Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Ειδες αννετ ντρεπεται για σενα χαχαχαχαχα

ειδες? αλλα μου λεει στο τηλεφωνο ομως..

αλλη το πρωι αλλη το βραδυ χαχαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δουλευα σ ενα ανθοπωλειο οταν ημουν 22 και μολις ειχα τελειωσει μια σχεση μαρτυριο και εψαχνα για ηρεμια οταν ειδα μπροστα μου το ΘΕΟ!Αδωνις (ο αρχαιος) λεμε το παληκαρι!Με βαρεσε ο ερως κατακεφαλα!Δουλευε στο διπλανο σουβλατζιδικο και για καιρο τον βλεφαριαζα αλλα κουκλος+μονος=κατι χουι εχει η δουλεια!

Το λοιπον περασε καιρος γνωριστηκαμε και αρχισαμε τα σουρτα φερτα κτλ!Ολο αυτο το διαστημα καυχιοταν για το ποσες γκομενες ειχε κι εγω λιγουρευα!

Ενα βραδυ(της νυχτας τα καμωματα οπως λεει η παροιμια) πηγαμε για φαγητο,ποτο και καταληξαμε μπουζουκια!κολαση λεμε στην πιστα και ειπαμε να συνεχισουμε σπιτι του!Εγω συνεσταλμενη καπως δεν εβαλα χερι(παρα πολυ κακως) οπως εκανε αυτος κι ετσι οταν πηγαμε σπιτι του δεν ημουν πονηρεμενη για το τι θα ακολουθησει!

Παταω ffwd για την αρχη και φτανω στο ψητο!

Αρχιζουμε να πεταμε ρουχα και με πολυ χαμηλο φωτισμο σκυβει και κανει αυτο που θελω πιο πολυ που λεει και το ασμα.

Παω μετα να κανω κι εγω το ιδιο........................................

μα που ειναι?διερωτωμαι!

που ειναι οεοοοοο?

σκυβω καλυτερα τι ναδω?

ο ποντικομικρουλης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μωρε λεω τι να το κανω τουτο εδω??????????????

που να το βαλω πεσμου!!!!!!!!!!!!

με πιανανε και τα γελια και ρωταγε ο αδωνις

"Σ αρεσει η ........αρα μου?"

τι να του πω?την βλεπεις εσυ να την δω κι εγω?

Με τα πολλα προχωραμε στην πραξη και δεν γινοτανε ρε παιδια με τιποτα και μου λεει

"δεν μπαινει γιατι ειναι χοντρη!"

και ξεραθηκα στο γελιο!εχωσα τη μουρη στο μαξιλαρι και τρανταζομουν και μου λεει

"τι Επαθες?"

και του απανταω

"απ την κ....α ειναι σπασμοι!"

τι να του πω?

Η βραδυα εληξε αδοξα και την επομενη μερα εφυγα απ τη δουλεια να μην τον βλεπω κι απο τοτε βλεπω κουκλο και σπιθες πετανε τα ποδια μου!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Δουλευα σ ενα ανθοπωλειο οταν ημουν 22 και μολις ειχα τελειωσει μια σχεση μαρτυριο και εψαχνα για ηρεμια οταν ειδα μπροστα μου το ΘΕΟ!Αδωνις (ο αρχαιος) λεμε το παληκαρι!Με βαρεσε ο ερως κατακεφαλα!Δουλευε στο διπλανο σουβλατζιδικο και για καιρο τον βλεφαριαζα αλλα κουκλος+μονος=κατι χουι εχει η δουλεια!

Το λοιπον περασε καιρος γνωριστηκαμε και αρχισαμε τα σουρτα φερτα κτλ!Ολο αυτο το διαστημα καυχιοταν για το ποσες γκομενες ειχε κι εγω λιγουρευα!

Ενα βραδυ(της νυχτας τα καμωματα οπως λεει η παροιμια) πηγαμε για φαγητο,ποτο και καταληξαμε μπουζουκια!κολαση λεμε στην πιστα και ειπαμε να συνεχισουμε σπιτι του!Εγω συνεσταλμενη καπως δεν εβαλα χερι(παρα πολυ κακως) οπως εκανε αυτος κι ετσι οταν πηγαμε σπιτι του δεν ημουν πονηρεμενη για το τι θα ακολουθησει!

Αρχιζουμε να πεταμε ρουχα και με πολυ χαμηλο φωτισμο σκυβει και κανει αυτο που θελω πιο πολυ που λεει και το ασμα.

μα που ειναι?διερωτωμαι!

που ειναι οεοοοοο?

σκυβω καλυτερα τι ναδω?

Με τα πολλα προχωραμε στην πραξη και δεν γινοτανε ρε παιδια με τιποτα και μου λεει

και ξεραθηκα στο γελιο!εχωσα τη μουρη στο μαξιλαρι και τρανταζομουν και μου λεει

"τι Επαθες?"

και του απανταω

τι να του πω?

