Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κιττυ ελπιζω να βοηθησα κοπελα μου...εμενα παντως η γιατρος μου μου ειχε βαλει να κανω των 75 την καμπυλη...καντην και μετα βλεπεις αν χρειαζεσαι διαβητολογο...μα τι κολλημα και η γιατρος σου...μαλλον πολλες μιζες πρεπει να περνει απτη λαμψακου

βέβαια . με βοήθησες :P:p δεν ξερω αν εχει κολλημα , μου ειπε αν δεν βρω πρωινο να παω απογευμα ή όπου θελω τελοσπαντων:P

Μου το αναφερει και πιο παλιά , μαλλον επειδή εχω κιλάκια......

τεσπα , θα παω εγω απο μονη μου να κανω την μικρη καμπυλη κ θα παω και Παρασκευή η Δευτέρα πρωί , όπως μου είπες κ βλέπουμε

Thanks !!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι μωρε γερη να ειναι κι ας μοιαζει σε οποιον θελει αφου εχω ενα σιγουρο....χαχαχαχα

ο αντρας μου ηταν κατάξανθος και εγω μελαχρινή ακομα.....

τον ρωτησα πως θα ειναι ο μπεμπης και λεει ξανθός

παντως απο ματια , προτιμω 100% τα δικά του , είναι πράσινα κ πιο μεγαλα απο τα δικα μου...και επιπλεον εγω εχω και προβλημα στα ματια

Διαφημίσεις

καταρχην αννετ μου να σου ζησει το μωρακι σου!!!

και οσο αφορα για θεμα εγκυμοσυνης δικο μου δεν υπαρχει καμμια τετοια περιπτωση!!!η αναιμια μου φταιει..

σε ευχαριστω κουκλα να εισαι καλα, να χαιρεσαι τον γιοκα σου και να τον καμαρωνεις...κι οποτε θελησεις να ερθει και το αδερφακι του!!!

Καλως την συμπεθερα μου!!!

Εδειχνα στον συζηξ τις φωτο του μπεμπη και ελεγε αυτος ειναι ο γαμπρος???Μου μοιαζει (Λαλησε τελειως) και ειπε οτι θα τον εχει απο κοντα να τον βαλει στην πιατσα...........Αν αυτα τα λεει με ενα παιδι τωρα που θα ερθει η δευτερη τι θα κανει?????

Μου φαινεται εχετε να λετε οι δυο σας το εχετε χασει...χαχαχαχα

χαχαχαχχαχα λες να μιλαω απο δω και μπρος με τον συμπεθερο?χαχαχαχα

βρε αστον ανθρωπο να λαλησει με την ησυχια του!!!μπα σε καλο σουυυυυυυυ!!!

να μου φιλησεις το εβελινακι, παω για ρουφιγμα λεμεεεεεε αφηστε με καλεεεεεεε:lol:

ο αντρας μου ηταν κατάξανθος και εγω μελαχρινή ακομα.....

τον ρωτησα πως θα ειναι ο μπεμπης και λεει ξανθός

παντως απο ματια , προτιμω 100% τα δικά του , είναι πράσινα κ πιο μεγαλα απο τα δικα μου...και επιπλεον εγω εχω και προβλημα στα ματια

χαχαχαα με την πρωτη αναγνωση ψιλομπλοκαρα...λεω τι λεει η τρελη η μανα...αλλαζει ζχρωμα το μαλλι στην εγκυμοσυνη?χαχαχαχα

αχ γερα να ειναι τα παιδακια κι ας μοιαζουν και στον κ**ο της μαιμους!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: που λεει ο λογος!!!

λοιπον βγαινω γιατι η μανα μου μου τα επριξε...

"τελειωνε να αρμεχτεις..θα σηκωθει το μωρο και δεν θα εχει γαλα να πιει" γκρρρρρρρρρρρ :mad:

φιλακια αγαπες!θα τα πουμε τουμοροου μπαι μπαι

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Τι λες καλε που θα μοιαζει το παιδι μου στον κ@λο της μαιμους......ειπαμε τα δικα μου τα παιδια θα πανε για σταρ ελλας μη σου πω και μις υφηλιος......κουκουβααααα κουκουβαααααααααα

Και ο δικος μου ξανθος με πρασινα ματια ειναι να σου πω θελω να βγει ξανθια με γαλανα ματια της μανας μου

μακαρι:P:p κούκλα θα είναι ετσι κι αλλιως:P

α, ναι η μανα μου εχει πρασινα ματια κ ο πεθερός μου καταγάλανα

εε....αμα βγάλω ξανθό παιδί με πρασινα ματια

Διαφημίσεις

ολες ημαστε τελικα κουκουβαγιες!!!!

λες μετα απο χρονια να δουμε τα κοριτσια σου σε διαγωνισμο ομορφιας και να λεμε καλε αυτη την ξερουμε και φαινοταν απο μικρη η ομορφια της????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Αχ βρε Κιττακι τι λες ολοτο σοι του αντρα μου εχουν ανοιχτα ματια η μανα μου η γιαγια μου και οι θειες μου εχουν καταγαλανα μονο εγω και η πεθερα εχουμε καστανα δηλαδη ελεος.....εχω τρελες πιθανοτητες

χαχαχαα με την πρωτη αναγνωση ψιλομπλοκαρα...λεω τι λεει η τρελη η μανα...αλλαζει ζχρωμα το μαλλι στην εγκυμοσυνη?χαχαχαχα

οχι καλε , αλλά αν θυμασαι τον αντρα μου , δεν τον λες ξανθό τωρα.....χαχαχχαχα...δεν εχει χρωμα.......

γι αυτό λεω για μενα ακομα....

ολες ημαστε τελικα κουκουβαγιες!!!!

λες μετα απο χρονια να δουμε τα κοριτσια σου σε διαγωνισμο ομορφιας και να λεμε καλε αυτη την ξερουμε και φαινοταν απο μικρη η ομορφια της????

Οχι βεβαια εγω τα κοριτσια μου θα τα κανω επιστημονες:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ειμαι λιγο τρελη ετσι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...