Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Με την καισαρικη δεν χρειαζεται να σαραντησεις.....Οταν πας για τα ραμματα ρωτα την γιατρο σου

ποια ραμματα?ειναι απορροφησιμα..γιατρο θα παω σε 2 μηνες για τεστ παπ

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φαιη μου εγω 8 μηνες πονηρα σκεφτομουνα...αποχη γαρ...ε τωρα μολις σαραντισω θα παρω το αιμα μου πισω!!!

σε ευχαριστουμε για τα φιλακια!!!κι εμεις σου στελνουμε μπεμπουδοσκονη για να γινεις γρηγορα μανουλα!!!

ευχαριστω για την μπεμπουδοσκονη και την ευχη σου εισαι πολυ γλυκια

οσο για το αλλο θεμα το μετα θα ειναι καλυτερο απο ποτε πιο ερωτευμενοι

απο ποτε,να ειστε καλα.

RPVCp3.png?gonw6PAb

οταν τελειωσουν τα λοχεια θα βαλω τα σεξουαλικα μου και τρεμε αντρουλη μουυυυυυυυ!!!χαχαχα

κοριτσια παω να φαω και να βγαλω λιγο γαλατακι για τον φαγανουλη μου!!!

ισως μπω λιγο αργοτερα αν δεν ταβλιαστω!!!

σας φιλω γλυκα!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Την Κερκυρα την λατρευω παξους δεν εχω παει...Σημερα μαλιστα μου ζητησε η Εβελινα να παμε το καλοκαιρι Κερκυρα για να δει το παλατι της σισυ

η εβελινα αν και μικρη ξερει να διλεγει το ωραιο(αν δεν παινεσουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει)θα χαρω πολυ να σας γνωρισω οταν θα ερθετε.οσο για τους παξους ειναι καταπληκτικο νησι ειδικα οι παραλιες στους αντιπαξους εξωτικες χωρις υπερβολη,αν ερθετε καλοκαιρι μπορειτε να κανετε συνδυασμο να πατε για δυο μερες η αποσταση των δυο νησιων με το δελφινι ειναι μια ωρα.

RPVCp3.png?gonw6PAb

ευχαριστω για την μπεμπουδοσκονη και την ευχη σου εισαι πολυ γλυκια

οσο για το αλλο θεμα το μετα θα ειναι καλυτερο απο ποτε πιο ερωτευμενοι

απο ποτε,να ειστε καλα.

η αληθεια ειναι απτην στιγμη που ηρθε στον κοσμο ο θησαυρος μας εχει γινει πιο τρυφερος απο ποτε!

η αγαπη κι ο ερωτας προσωποποιημενος...τα ευχαριστω που εχω ακουσει δεν μετριουνται στα δαχτυλα ολου του κοσμου!!!

αχ Θεουλη μου σε ευχαριστουμε για το δωρο που μας εκανες!!!

Για φετος δεν το βλεπω Αννετακι με το μωρο που να παω???Του χρονου το συζηταμε ξερεις εσυ!!!!

ξερω ξερω, θα φιλαμε και θα αγκαλιαζουμε τοτε...θα εχουμε και τα δαχτυλιδια ετοιμα...κανονισε ε?χαχαχχαα

Τετοια ειχα και εγω....αλλα μου ειχε πει για ποιο νωρις το....;);););)

μμμμμμμμμμμμμμμ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

βγαινω κουκλες μου!!!

φιλια

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

η αληθεια ειναι απτην στιγμη που ηρθε στον κοσμο ο θησαυρος μας εχει γινει πιο τρυφερος απο ποτε!

η αγαπη κι ο ερωτας προσωποποιημενος...τα ευχαριστω που εχω ακουσει δεν μετριουνται στα δαχτυλα ολου του κοσμου!!!

αχ Θεουλη μου σε ευχαριστουμε για το δωρο που μας εκανες!!!

ξερω ξερω, θα φιλαμε και θα αγκαλιαζουμε τοτε...θα εχουμε και τα δαχτυλιδια ετοιμα...κανονισε ε?χαχαχχαα

μμμμμμμμμμμμμμμ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

βγαινω κουκλες μου!!!

φιλια

καληνυχτα φιλακια

RPVCp3.png?gonw6PAb

κοριτσακια μου γλυκα καλησπερα τι κανετε εγω σημερα δεν ημουν στο γραφειο και στο σπιτι δεν ειχα ιντερνετ απο χθες πριν απο λιγο ανοιξα τον η/υ δεν ειμαι και στα καλυτερα μου με εμετους ειμαι απο τις 9 το βραδυ ελπιζω να ηρεμησα τωρα και να μπορεσω να κοιμηθω γιατι κουτουλαω απο την νυστα!!!!! Θα προσπαθησω να μπω το πρωι φιλακια πολλα!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

αν και δεν προλαβα καμια,θα μιλησω λιγο μονη μου.

τι κανετε?

αννετακι μουυυυυυ,ολα καλα με το μικρουλη?τα καταφερνεις?ειναι γλυκας ε?αχ ειμαι σιγουρη!!!!!

εγω κοριτσια ειμαι χωμα,σημερα ξυπνησα και μετα απο καιρο με τραβαγε παλι το στομαχι μου.Μετα στη δουλεια ειχα γινει ενα με την καρεκλα,παρα πολυ κουραση και χωρις να κανω τιποτα το ιδιαιτερο!!ελπιζω να τα καταφερω,εχω αρχισει και φοβαμαι,δεδομενου οτι δε μπορω να λειψω απο τη δουλεια,τουλαχιστον οχι για πολλες μερες.

λαι με εχουν πρηξει ολοι(γονεις-πεθερικα)!!!συνεχεια:προσεχε και προσεχε,τρωγε,φαε κι αλλο,κι αλλο.....κλπ κλπ.αληθεια πιστευουν οτι ενδιαφερεται κανεις περισσοτερο απο μενα???????φοβαται κανεις περισσοτερο απο μενα?????και στο τελός σου λενε:μην αγχωνεσαι γιατι αγχωνεις και τα μωρα!!!!με γεμιζουν και τυψεις δηλαδη!!και ο αντρας μου δε λεει τιποτα τουλαχιστον στους δικους του!!εγω θα πω????

καθε μερα ξυπναω και κοιμαμαι παρακαλωντας:Παναγια μου βοηθαμε να τα γεννησω γερα.

σκεφτομαι μεχρι και να πω στο γιατρο να τους πει να σταματησουν επιτελους!!ουφ,μεγαλη πιεση!!!

το κορυφαιο:με ρωτουσε μια ξαδερφη του αντρα μου τι μου ειπε ο γιατρος(υποψιν δεν τους εχουμε πει οτι ειναι διδυμα) και οταν της ειπα οτι δεν πρεπει να κανω καθολου δουλειες μου λεει:μμμμμμμμμ σιγα καλε!!!!καμια αλλη δεν εκανε παιδι μονο η μαριω το γιαννη!!

μου'ρθε να της φερω το βαζο καπελο!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...