Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλημερα,αννετακι το ποσο συγκινηθηκα δε λεγεταιιιιιιιιιιιι..........καλα κοριτσια,μεχρι να γεννησετε ολες με το καλο,με βλεπω να με παιρνουν τα ζουμια σε καθε γεννα............Να σου ζησει κουκλα μου,ετοιμασου να ζησεις μεγαλεεεεεεεεεεες στιγμες.Φιλια στα πατουσακια του μπομπιρουλη σου.

Τζενη βλεπω το'χεις παρει ζεστα το θεμα,δε θα αφησεις "πολη" για πολη εσυ....;)μακαρι να καρποφορησουν οι προσπαθειες.

Αννιω και μινακι περιμενουμε να ακουσουμε ευχαριστα νεα απο σας.

Φαιη,δεν πειραζει κοπελα μου,σκεψου,θετικα,αλλος ενας απολαυστικος μηνας,προσπαθειων.....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μανουυυυ,η κανουμε δουλεια η δεν κανουμε...προς το παρον εχω παρει την πελλοποννησο..τωρα θα προχωρησω σε στερεα ελλαδα κ μετα θα βορεια ελλαδα..χαχαχα..εσυ τι κανεις?εχουμε τπτ?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Την καλυτερη δουλεια κανεις τζενακι.Εγω καλα,εδεησα επιτελους να μαζεψω τα χριστουγεννιατικα(που αν μπορουσα θα το μαζευα στολισμενο το δεντρο,ετοιμο για του χρονου) αλλα μιλαμε πιαστηκε η μεση μου.....κατα τ'αλλα ησυχια τι να'χουμε,κανενα νεοτερο......

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

εδω εδω

να ρωτησω....εσυ καταλαβες τις γονιμες η πηρες τεστακια οωρηξιας?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

3 η 4 του μηνα

Χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω, αύριο λογικά θα δείξει. Άρα περιμένεις στις 18 να σου έρθει. Πάντως 10 μέρες μετά την ωορρηξία λένε ότι δείχνει η χοριακή.

Εγώ την κατάλαβα στις 7/1. 21η μέρα αυτή τη φορά. Ό,τι νάναι.

mIdZp3.png

Την καλυτερη δουλεια κανεις τζενακι.Εγω καλα,εδεησα επιτελους να μαζεψω τα χριστουγεννιατικα(που αν μπορουσα θα το μαζευα στολισμενο το δεντρο,ετοιμο για του χρονου) αλλα μιλαμε πιαστηκε η μεση μου.....κατα τ'αλλα ησυχια τι να'χουμε,κανενα νεοτερο......

μαλιστα..να ρωτησω ποτε περιμενεις?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλά άστο μανού...εγώ το ξεστόλισα και είναι ακόμη στο σαλόνι. Είναι και ασήκωτα τα κομμάτια του, το έχω αφήσει εκεί μπας και αξιωθεί ο άντρας μου να το πάει στην αποθήκη αλλά πουυυυυυυυυυυυυυ. Αυριο θα το πάω...εμ πια

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Αννιω μου καλημερα,καλα μη φανταστεις κι εγω τα μαζεψα αλλα ο συζυγος τα κατεβασε στην αποθηκη.Το απογευμα η μικρη θα ξεστολισει το δωματιο της,να τελειωνουμε......

Αν σου πω τζενακι μου οτι δεν ξερω......ειναι ο 2ος μηνας,που δε μετραω τιποτα,μολις μου ερχεται,τοτε βλεπω ημερολογιο.......αποφασισα να μην ασχοληθω για ενα διαστημα,καθολουυυυυυυυυ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα αννιω...ρε κοριτσια να σας πω την αμαρτια μου απο τοτε που αρχισαμε τις προσπαθειες δεν μπορω να καταλαβω τις γονιμες.κ δεν υσχυει αυτο που λενε 14 μερες πριν την περιοδο .αφου απο τοτε που ξεκινησαμε ο κυκλος κανει....βολτες..10 μερες καθυστερηση ειχα την τυχη μου μεσα...ασε που εχω πονακια απο τοτε που τελειωνει η περιοδος μεχρι να ξαναρθει..τι οωρηξια να καταλαβω..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...