Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ξανθή και αστερία, με το καλό....τέλεια νέα.

μινάκι, μου φαινεται περιμένουμε μαζί, εγώ νομίζω γύρω στις 20...ο κύκλος μου έχει πάρει την ανιούσα....έλεος δηλαδή......

αχ βρε αννιω εγω ελπιζω να μην ερθει για να δουμε:cool:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ολα θα γινουν οπως πρεπει. Μην αγχωνεσαι, θα ρωτησεις το γιατρο σου και θα το διεκρινησεις. όλα καλα θα πανε. οσο για τα χρηματα οπως λες τετοια εξοδα εχουμε συνεχεια τωρα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

και για τη διαρκεια κανενα μισαωρο θυμαμαι οτι ηταν αλλα αυτο εξαρταται και απο τη θέση που εχει το μωρο. Εσυ με δυο σιγουρα θα χρειαστεις παραπανω, αλλα και μονο που θα τα βλεπεις να κινουνται και να στριφογυρίζουν μια και επειδη τετοια κανουν συνηθως επειδη εχουν χωρο, ουτε θα καταλαβεις ποση ωρα εισαι εκει...

καλε εγω αυτο θελω,να ειμαι πολυ ωρα εκει.μη μου τα μετρησει γρηγορα και δε γινει σωστη δουλεια.παντως απ'οτι ειπε ο γιατρος λογικα θα ειναι καλα και δε θα χρειαστει αμνιοπαρακεντηση.μακαρι γιατι δε την θελω καθολου.

λοιπον παω να παρω τη βιταμινη και να μαζεψω το σπιτι,θα ερθει ο παπας να αγιασει σημερα.τα ξαναλεμε,φιλια!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

αχ βρε αννιω εγω ελπιζω να μην ερθει για να δουμε:cool:

μακάρι, εγώ πάντως κανονίζω ταξίδι αρχές φεβρουαρίου. Άρα ας περιμένει.

Εμένα ο κύκλος μου πάντως μινάκι έχει δώσει ρέστα. Τον προηγούμενο έκανα ωορρηξία την 14η μέρα (την καταλαβαίνω) και αυτόν την 20η....Αυτόν είχα όμως συχνές επαφές πριν και κατά την ωορρηξία άρα για να δούμε...η ελπίς πεθαίνει τελευταία. Τουλάχιστον οι εναπομείνασες να έχουμε παρέα στην αναμονή....

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

αννιω και μινακι ας μην ερθει σε καμια σας!!!!

ναι ναι ναι ναι ναι.....

να σου πω ρε μαράκι, αν κάνεις αίτηση στο εαπ και είσαι στην κατηγορία γ, στα αποτελέσματα, υπάρχει καμία ελπίδα να σε πάρουν τελικά?

mIdZp3.png

Καλημερα κουκλες μολις γυρησα απο τον γιατρο η μικρη μου ειναι μια χαρα ζυγηζει 546 γραμμαρια και μας ερηξε και μουτζα.....μονο απο μπροστα δεν την ειδαμε γιατι ειχε μουτρωσει και δεν γυρναγε....χαχαχα δεν πειραζει θα παω ξανα την παρασκευη να βγαλουμε και φωτο αλλο που δεν θελω...

μακάρι, εγώ πάντως κανονίζω ταξίδι αρχές φεβρουαρίου. Άρα ας περιμένει.

Εμένα ο κύκλος μου πάντως μινάκι έχει δώσει ρέστα. Τον προηγούμενο έκανα ωορρηξία την 14η μέρα (την καταλαβαίνω) και αυτόν την 20η....Αυτόν είχα όμως συχνές επαφές πριν και κατά την ωορρηξία άρα για να δούμε...η ελπίς πεθαίνει τελευταία. Τουλάχιστον οι εναπομείνασες να έχουμε παρέα στην αναμονή....

να σου πω κι εμεις κανονιζαμε ταξιδακι μεσα Φλεβαρη αλλα αποφασισαμε να μην κλεισουμε εισητηρια μηπως και εχουμε τιποτα τα ταξιδακια μπορουν να περιμενουν:wink:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

να σου πω κι εμεις κανονιζαμε ταξιδακι μεσα Φλεβαρη αλλα αποφασισαμε να μην κλεισουμε εισητηρια μηπως και εχουμε τιποτα τα ταξιδακια μπορουν να περιμενουν:wink:

εγώ το έχω αποκλείσει κάπως απο το μυαλό μου, όχι ότι δεν το σκέφτομαι αλλά είναι σα να πιστεύω ότι δεν θα μου συμβει ποτέ...

αννούλα μπράαααααααααβο

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

ξαναρθα για λιγο τον εστειλα για ψωνια γειτονιας λοιπον εκανε ενα ξεκινημα αλλα δεν τον αφησα τον μλκ και εμεινε εκει αφου ημανε ολη την μερα με την συναδελφισσα και ετσι θα παραμεινει γτ νομιζω καταλβε απο την σταση μου οτι δεν τον περνει αϊ αν δουμε και δεν ασχολουμε αλλο γτ εχουμε ποιο σοβαρα θεματα να πουμε..μουτζα ε?απο τωρα καλε χαχαχαχαχαχααχα

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλησπερα στην παρεααααααα.

Αννα,ξανθη και αστερια,μπραβο στα μωρακια σας,ετσι να συνεχισουν να μεγαλωνουν για να σας κανουν χαρουμενες.

Μινακι και αννιω ευχομαι να μην εμφανισει η "κοκκινοσκουφιτσα".

Κισακι και ρηνουλα,περαστικα σας.

Να καλοσωρισο το νεο τρελοκοριτσο στην παρεα,και να σου ζησσει κιολας το παιδακι σου.

Κουφετακι μου,μου φαινεται πως ο καλος σου θα εχει στα πουπουλα,μετα απο αυτα......

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλησπερα στην παρεααααααα.

Αννα,ξανθη και αστερια,μπραβο στα μωρακια σας,ετσι να συνεχισουν να μεγαλωνουν για να σας κανουν χαρουμενες.

Μινακι και αννιω ευχομαι να μην εμφανισει η "κοκκινοσκουφιτσα".

Κισακι και ρηνουλα,περαστικα σας.

Να καλοσωρισο το νεο τρελοκοριτσο στην παρεα,και να σου ζησσει κιολας το παιδακι σου.

Κουφετακι μου,μου φαινεται πως ο καλος σου θα εχει στα πουπουλα,μετα απο αυτα......

για μενα τπτ:(?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

που πηγαν ολες καλε τις πηρε το ευρηκα?5 λεπτα ελειψα.ειχα τον πατερα μου κ προσπαθουσε να μου αναλυσει τη θεωρεια της σχετικοτητας...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...