Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

στο γαια??καλα ο γιατρος που πας που ειναι?μπερδευτικα!!

εγω πρωτα ο Θεος παω Ιασω,εκει να δεις λεφτα!!!!δε ρωτησα το γιατρο ποσα θελει,νωρις ειναι ακομα(ο αντρας μου λεει να μη ρωτησουμε καθολου),ελπιζω μονο μη μου πει διπλη τιμη.

Αστερία μου , σε ξέχασα πριν:roll:

Μπράβο , όλα καλά με τα ζουζουνάκια σου !!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια μπηκα για λιγο γιατι εχω πονους μπηκα να σας πω οτι κλεισαμε κουνια καλαθουνα κ καθισμα αυτοκινητου κ ειναι τελεια!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Αστεριακο αν εχεις επιλογη για γιατρο στο Εμβρυο διαλεξε τον Μαλιγιαννη ειναι απλα φοβερος σε αυτον ειχα κανει 1αυχενικη 2 τροφοβλαστες και 1 β επιπεδου ειναι παρα πολυ καλος οπως βεβαια και ο παπαπαναγιωτου αλλα εγω πηγαινα στον Μαλιγιανη με κλειστα ματια

Μαλιγιανη εκλεισα για 9/2.Ωραια!!!και αλλη μια κοπελα μου ειπε πολυ καλα λογια γι'αυτον,οποτε παω ησυχη!τελεια!!

καλα αφου μου το ειπε και ο γιατρος μου δε θα πηγαινα αλλου,με εστειλε στο Μαντουδη και ολα καλα,οποτε τωρα οπου μου λεει παω!!!!!!!με χιλια!!!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Αστεριακο μου ιατρειο εχει εδω Λαμια αλλα ξεγενναει στο γαια ισως και στο ρεα αλλα εγω θελω Γαια που τον ξερουν ολοι εκει μεσα...Βεβαια υπαρχει και εδω μαιευτηριο αλλα τα χειρουργεια του δεν ειναι καλα για καισαρικη και επισης εχει τις ιδιες τιμες με το γαια οποτε ασε καλυτερα εκει που θα εχω και την μαμα μου μαζι.Οσο για λεφτα θα μου παρει 1500

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μπηκα για λιγο γιατι εχω πονους μπηκα να σας πω οτι κλεισαμε κουνια καλαθουνα κ καθισμα αυτοκινητου κ ειναι τελεια!!!!!

μπραβο μπραβο.... παρε γιατι εχεις κ αλλες αδελφουλες που θα τα χρειαστουν αργοτερα

HouVp2.png

oVGVp2.png

αααα.....κάναμε αγορές σήμερα:D:D

Μπράβο κοριτσάκι μου , με γεια κ με το καλό να αγκαλιάσουν την μπουμπούκα !!!!!

αννουλα εγω καισαρικη με επισκληριδιο κ κλινικη γυρω στα 3300 μου ειπαν μονοκλινο αν παω δικλινο τρικλινο κατεβαινει η τιμη 1300 η γιατρος αλλα τοσα η κλινικη 400 η επισκληριδιος κ 300 ο παιδιατρος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ευχαριστω κιττυ μου!!

ανδριανουλα μπραβο!!!ευχομαι να τα ευχαριστηθει ολα η μικρουλα!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγώ για καροτσάκι κ κάθισμα αυτοκινήτου θα περιμένω , να δω κι απο δώρα τι θα μου κάνουν και μετά

ναι βρε αννουλα 1 μηνας εμεινε το φαγαμε τον γαιδαρο σημερα χαζεψε το ματι μου με τοσα μωρουδιστικα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Μαλιγιανη εκλεισα για 9/2.Ωραια!!!και αλλη μια κοπελα μου ειπε πολυ καλα λογια γι'αυτον,οποτε παω ησυχη!τελεια!!

καλα αφου μου το ειπε και ο γιατρος μου δε θα πηγαινα αλλου,με εστειλε στο Μαντουδη και ολα καλα,οποτε τωρα οπου μου λεει παω!!!!!!!με χιλια!!!!!!

Ειναι πολυ γλυκος και ηρεμος πολυ γαληνιος...Εχει τελειωσει και την ειδικευση του στην Αγγλια στο ιδιο κεντρο με τον γιατρο μου και αυτος ολο καλα λογια μου λεει για τον μαλιγιαννη

Εγώ για καροτσάκι κ κάθισμα αυτοκινήτου θα περιμένω , να δω κι απο δώρα τι θα μου κάνουν και μετά

εμας μας ειπε κουνια συρταριερα με 6 συρταρια +στρωμα μεσα τα πλαινα σεντονια παπλωμα +το καθισμα αυτοκινητου που ηταν δωρο μεσα στην τιμη ολο το πακετο 630 ευρω γιαυτο κ το πηραμε τωρα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

αννουλα εγω καισαρικη με επισκληριδιο κ κλινικη γυρω στα 3300 μου ειπαν μονοκλινο αν παω δικλινο τρικλινο κατεβαινει η τιμη 1300 η γιατρος αλλα τοσα η κλινικη 400 η επισκληριδιος κ 300 ο παιδιατρος

Εμενα στο Γαια μου ειπαν 1750 με επισκληριδιο και μεσα ειναι και οι εξετασεις του μωρου και οι δικες μου και τα φαρμακα σε τρικλινο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...