Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι αλλά σήμερα τους το είπα και τρέχω σαν φουστης.Ο διευθυντής μας έπαθες αμοκ μου λέει ψάξε βρες να δώσεις τις εφαρμογές σου.Πήγα να του πω θα πάρω άδειες από τώρα αν συνεχίσεις έτσι αλλά κρατήθηκα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

αστερία τα 210 σου ειπαν μονο για αυχενικη ή και για παπ α μαζι?

ευχαριστω κοριτσια!!ναι η τι η ειναι και για παπ α μαζι,ξεχασα να το αναφερω.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ευχαριστω κοριτσια!!ναι η τι η ειναι και για παπ α μαζι,ξεχασα να το αναφερω.

η τιμη εννοω!!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Διαφημίσεις

κανονικά μου φαινεται τοτε. για ενα μωρο γυρω στα 150 θυμαμαι κι εγω. αν και καπου διαβαζα οτι αν ειναι καλη η αυχενικη στα διδυμα δεν κανουν παντα παπ α γιατι οτι και να δειξει δεν μπορουν να ξερουν αν αφορα και τα δυο εμβρυα ή ενα απο τα δυο και ποιο

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

ξανθή και αστερία, με το καλό....τέλεια νέα.

μινάκι, μου φαινεται περιμένουμε μαζί, εγώ νομίζω γύρω στις 20...ο κύκλος μου έχει πάρει την ανιούσα....έλεος δηλαδή......

mIdZp3.png

κανονικά μου φαινεται τοτε. για ενα μωρο γυρω στα 150 θυμαμαι κι εγω. αν και καπου διαβαζα οτι αν ειναι καλη η αυχενικη στα διδυμα δεν κανουν παντα παπ α γιατι οτι και να δειξει δεν μπορουν να ξερουν αν αφορα και τα δυο εμβρυα ή ενα απο τα δυο και ποιο

τωραπου το λες ο γιατρος μου ειπε για αυχενικη αλλα στο κεντρο με ρωτησαν και για παπ α,νομιζα οτι πανε μαζι και ειπα ναι.Οποτε πρεπει να τον ξαναρωτησω.Να σου πω το κολλημα μου ειναι ο χρονος και οχι τα χρηματα(οχι οτι ειναι λιγα δηλ αλλα τωρα θα εχουμε τετοια εξοδα).

tJd1p3.png

και για τη διαρκεια κανενα μισαωρο θυμαμαι οτι ηταν αλλα αυτο εξαρταται και απο τη θέση που εχει το μωρο. Εσυ με δυο σιγουρα θα χρειαστεις παραπανω, αλλα και μονο που θα τα βλεπεις να κινουνται και να στριφογυρίζουν μια και επειδη τετοια κανουν συνηθως επειδη εχουν χωρο, ουτε θα καταλαβεις ποση ωρα εισαι εκει...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...