Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εγώ είχα λίγες αναγουλες από την 4η μέρα εμβρυομεταφοράς κ γενικά είναι το μόνο συμπτωμα που σε μένα τουλάχιστον δεν πέφτει ποτέ έξω.Ξερω ότι είναι πολύ νωρίς,αλλά ευχομαι να συμβαίνει κάτι πολύ ευχάριστο μέσα στην κοιλίτσα σου🥰

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου αλλα σε μένα δεν είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης, γιατί οι ξεκίνησαν μια ώρα μετά την ετ, προφανώς λόγω του ότι με πείραξε το ταξίδι. Το θέμα είναι ότι συνεχίζεται και είναι πολύ ενοχλητικό. Δε θα γκρινιαζα αν ήταν λόγω εγκυμοσύνης αλλά αποκλείεται να είναι απο αυτό τόσο πολύ νωρίς. Ούτε εμφύτευση δεν πρέπει να έχει γίνει καλά καλά. Για αυτό σκέφτηκα τα utrogestan. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Μια χαρα φαση ειναι απλα ειναι λιγο δυσκολο να μην μπορεις να κανεις τα παντα οπως πριν βεβαια σε προσεχουν και οι αλλοι πιο πολυ!!!

Θα ερθει κοριτσακι και για σενα αυτη η στιγμη και οταν ερθει θα κοιταξεις να την χαρεις οσο πιο πολυ μπορεις!!!

σε καλομαθαινουν τωρα και μενα μου αρεσει να με κανακευουν το εχω απο μικρη χαχαχα....... εισαι πολυ γλυκια σε ευχαριστω

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κουκλιτσες μου, τι κανετε;

Αννουλα μου απο οτι διαβασα,ειδατε το μουτρακι της πριγκηπεσσας,μπραβο κουκλα μου.

Μινακι μου ευχομαι,τα συμπτωματα,να φερουν ευχαριστα νεα.

Αννετακι μου,χαζομανουλα,τι κανει ο μπεμπουλης σου,παντως απ'οτι θυμαμαι κι εγω το κιντερτε της εδινα της δικιας μου.Εμενα προσωπικα,μου ειχε αρεσει πολυυυυ.

Μηλιτσα καλωσηρθες,κοριτσακι μου,τι κανεις;Χαθηκαμε...

Φαιη,η περιοδος της εγκυμοσυνης,νομιζω οτι ειναι μοναδικη,βιωνεις συναισθηματα για πρωτη φορα κι ειναι εκπληκτικο.Σου ευχομαι ολοψυχα να το νιωσεις συντομα!!!

Εμεις σημερα αφησαμε τη μικρη στο Γκαιτε και πηγαμε για shopping με το συζυγο.Κοριτσια στο H&M ειχε τρελεεεεεεες τιμες στα παιδικα,σηκωσαμε το μαγαζι.......:tongue:

Καλο Σ/Κ σε ολες,να περασετε ομορφααααααα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αννετακι μου,χαζομανουλα,τι κανει ο μπεμπουλης σου,παντως απ'οτι θυμαμαι κι εγω το κιντερτε της εδινα της δικιας μου.Εμενα προσωπικα,μου ειχε αρεσει πολυυυυ.

Εμεις σημερα αφησαμε τη μικρη στο Γκαιτε και πηγαμε για shopping με το συζυγο.Κοριτσια στο H&M ειχε τρελεεεεεεες τιμες στα παιδικα,σηκωσαμε το μαγαζι.......:tongue:

Μανουτιτακι μου, καλησπερα αγαπη, μεγεια τα ρουχα σας και καλοφορετα!!!

ο μπεμπης ειναι πολυ καλα, αν εξαιρεσεις πως εχθες μου εκανε εμετο ολο το γαλα ( εβγαλα μονο 20 γρ και του εδωσα ξενο και προφανως του εκατσε βαρυ...το πουλακι μου...δεν θελω να το ξαναζησω Θεε μου) κι μου εφυγε η μιση ζωη μου.......και σημερα κατι κλανιτσες και γιαυτο θελω να ξεκινησω το χαμομηλακι προληπτικα για πονακια του μπεμπουλη μου!

