Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Εντάξει εγώ δεν έχω πρόβλημα αν δεν κάνεις την πρώτη φορά είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα κάνεις ούτε τις επόμενες.

ναι , βρε όλα καλά θα είναι. παρε κ την αδειούλα σου να ξεκουραστείς:tongue:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να μαι και εγω...τις τελευταιες ημερες δεν μπορω να καταλαβω γιατι νιωθω τοοοσο κουρασμενη ενω δεν εχω αλλαξει κατι στην καθημερινοτητα μου!!!τι να πω?

εσεις τι μου κανετε?ολα καλα?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

κοιτα εχω αναιμια και υποταση παντα οποτε δεν χρειαζεται να τα κοιταω γιατι ξερω εξαλλου παιρνω και σιδηρο αυτη την περιοδο...δεν ξερω παντως τι γινεται...

εσυ δεν πρεπει παντως να κουραζεσαι τοοοσο!!!!θα σε μαλωσω!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Αχ βρε Ελενη και ποιος θα μου τα κανει?Η γυναικα που με βοηθαει καθε δευτερη εβδομαδα εφυγε για 3 εβδομαδες και τωρα τα χριστουγεννιατικα βγαζουν πολυ βρομια δεν γινοταν αλλα μην φανταστεις αυτα τα εκανα απο το πρωι εκανα λιγα καθομουν συνεχιζα μετα ξανακαθομουν....

σε καταλαβαινω εδω εγω που δεν ειμαι εγκυος δεν μ αφηνει να κανω κατι...

τουλαχιστον να προσεχεις!!!αληθεια τι εγινε με την β επιπεδου?εσυ δεν θα την εκανες η λαθος θυμαμαι?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Ναι καλε την εκανα ολα μια χαρα ειναι η μικρη ειναι 546γρ και μεγαλωνει τελεια αυριο θα παμε να δουμε προσωπακι που προχτες ειχε πεισμωσει και μετα απο 2 ωρες δεν γυρναγε....οποτε θα δουμε προσωπο και θα κανω και ντοπλερ

Διαφημίσεις

κοριτσακιαααααααααα, αλο αλο και τρισαλο!

εμεις φαγαμε και κανουμε νανακια...λεω να παω να κανω ενα χαλαρωτικο μπανακι μπας και τον παρω κι εγω λιγακι γιατι κοντευω να γινω ζομπι χιχιχι

συμπεθερουλα τι κανεις μαναρι μου?

κιττυ ελπιζω να βοηθησα κοπελα μου...εμενα παντως η γιατρος μου μου ειχε βαλει να κανω των 75 την καμπυλη...καντην και μετα βλεπεις αν χρειαζεσαι διαβητολογο...μα τι κολλημα και η γιατρος σου...μαλλον πολλες μιζες πρεπει να περνει απτη λαμψακου

crazy baby τι κανεις?ο μικρος σου καλα?

ευχομαι η κουραση να μην ειναι απτην αναιμια και να ευθυνεται ο οργανισμος σου που αλλαζει και λειτουργει εις διπλουν για το νινακι που θα ερθει!!!

ξανθη μου καλα ειναι ο θησαυρουλης μου!

ζωηρευει...που να μεγαλωσει κι αλλο χιχιχι!!!

εσυ πως εισαι?πηγες στην ιωαννα?αχ να μη την προλαβω να συναντηθουν τα φιλαρακια!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλως την συμπεθερα μου!!!

Εδειχνα στον συζηξ τις φωτο του μπεμπη και ελεγε αυτος ειναι ο γαμπρος???Μου μοιαζει (Λαλησε τελειως) και ειπε οτι θα τον εχει απο κοντα να τον βαλει στην πιατσα...........Αν αυτα τα λεει με ενα παιδι τωρα που θα ερθει η δευτερη τι θα κανει?????

Μου φαινεται εχετε να λετε οι δυο σας το εχετε χασει...χαχαχαχα

Ναι καλε την εκανα ολα μια χαρα ειναι η μικρη ειναι 546γρ και μεγαλωνει τελεια αυριο θα παμε να δουμε προσωπακι που προχτες ειχε πεισμωσει και μετα απο 2 ωρες δεν γυρναγε....οποτε θα δουμε προσωπο και θα κανω και ντοπλερ

μπραβο σου!!!ολα καλα θα πανε και να δεις και το προσωπακι της που θα ειναι κουκλι σαν την μαμα του..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...