Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια μερα ειπε το παιδι να ησυχασει κ εσυ το τζολευεις...θα βγει απτην κοιλια σου κ θα σου κανει μυνηση για διαταραξη κοινης ησυχιας

ναι στο ενα γραφειο της ασφαλειας η μπεμπα κ στο αλο η απο πανω σου!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Μην αγχωνεσαι τζαμπα,τωρα λογικα δεν εχει και πολυ χωρο για γυροβολιες....αντε ωραια,ετοιμαζεται η προικουλα της,να την υποδεχτει.

μακαρι να αγχωνομαι τζαπα μανου μου!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

ναι στο ενα γραφειο της ασφαλειας η μπεμπα κ στο αλο η απο πανω σου!!!!!

χαχαχαχα...αστους αυτους..κατι γινεται..δεν μπορω να καταλαβω,προχτες τους ψαχνανε κατι κουστουμαρισμενοι με χαρτοφυλακες κ χαρτια με σφραγιδες κλπ...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Γεια σου αννα μου τι κανουν οι τσουπρες σου,η μικρη με το σχολειο τι εγινε,υπηρξε καμια συνεχεια στο θεμα;Α συγγνωμη δε θυμομουν οτι ηταν η κιτυ,σας διαβαζω για να μαθαινω τα νεα σας,αλλα μετα με χτυπαει το ατιμο το αλτσχαιμερ:confused:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μεχρι στιγμης παμε πολυ καλα στο σχολειο το αλλο το αγριμι το εχουν περιορησμενο

Καιρος ητανε να το μαζεψουνε........

Βρε κοριτσια να ζητησω τη γνωμη σας για τα γενεθλια της μικρης.Σκεφτομαι αν ειναι να πει σε καποιος φιλους της αγορια-κοριτσια,να τα παμε για μποουλινγκ,τι λετε κι εσεις;Ειναι καλη ιδεα;Περσι τα ειχαμε κανει σπιτι,μονο κοριτσια,χωρις γονεις,αλλα τωρα ειναι και πιο μεγαλα,οποτε λιγο δυσκολο να τα απασχολησεις στο σπιτι.Για πειτε μου......

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...