η παιδιατρος μας ειπε οχι ακομα το μωρο χαμομηλι, ετσι λοιπον θα πλακωθω εγω...αν και ποτε δεν μου αρεσαν τα ροφηματα για τον θησαυρο μου χαλαλι...αν και κατεβαζω 1 λιτρο γαλα στην καθισια μου, που δεν ηθελα ουτε να το μυρισω!!!

καλο σ/κ και σε σας μανου μου, φιλακια και αγκαλιτσες απο γιο και μανουλα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Γεια σας κοριτσάκια !!!!

τι κάνετε ?

εγώ χθες ελιωσα απο την κουραση. Ξυπνησα στις 7 30 , πηγαμε με μετρο Πατησια , επιστρεψαμε , ξεκινησαμε μια παραγγελια , το μεσημερι πηγαμε σπιτι , κοιμηθηκα καμιά ωρίτσα, απογευμα ξανα μαγαζί συνεχίσαμε παραγγελία , κατα τις 8 , φυγαμε , πηγαμε για παραδοση παραγγελιας στην Πατησιων , μετα για ενα γρηγορο καφε - εγω χυμο- ,μετα φαγητό γιατι ειχαμε λυσσαξει απο την πεινα και καταληξαμε σπιτι , στις 12 00 το βραδυ

να κανω μπανιο και νανι

εεε.....εκλαιγα απο την κουραση....

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Μανουτίτα , με γεια τα ρουχαλάκια !!!

Αννετάκι , φιλιά στον μπεμπούκο σου !!!! ποιο γαλα του εδωσες ? παιδιατρος στο εδωσε ?

πω πω....κι εγω αυτο με τα γαλατα το σκεφτομαι. Και θα πρεπει κ συντομα να επιστρεψω στο μαγαζί........ααααχχχχχχχχχχ

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Αννουλα μου απο οτι διαβασα,ειδατε το μουτρακι της πριγκηπεσσας,μπραβο κουκλα μου.

Μινακι μου ευχομαι,τα συμπτωματα,να φερουν ευχαριστα νεα.

Μηλιτσα καλωσηρθες,κοριτσακι μου,τι κανεις;Χαθηκαμε...

Φαιη,η περιοδος της εγκυμοσυνης,νομιζω οτι ειναι μοναδικη,βιωνεις συναισθηματα για πρωτη φορα κι ειναι εκπληκτικο.Σου ευχομαι ολοψυχα να το νιωσεις συντομα!!!

manoutita σε ευχαριστω και εγω θελω να πιστευω οτι συντομα θα το νιωσω,εισαι πολυ τυχερη που μενεις θεσσαλονικη πεθαινω για θεσσαλονικη και για τα τσουρεκια του τεκενλη συν οτι εχει και πολυ καλη αγορα.φιλια

RPVCp3.png?gonw6PAb

Μανουτιτακι μου, καλησπερα αγαπη, μεγεια τα ρουχα σας και καλοφορετα!!!

ο μπεμπης ειναι πολυ καλα, αν εξαιρεσεις πως εχθες μου εκανε εμετο ολο το γαλα ( εβγαλα μονο 20 γρ και του εδωσα ξενο και προφανως του εκατσε βαρυ...το πουλακι μου...δεν θελω να το ξαναζησω Θεε μου) κι μου εφυγε η μιση ζωη μου.......και σημερα κατι κλανιτσες και γιαυτο θελω να ξεκινησω το χαμομηλακι προληπτικα για πονακια του μπεμπουλη μου!

η παιδιατρος μας ειπε οχι ακομα το μωρο χαμομηλι, ετσι λοιπον θα πλακωθω εγω...αν και ποτε δεν μου αρεσαν τα ροφηματα για τον θησαυρο μου χαλαλι...αν και κατεβαζω 1 λιτρο γαλα στην καθισια μου, που δεν ηθελα ουτε να το μυρισω!!!

