Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαιη βλεπω αλλαξες παλι αβαταρ ειναι πολυ γλυκο!!!!

καλημερα αννα μου αρεσει πολυ ο σνουφελ εψαχνα να βρω κατι να μου αρεσει.ωραια εποχη θα γεννηθει ανοιξιατικη η μικρη

RPVCp3.png?gonw6PAb

Ναι ειναι η καλυτερη εποχη τα σχολεια κλειστα,Δενεχει πολλες ιωσεις και εχει και ωραιο καιρο!!!Ασε που το καλοκαιρι θα εχει ξεπεταχτει οποτε θα πηγαινουμε και βολτουλες!!!!

Διαφημίσεις

Ναι ειναι η καλυτερη εποχη τα σχολεια κλειστα,Δενεχει πολλες ιωσεις και εχει και ωραιο καιρο!!!Ασε που το καλοκαιρι θα εχει ξεπεταχτει οποτε θα πηγαινουμε και βολτουλες!!!!

σημερα εχει καταπληκτικο καιρο ανοιξιατικο σκεφτομαι να κατεβω για περπατημα το μεσημερι μου αρεσουν πολυ οι βολτες και μενα ειμαι λιγο γυριστρουλα δεν μπορω το μεσα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Θα την παμε σε κανα παρκο για να περπατησω και εγω λιγο αλλα να εχει και μερος να καθησω αν κουραστω...Ασε εχω αρχησει και κουραζομαι ευκολα

καταλαβα εχετε παρκα μεγαλα δεν εχω περασει ποτε απο λαμια,αλλα δεν μπορεις να καθησεις χαμηλα σε παγκακι εχεις δικιο εχεις παρει πολλα κιλα?

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Μεγαλα παρκα πολυ οχι δεν εχουμε αλλα το μεγαλυτερο ειναι στον κατω δρομο απο το σπιτι μου οποτε ειναι μια χαρα εχει και καφετερια μεσα οποτε δεν χρειαζεται να κατσω στα παγκακια.

Κιλα οχι εχω χασει 4 αλλα εχω φουσκωσει σαν μπαλονι εχω γινει απο τωρα οποτε οι κινησεις μου ειναι πολυ βαριες και χανω και την ισοροπια μου ευκολα....

Μεγαλα παρκα πολυ οχι δεν εχουμε αλλα το μεγαλυτερο ειναι στον κατω δρομο απο το σπιτι μου οποτε ειναι μια χαρα εχει και καφετερια μεσα οποτε δεν χρειαζεται να κατσω στα παγκακια.

Κιλα οχι εχω χασει 4 αλλα εχω φουσκωσει σαν μπαλονι εχω γινει απο τωρα οποτε οι κινησεις μου ειναι πολυ βαριες και χανω και την ισοροπια μου ευκολα....

ωραια που εχεις παρκο κοντα για σενα και για τα παιδια,καλο ομως που ελεγχεις τα κιλα σου, τωρα θα φουσκωνεις ολο και περισσοτερο δεν πειραζει να σου πω την αληθεια εμενα θα μου αρεσει να φουσκωνω

γενικα μου αρεσε παντα το σταδιο της εγκυμοσυνης ισως γιατι δεν το εχω περασει ακομα δεν ξερω αλλα παντα ειχα αυτην την αισθηση

RPVCp3.png?gonw6PAb

ωραια που εχεις παρκο κοντα για σενα και για τα παιδια,καλο ομως που ελεγχεις τα κιλα σου, τωρα θα φουσκωνεις ολο και περισσοτερο δεν πειραζει να σου πω την αληθεια εμενα θα μου αρεσει να φουσκωνω

γενικα μου αρεσε παντα το σταδιο της εγκυμοσυνης ισως γιατι δεν το εχω περασει ακομα δεν ξερω αλλα παντα ειχα αυτην την αισθηση

Μια χαρα φαση ειναι απλα ειναι λιγο δυσκολο να μην μπορεις να κανεις τα παντα οπως πριν βεβαια σε προσεχουν και οι αλλοι πιο πολυ!!!

Θα ερθει κοριτσακι και για σενα αυτη η στιγμη και οταν ερθει θα κοιταξεις να την χαρεις οσο πιο πολυ μπορεις!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...