Η βραδυα εληξε αδοξα και την επομενη μερα εφυγα απ τη δουλεια να μην τον βλεπω κι απο τοτε βλεπω κουκλο και σπιθες πετανε τα ποδια μου!

αχαχαχαχαχαχχααχχαααχαα!την ανηψια μου με θυμησες και σε αυτην ετυχε κατι αντιστυχο αχαχαχαχααα!κατι τετοιες στιγμες χαιρομαι που εχω τον αντρουλη μου απο μικρη πω ρε και ω ρε γλεντια αχχαχααχχααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

γιωργιαααα χαχαχαχαχαχαχ τι ηττα ηταν αυτη καλα εκανα κ τον σκοτωσ κ γω τον ποντικοσιχαμενουλη χαχαχαχαχαχαχαχαχχα εκδικηθηκα κ για σενα χαχαχαχχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

μα που ειναι?διερωτωμαι!

που ειναι οεοοοοο?

σκυβω καλυτερα τι ναδω?

"τι Επαθες?"

και του απανταω

τι να του πω?

χχαχαχχαχαχαχχχαχαχαχα μαρηηηηηηηη θα σκασωωωωω, θα γεννησω πτιν την ωρα μου χαχαχαχαχαχχαχααχχαχαχα

ακου εκει την βλεπεις εσυ για να τη δω εγω..γαριδακι ο τυροσουζας χαχαχαχχαα

IB5Vp2.png

ρε κοριτσια συγνωμη αλλα φταιτε κι εσεις εχετε αφησει μια ανωμαλη να σας κανει μπαχαλο .δηλ αν δεν ημουν αδελφη της ανδριανης και ηθελα να μπω στο καφε ?τελος παντον ,εσενα καγκουρακι θα σε φτιαξω που με ξεφτιλισες στις κοπελες πρωτη μερα στο καφε.πρωταρα ειμαι δειξτε κι εσεις λιγη κατανοηση.με τον καιρο θα ειμαι πιο γρηγορη!!

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

στειλτης θα ξερει να το ανοιξει? χαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχα ακομα γελαω χαχαχαχαχα

ρε αγαπη παρτην τηλ μη παιδευεται..εισαι αναισθητη μαρη το ξες?

IB5Vp2.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχα πολυ μεγαλη ηττα ομως

Κουφετακι εμεις βρηκαμε τα καλα απο μικρες και τα κρατησαμε....χαχαχαχαχαχαχαχα

Ασε δεν λεει να ψαχνεσαι και πολυ το ηθικο διδαγμα της ιστοριας

χουφτωστε γιατι χανομαστεεεεεεεε

Διαφημίσεις

Καλησπερες τρελοκαμπερες!!!

Δεν διαβασα τιποτα αλλο περα απο αυτην την σελιδα και εχω να πω τα κατωθι:

Αστερια ειδα οτι τα καταφερες με τις φωτος, εισαι μια κουκλα, κορμαρα και θα σε διαγραψω απο φιλη (εχω και κομπλεξ οπως ξερεις)!!!

Γεωργια, ελεος κοπελια, σε λιγο θα μας το κλεισουν το καφε και θα μας ανοιξουν αλλο σχετικα με μεγεθη!!!

χαχααχ αν ημουν εγω ο συντονιστης θα εδινα καρτες οχι μονο για τα τικερ τριων στρεμματων, αλλα και για τα σμαιλις και για τα σ' αγαπω - μ' αγαπας... Μονη μου θα μιλουσα στο τελος!!!

τζενηηηηηηηηηηηηηηηηηη τζενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη που σαι μαρηηηηηηηηηηηηηηη?????????????????

Οταν γνωρισα τον αντρα μου ρε κοπελιτσες επειδη ειναι γλυκουλης καλου κακου του βαλα χερι με την μια!!!!!!!!!!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

ρε κοριτσια συγνωμη αλλα φταιτε κι εσεις εχετε αφησει μια ανωμαλη να σας κανει μπαχαλο .δηλ αν δεν ημουν αδελφη της ανδριανης και ηθελα να μπω στο καφε ?τελος παντον ,εσενα καγκουρακι θα σε φτιαξω που με ξεφτιλισες στις κοπελες πρωτη μερα στο καφε.πρωταρα ειμαι δειξτε κι εσεις λιγη κατανοηση.με τον καιρο θα ειμαι πιο γρηγορη!!

τζενακι, θεμα ξεφτιλας δεν παιζει εδω αναμεταξυ μας..μη μασας και οτι θελεις εδω ειμαστε εμεις..την αδερφη σου ξεγραψε την και μη την κανεις και φιλη για να μαθει!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ανδριανηηηηηηηηη, καγκουρακι μουυυυυυυυ, πες κιαλλα τζενακι πες κιαλλαααααα!!!

IB5Vp2.png

Καγκουρακιιιιι?????α τζενη εσυ μας εισαι πολυ χρησιμη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...