Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αννετακι σε ακουω (διαβαζω ) τρισευτυχισμενη!πολυ χαιρομαι .διαβαζα και οτι ο μπαμπας το εχει απολεσει λιγακι ε?χαχα τελειο τουλαχιστον να κανει καλη ξεναγησει του σπιτιου.σε φανταζομαι οτι θα πηγαινει συνεχεια απο πανω του θα τον σκεπαζεις θα τον κοιτας θα χαμογελας ε θα σου φευγει και κανα δακρυακι θα πηγαινεις συνεχεια στον αντρα σου (αν δεν ειναι και αυτος απο πανω απο το μωρουδακι) και θα του λες.οτι κανει χαμογελακια στον υπνο του.θα του χαιδευεις τα δαχτυλακια.και θα νιωθεις τελειαααααααααααα

μακαρι να ειστε παντα ευτυχισμενοι και το μωρακι σας να εχει μια πολυ καλη τυχη στην ζωουλα του!

να σας ζησει και να πεις και στον αντρουλη σου πολλα συγχαρητηρια

ευχομαι και σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια να εχετε μια πολυ ομορφη γεννα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερααααα καλε που γυρνατε ολες σημερα???Εβγαλε ηλιο και σουρτουκευετε?

Εγω σημερα ειδα φατσουλα πολυ ομορφη!!!Με ωραια χειλακια και ωραια μυτουλα!!!!

Καλημερααααα καλε που γυρνατε ολες σημερα???Εβγαλε ηλιο και σουρτουκευετε?

Εγω σημερα ειδα φατσουλα πολυ ομορφη!!!Με ωραια χειλακια και ωραια μυτουλα!!!!

καλημερα αννουλα μου,δε σε προλαβα,ειχα λιγη δουλεια στο μαγ.ωστε ειδαμε φατσουλα ε.......μπραβω.ποιανου τουτο εχει?..χαχαχα.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τριβε Τζένη τρίβε:tongue::tongue::tongue:

βρε ο δικός μου , οτι και να του κάνεις δεν ενδίδει:twisted::twisted:

κττυ μου κ μενα μου ειπε οτι οταν θα μεινω θα το εγκαταλειψει το αθλημα.....μαζι μου ..οταν ομως τον κοιτταξα ετσι:evil:..εγινε:? κ μετα :oops: κ μου λεει..καλα..ουτε ενα αστειο δεν μπορω να κανω?που πηγε το χουμορ σου....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ουυυυυυυυυυ, ενα κατεβατο πηγε χαμενο εξαιτιας του διακομιστη που ηταν απασχολημενος...

μα γιατι διακομιστη μου...εγω με τι κουραγιο να ξαναγραψω?ε???μια αυπνη μανα ειμαι...

τελος παντων,ειρηνακι μου ευχαριστω κοπελα μου κι εσυ να χαιρεσαι τον γατζακο σου, να τον καμαρωνεις σαν τα ψηλα βουνα!!!

οσο για τα μυαλα...προς το παρον στα καγγελα...σε λιγο θα μας δειτε στη νικολουλη να τα ψαχνουμε χαχαχχαχα!!!

ξυπνησε ο μπομπιρας, εφυγαααααααααα!!!

σας φιλωωωωωωωω

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

ειναι κατι σαν αμνιοπαρακεντιση μονο που γινεται νωρις στην 11η εβδομαδα και παιρνουν μικρα κομματακια απο τον πλακουντα για να ελεγξουν χρωμοσωματικες ανωμαλιες

Εγω το εκανα γιατι εχουμε το στιγμα με τον αντρα μου και ελεγξαμε για μεσογειακη

α,δεν το ειχα ξανακουσει οποτε καλα κανατε εισαστε υσηχοι τωρα.η μπουμπου σας θα ειναι υπεροχη αφου οπως διαβασα ειδες σημερα και καποια χαρακτηριστικα της

θα ειναι κουκλαρα,και εγω απ οτι εχω καταλαβει θα κανω αμνιοπαρακεντηση λογω ηλικιας.τι αλλα κανεις?

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...