοπ κ στραβο κοιταει..θα τα πουμε κοριτσαρα καληνυχτα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

γεια σου faii ,εγω μεχρι τωρα ειχα καλεσμενους.εστειλα το συζηγο για μπανιο κ μπηκα να ριξω μια ματια..εσυ τι κανεις?

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΜΠΗΚΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.καληνυχτα παω και εγω για υπνο

RPVCp3.png?gonw6PAb

κοριτσακια καλημερα ελιωσα στον υπνο απο τι 9 κοιμομασταν με την μπουμπου εκεινη βεβαια κοιμαται ακομα θα παμε βολτουλα μετα και ολο μιλουσε για την φαρμα με τις στρουθοκαμηλους!!!! εδω γυρω θα ειμαι παω να κανω καμια δουλιτσα μια και δεν ειναι καμια μεσα!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλημέρα μινάκι

και γω ξυπνάω από τα άγρια χαράματα, τα αγοράκια μου είναι κάθε μέρα στο πόδι από τις 7 παρά. και εντάξει τις καθημερινές, έχουμε σταθμό....τα σ-κ???έλεος.

Τι κάνεις κατά τα άλλα? εμένα από χτες με πονάει η μέση μου και η κοιλιά μου, και με φαγουρίζει το στήθος μου....που σημαίνει ότι όπου να ναι θα αδιαθετήσω...και θα μετράω 4 μήνες προσπάθειας μετά την παλλίνδρομη. Οκ, δεν είναι και ανησυχητικό θέλω να πιστεύω. Θα μας κάτσει κάποια στιγμή.

Καλημέρα σε όλες τις κοπέλες.

mIdZp3.png

καλως την κουκλα εμενα με ξυπνησε ο αντρουλης μου στις 7μιση που ηρθε απο την δουλεια η μικρη μου δεν ξυπναει πριν τις 8μιση!!!! και εχουμε πει οτι αν δεν την δουμε δεν απογοητευομαστε σωστα οποτε ασε οτι θελει ο Θεος θα γινει!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Μανουτίτα , με γεια τα ρουχαλάκια !!!

Αννετάκι , φιλιά στον μπεμπούκο σου !!!! ποιο γαλα του εδωσες ? παιδιατρος στο εδωσε ?

πω πω....κι εγω αυτο με τα γαλατα το σκεφτομαι. Και θα πρεπει κ συντομα να επιστρεψω στο μαγαζί........ααααχχχχχχχχχχ

η γιατρος του νοσοκομειου...εκει δινανε συμπληρωμα almiron και αυτη μου εγραψε nan της nestle (πολυ βαρυ για νεογεννητα), αλλα ας οψονται οι μιζες...αλλα να μη σκεφτονται τα μωρακια καθολου...τελικα εστειλα τον συζυγο να παρει almiron για παν ενδεχομενο..ελπιζω να μη χρειαστει να το χρεισιμοποιησω!

Αννετ , το τικεράκι είναι φανταστικό !!!!

ευχαριστωωωωωωωωωω!!!αντε και στο δικο σου!!!

annete εισαι πολυ φοβερη κανεις πολυ ωραιες περιγραφες φιλακια σε σενα και στον μπεμπη

ααααχ φαιη μου, η καρδια μιλαει αγαπη μου!!!

θα δεις κι εσυ οταν με το καλο θα αποκτησεις το πλασματακι σου!!!

annete δεν έχω καταλάβει, γιατι βγάζεις γάλα? δεν είναι ταλαιπωρία από να το θηλάσεις?

γιατι αννιω μου, θηλη γιοκ...ο μπεμπης τσαντιζεται πολυ και το δεξι μου ηταν τουμπανο...μη πετρωσει και πρεπει να το κοψω...το μωρο μου θελει το γαλατακι μου!!!

σωτηριο το θηλαστρο ομως...χαλαλι ο πονος μερικες φορες!

Καλησπέρα κορίτσια, δεν μπήκα καθόλου, ήμουν πολύ φορτωμένη. Crazy baby περαστικά σας. Όλοι άρρωστοι είναι αυτόν τον καιρό. Κι εμένα 2 βδομάδες με ταλαιπώρησε η ίωση. Στο τέλος πήρα αντιβίωση κι ησύχασα.

Φαίη, Τερκενλής υπάρχει και στην Αθήνα, δε χρειάζεται να πάς μέχρι Θεσ/νίκη για να πάρεις τσουρέκια! (παρεπιπτώντως εμένα μ'αρέσει η Καβάλα)

Αννετ περαστικά και στο δικό σου μπεμπούλη. Συνηθισμένα είναι αυτά στην αρχή με τα γάλατα...

Απ'ό,τι βλέπω δεν υπάρχει και πολύ κίνηση σήμερα. Δεν κουνάει το καράβι.

Καληνυχτούδια και όνειρα γλυκά

ευχαριστουμε πολυ ρινουλα μου!!!

μα κι εσυ με τις μεγαλες ωρες μπαινεις...παλια τα βραδυα ειχε πολυ ζωη το καφε μας...τωρα πολλες εγκυουλες και το ξενυχτι δεν αντεχεται!!!

αχ με το καλο κοριτσαρες μου κι τα κοριτσακια τα καινουρια συντομα να τα κολλησουμε εγκυμονητιδα!!!

crazy baby περαστικα κι αγυριστα κοπελα μου!!!

φιλακια στον ευθυμακο μας!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!

Αννέτ πώς πάτε;Έχεις πρόβλημα με τις θηλές;;;;;Το ξέρεις ότι υπάρχουν ψέυτηκες θηλές από καουτσούκ ή σιλικόνη στα ΛΗΤΩ;;;;Τις είχα χρησιμοποιήσει εγώ στον Γιώργο γιατί ήμουν άπειρη και μου είχε ματώσει τις δικές μου από κακή θέση θηλασμού.....Κάνονυν μια χαρά τη δουλειά τους....Δοκίμασέ τις αν θέλεις, πιστέυω θα βοηθήσουν....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

κοριτσαρες τι κανετε?εγω σημερα είχα μαγειρεμα τραπεζι για το συζυγο γιατι αυριο γιορταζει.γι αυτο δεν μπηκα σημερα.μαυζευτικαμε ολη η οικογενεια ξερετε.

Να τον χαίρεσαι και σύντομα να γίνετε 3!!!!!!!Και εμένα γιορτάζει ο μπαμπάς μου και του χρόνου θα γιορτάζει και η μπεμπούλα!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...