Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζενακι μου το εχω ακουσει και απο αλλην κοπελα αυτο παντως να περιμενεις να αλλαξει και ο κυκλος σου

ρε παιδακι μου αλλο λεω....αυτο που τελος παντων μπαινει...ειναι δυνατον να βγαινει τρεις μερες συνεχομενα σιγα σιγα?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ρε παιδακι μου αλλο λεω....αυτο που τελος παντων μπαινει...ειναι δυνατον να βγαινει τρεις μερες συνεχομενα σιγα σιγα?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καντω λιανα γιατι ειπαμε η εγκυμοσυνη καιει τα εγκεφαλικα....σαφεστατα δεν μενει ολο μεσα αλλα για 3 μερες:confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καντω λιανα γιατι ειπαμε η εγκυμοσυνη καιει τα εγκεφαλικα....σαφεστατα δεν μενει ολο μεσα αλλα για 3 μερες:confused::confused::confused::confused:

αυτο λεω κ εγω:confused::confused::confused::confused:...ασε που δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβω οωρξια γιατι εγω την καταλαβαινα μονο απο τα υγρα...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Γειάσας κοριτσάκια μου..

Τι κάνετε?

Ο Γιάννος μου κοιμάται εδώ και μια ώρα!!!!

Δε κοιμήθηκε πολύ το μεσημέρι και κοιμήθηκε νωρίς....

Άννα μου όλα κάλα?

Τζένη?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

δεν χρειαζεται να την καταλαβεις κανε εσυ μερα παρα μερα και θα το πιασεις που θα παει?

ελπιζω στην κοιλιτσα μου;)

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ολα τελεια Στελιτσα και η μπουμπου καλα και εγω καλα ξεχασα να σας πω τελικα δεν θα χρειαστει να κανω περιδεση αφου ο τραχηλος μου ειναι πολυ σκληρος!!!!Αυτο θελουμε να κρατησει ομως μεχρι τελος αφου παω για καισαρικη

Διαφημίσεις

Ολα τελεια Στελιτσα και η μπουμπου καλα και εγω καλα ξεχασα να σας πω τελικα δεν θα χρειαστει να κανω περιδεση αφου ο τραχηλος μου ειναι πολυ σκληρος!!!!Αυτο θελουμε να κρατησει ομως μεχρι τελος αφου παω για καισαρικη

μπραβω ρε αννουλι μην μπεις σε διαδικασιες τετοιες..μπραβω!!!!!!!!!!

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κοριτσια μου καλα...θα με περιμενετε να παω να πλυνω τα πιατα ,μην ερθει ο κυρης κ μου τις βρεξει....?ε?θα με περιμενετε?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ναι μωρε ηρεμησα γιατι μετα η περιδεση θελει και ακινησια αλλα οταν εχεις ηδη ενα παιδι αυτο ειναι δυσκολο....μονο τον πονο στα ποδια θα ανεχτω μεχρι τον 9ο και κανα δυο μηνες μετα την γεννα που θα κλεινει παλι η λεκανη τελικα ηταν απο το παλιο χτυπημα κορες

κοριτσια μου καλα...θα με περιμενετε να παω να πλυνω τα πιατα ,μην ερθει ο κυρης κ μου τις βρεξει....?ε?θα με περιμενετε?

θα σε περιμενω αρκει να μην ερθει ο δικος μου και φωναζει να μην εχω την κορη του στο πισι οποτε πηγαινε γρηγορα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...