Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αν κρινω απο την υπογραφη σου γιωργια μου εχουν αρχισει να σε επιρεαζουν ολα αυτα που περασες χαχαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καθηστε να δειτε αυτη δεν θα παταει ανανεωση σελιδας κ θα αναρωτιεται τοση ωρα γιατι δεν της απανταμε χαχαχαχαχααχχαχααχ καλα εχω παιθανει στο γελιο σημερα

χχαχαχαχαχαχα εισαι εσυ ενα κι ενα για συμπαρασταση!!!

δε πα να λες τρελογκα εισαι κουκλαρα και κοφτα τα χαζα!!!ελα σαλονικα να σε εχω εδω στις βολτες με τα πιτσιρικια στην παραλια να δεις για ποτε θα χασεις.και αμα λαχει σε περνω στην δουλεια και για συσφυξη αχαχαχα

(αν συνεχισεις με αυτο το βιολι βλεπω να κρυβομαι και απο σενα!!!:tongue:)

Κοριτσακια πραγματικα αργοτερα εμαθα οτι ο τυπος ελεγε τα κουλα για μενα του στυλ την εκανα,της εδειξα,ειναι ταδε ,ειναι δεινα,και πραγματικα απο τη μια στεναχωρεθηκα κι απ την αλλη ετοιμαζομουν να παω να τον ξεβρακωσω μπροστα στον κοσμο ετσι για το γμτ!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

κι εσυ βρουτε? χαχαχαχχααχα

Τωρα περα απο την πλακα αυτον εχω για γενετιστη και οταν μαθευτηκε η ιστορια και ο πασχαλης ελεγε οτι πηρε χρηματα για τα αποτελεσματα ο αντρας μου μου ελεγε καλε ποσα εδωσες για να φανει δικο μου?????

χχαχαχαχαχαχα εισαι εσυ ενα κι ενα για συμπαρασταση!!!

(αν συνεχισεις με αυτο το βιολι βλεπω να κρυβομαι και απο σενα!!!:tongue:)

καλα κρυψου θα σε περνω τηλ. και θα σε λεω σε αγαπω στα ρωσικα αχαχαχαχααχχαχχααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

μη νομιζετε οτι ειμαι τοσο καθυστερυμενη.κλεβω σημα απο αλλον και με πεταει συνεχεια εξω.τελος παντον σας καληνυχτω γιατι μου φωναζει ο αντρας μου ,θελει να παμε για υπνο.θα τα πουμε το πρωι καγκουρακι σε φιλω,χαχα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κοριτσακια πραγματικα αργοτερα εμαθα οτι ο τυπος ελεγε τα κουλα για μενα του στυλ την εκανα,της εδειξα,ειναι ταδε ,ειναι δεινα,και πραγματικα απο τη μια στεναχωρεθηκα κι απ την αλλη ετοιμαζομουν να παω να τον ξεβρακωσω μπροστα στον κοσμο ετσι για το γμτ!

λογικο δεν ειναι σιγα μην δεν ηξερε τι κουβαλει ο ...μην πω!!επρεπε καμια μερα να του πεις αντε βγαλτην και περνα την γραβατα ρε αν εισαι μαγκας τι θα απαντουσε ελα να σε γ.... αχααχαχαχχαχαχααα με τι προσοντα ρε φιλε?αχαχαχααχαχχααχχαα

921477wc2fyvv2y2.gif

μη νομιζετε οτι ειμαι τοσο καθυστερυμενη.κλεβω σημα απο αλλον και με πεταει συνεχεια εξω.τελος παντον σας καληνυχτω γιατι μου φωναζει ο αντρας μου ,θελει να παμε για υπνο.θα τα πουμε το πρωι καγκουρακι σε φιλω,χαχα

καλο βολι τζενακι...και μη φοβασαι το προσεχουμε το αδερφακι σου!!!

τα λεμε!!!!!φιλια!!!!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

αν κρινω απο την υπογραφη σου γιωργια μου εχουν αρχισει να σε επιρεαζουν ολα αυτα που περασες χαχαχαχαχ

Α,καλα!η τρελα προσωποποιημενη λεμεεεεεεεεε!

Τη βραδυα που γνωρισα τον αντρα μου περιεγραφα ενα σκηνικο στη δουλεια μου με μια γρια και ειχε κοκκινισει ο καλος μου απ τα γελια και πηγαινε σαν κομπρεσερ!

Οταν παντρευομασταν και παμε στην εκκλησια μου λεει ο παπας "νυφη αργησες" και απανταω "συγνωμη πατερ δε θα ξανασυμβει!"

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

ααααααχ θελω να παω να ξαπλωσω αλλα δεν θελω να σας αφησω!!!

εχω να κανω και μια δουλεια το πρωι και δεν θυμαμαι τι ουφφφφ

IB5Vp2.png

Α,καλα!η τρελα προσωποποιημενη λεμεεεεεεεεε!

Τη βραδυα που γνωρισα τον αντρα μου περιεγραφα ενα σκηνικο στη δουλεια μου με μια γρια και ειχε κοκκινισει ο καλος μου απ τα γελια και πηγαινε σαν κομπρεσερ!

Οταν παντρευομασταν και παμε στην εκκλησια μου λεει ο παπας "νυφη αργησες" και απανταω "συγνωμη πατερ δε θα ξανασυμβει!"

χαχαχαχχαχχαχαχα δεν παιζεσαιιιιιιιι, πες κιαλλα..δεν θα κοιμηθω αποψε χαχαχαχα

IB5Vp2.png

καληνυχτα σκουπακι χαχαχαχαχαχχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...