Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ρε κοριτσια συγνωμη αλλα φταιτε κι εσεις .πρωταρα ειμαι δειξτε κι εσεις λιγη κατανοηση.με τον καιρο θα ειμαι πιο γρηγορη!!

ετσι ελεγες κ στον αντρα σου χαχαχαχαχ

καγκουρακι ειναι το παρατσουκλι που ειχα οταν ημουν μικρη επηδη πηδαγα δωθε κειθε συνεχεια χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι να κανω βρε ελενη ειχα ταξει να το πω το στορι!Ετσι κι αλλιως σ αυτο το σαιτ η αναφορα στο σεξ δεν ειναι ποτε οφτοπικ!σωστοοοοοοοος????????

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

ετσι ελεγες κ στον αντρα σου χαχαχαχαχ

καγκουρακι ειναι το παρατσουκλι που ειχα οταν ημουν μικρη επηδη πηδαγα δωθε κειθε συνεχεια χαχαχαχα

τι να σου πω μαρη..ως την αθηνα εχει φτασει η χαρη σου, τζενη τα αποτελεσματα τα βλεπεις στο τικερακι μου χαχαχαχχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Τι να κανω βρε ελενη ειχα ταξει να το πω το στορι!Ετσι κι αλλιως σ αυτο το σαιτ η αναφορα στο σεξ δεν ειναι ποτε οφτοπικ!σωστοοοοοοοος????????

χαχαχαχαχα ετσι οπως το θετεις!!!

Σε παρακαλω χωρις σεχ δεν εχει παιδακι αλλα με αυτον ρε κοριτσι ουτε μεχρι την εισοδο δεν φτανουν οι κολυμβητες.....

τζενη εγω μουρλανα τις αλλες στα πμ για να ειμαστε ησυχες!παραλιγο θα τρωγες αποκλεισμο απ ολες!χαχαχαχαχαχαααααααα

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

καλα να παθεις, εσυ που με την πρωτη ευκαιρια δηλωνεις αγαπες και λουλουδια... Που να δεις τι προδοτρα θα βγει η πεθερα σε λιγο!!!

χαχαχαχαχ επιμενεις ε? χαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Σε παρακαλω χωρις σεχ δεν εχει παιδακι αλλα με αυτον ρε κοριτσι ουτε μεχρι την εισοδο δεν φτανουν οι κολυμβητες.....

Μωρε ουτε την εξοδο δεν εβρισκαν λεμε!αναθεμα κι αν ειχαν δει ποτε τον εξω κοσμο!

xaaxxaxa ειδες τι γινεται αν πιανεσε μονο απο αυτο που βλεπεις οταν ειναι ντυμενος ο αλος χαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ελενη ωρα να θαψετε τα πεθερικα εσυ την πεθερα κ αυτη τον πεθερο χαχαχαχαχαχ
καλα να παθεις, εσυ που με την πρωτη ευκαιρια δηλωνεις αγαπες και λουλουδια... Που να δεις τι προδοτρα θα βγει η πεθερα σε λιγο!!!
ανετ δεν με πειθεις μολις γεννηθει τεστ dna

ναι πες μας πως ηταν και στιγμιαιο λαθος τωρα...φτου σου αχχαχαχαα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...