καλο σ/κ και σε σας μανου μου, φιλακια και αγκαλιτσες απο γιο και μανουλα!!!

annete εισαι πολυ φοβερη κανεις πολυ ωραιες περιγραφες φιλακια σε σενα και στον μπεμπη

RPVCp3.png?gonw6PAb

Γεια σας κοριτσάκια !!!!

τι κάνετε ?

εγώ χθες ελιωσα απο την κουραση. Ξυπνησα στις 7 30 , πηγαμε με μετρο Πατησια , επιστρεψαμε , ξεκινησαμε μια παραγγελια , το μεσημερι πηγαμε σπιτι , κοιμηθηκα καμιά ωρίτσα, απογευμα ξανα μαγαζί συνεχίσαμε παραγγελία , κατα τις 8 , φυγαμε , πηγαμε για παραδοση παραγγελιας στην Πατησιων , μετα για ενα γρηγορο καφε - εγω χυμο- ,μετα φαγητό γιατι ειχαμε λυσσαξει απο την πεινα και καταληξαμε σπιτι , στις 12 00 το βραδυ

να κανω μπανιο και νανι

εεε.....εκλαιγα απο την κουραση....

kitti χαρα στο κουραγιο σου!!!!!!!!

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

ναμαι και εγω!!!χθες ηταν η χειροτερη νυχτα μας ο μικρος ανεβασε πυρετο και ημασταν με ντεπον καθε 3 ωρες και να ψηνεται το πουλακι μου ασε που κολλησα και εγω συναχι και ειμαι μεσα στην ευτυχια απο χθες...σημερα εχει δεκατα αλλα δεν πεφτουν με τιποτα γαμωτοοοοο

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλησπέρα κορίτσια, δεν μπήκα καθόλου, ήμουν πολύ φορτωμένη. Crazy baby περαστικά σας. Όλοι άρρωστοι είναι αυτόν τον καιρό. Κι εμένα 2 βδομάδες με ταλαιπώρησε η ίωση. Στο τέλος πήρα αντιβίωση κι ησύχασα.

Φαίη, Τερκενλής υπάρχει και στην Αθήνα, δε χρειάζεται να πάς μέχρι Θεσ/νίκη για να πάρεις τσουρέκια! (παρεπιπτώντως εμένα μ'αρέσει η Καβάλα)

Αννετ περαστικά και στο δικό σου μπεμπούλη. Συνηθισμένα είναι αυτά στην αρχή με τα γάλατα...

Απ'ό,τι βλέπω δεν υπάρχει και πολύ κίνηση σήμερα. Δεν κουνάει το καράβι.

Καληνυχτούδια και όνειρα γλυκά

Τα πάντα είναι δυνατά σ'αυτόν που πιστεύει

r7Bsp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, δεν μπήκα καθόλου, ήμουν πολύ φορτωμένη. Crazy baby περαστικά σας. Όλοι άρρωστοι είναι αυτόν τον καιρό. Κι εμένα 2 βδομάδες με ταλαιπώρησε η ίωση. Στο τέλος πήρα αντιβίωση κι ησύχασα.

Φαίη, Τερκενλής υπάρχει και στην Αθήνα, δε χρειάζεται να πάς μέχρι Θεσ/νίκη για να πάρεις τσουρέκια! (παρεπιπτώντως εμένα μ'αρέσει η Καβάλα)

Αννετ περαστικά και στο δικό σου μπεμπούλη. Συνηθισμένα είναι αυτά στην αρχή με τα γάλατα...

Απ'ό,τι βλέπω δεν υπάρχει και πολύ κίνηση σήμερα. Δεν κουνάει το καράβι.

Καληνυχτούδια και όνειρα γλυκά

rinoula καβαλα εχω παει δυο φορες και μου αρεσει γιατι ειναι γραφικη

εχω περασει πολυ ωραια.καληνυχτα τα λεμε

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...