Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλημέρα Μινάκι!!!!Κάπου διάβασα ότι έχεις συμπτώματα....Και εγώ πέρυσι τέτοιο καιρό συμπτώματα είχα.....αααααχ πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός....Θυμάσαι Κίσα;;;;,Μινάκι σου εύχομαι το καλύτερο!!!!!

Κίσα μια χαρά είμαστε ....μεγαλώνουμε!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ ρε κισακι κανετε και συζητησεις τωρα αχ τι ωραιαααααααααα!!!!!

εμενα η ζουζου μου ειναι σαν να εχει κολλησει ο δισκος και παιζει συνεχεια το ιδιο κομματι ''μαμα εβαλες μωρακι στην κοιλιτσα?'' τι να πεις σε ενα μωρο 3 χρονων??????

Αχου ψυχή μου....μάλλον το θέλει πολύ ε;;;;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

το μονο που εχω ερι μου ειναι ενα ζιζι σαν της Παμελα και πιο μεγαλο χαχαχχαχχαχαχχαχα και κατι ψιλοπονακια χαμηλα αααααα και ενα καινουργια ξεκινησαν και τα πολυ ζωντανα ονειρα!!!!!χθες ξυπνησα απο ενα ονειρο στις 3 και μετα ενω νυσταζα δεν ξανακοιμηθηκα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

το μονο που εχω ερι μου ειναι ενα ζιζι σαν της Παμελα και πιο μεγαλο χαχαχχαχχαχαχχαχα και κατι ψιλοπονακια χαμηλα αααααα και ενα καινουργια ξεκινησαν και τα πολυ ζωντανα ονειρα!!!!!χθες ξυπνησα απο ενα ονειρο στις 3 και μετα ενω νυσταζα δεν ξανακοιμηθηκα

Μινάκι τα όνειρα είναι από την ανησυχία και την αγωνία....Ελπίζω να είναι τουλάχιστον όμορφα.....

Το στήθος και τα πονάκια μια χαρά μου κάνουν για σύμπτωμα....Και εγώ είχα ακριβώς τα ίδια και επιπλέον με ενοχλούσαν οι έντονες μυρωδιές....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

να σου πω με ψιλοχαλασε σημερα το αρωμα μου αλλα δεν δινω πολυ βαση!!!! να σου πω το ονειρο δεν ειχε καμια σχεση με μωρα κτλ απλα ομως δεν ηταν και το τελειο λιγο με χαλασε

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα γλυκες φιλεναδουλες!!!

πλησιαζει η ωρα για τα ξυπνητηρια του γιοκα μου!!!αν εξαφανιστω μη μου βαλετε απουσια ναι?

πρεπει να αρμεχτω κιολας γιατι 40 γραμμαρια τι να του κανουν του φαγανουλη μου!!!

ευχαριστω πολυ κοριτσαρες μου για τις ευχες!!!

κιττυ στο χειρουργειο θα σου σκουπιζουν αλλοι τα δακρυα ευτυχιας!!!εσυ θα περιμενεις να γεμισει η αγκαλια σου, για να κρατας χαρτομαντηλα εισαι τωρα???

παω για ρουφηγμα κι επανερχομαι!

αχ βρε τσουπιτσες μου!!!αχ αχ αχ...μια τεραστια αγκαλιτσα για ολες!!!

γιατι αν αρχισω τα σαγαπω ο μπεμπης θα μεινει νηστικος χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

annetaki, μου θυμίσες την ιστορία της γέννησης του μεγάλου μου....τέλεια....να είναι πάντα γερός και εσύ ευτυχισμένη μαζί του....

μινάκι καλημέρααααααα, μα ακριβώς μαζί περιμένουμε?

έχω μια αισιοδοξη διάθεση για σένα.

φάιη, δεν πειράζει γλυκειά μου, εδώ θα τα λέμε.

καλημέρα σε όλες.

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...