Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο σίδηρος φέρνει κόλικο ... Και δυσκοιλιοτητα. Θέλω να τον αποφύγω. Εσυ τι έγινε στη δουλειά;

Α, πριν φύγω κάτι τελευταίο. Μια φίλη μου που έχει σοβαρό πρόβλημα υγειας και πολύ πεσμένη άμυνα, είχε δοκιμάσει όλους τους σιδήρους απ'το φαρμακείο, και είχε με όλους πρόβλημα (άλλωτε δυσκιλιότητα, άλλοτε γαστρικές ενοχλήσεις κ.α.) Είναι πολύ ψαγμένη δηλαδή. Τελικά της σύστισαν ένα φυτικό σίδηρο (στα φαρμακεία πωλείται κιαυτός) και βρήκε την υγειά της. Όταν είχα και γω πρόβλημα με τον αιματοκρίτη μου το σύστησε κι εμένα κι από τότε δεν τον αλλάζω με τιποτα. Λέγεται Floradix και είναι της Powerhealth αν δεν κάνω λάθος. Υπάρχει σε μεγάλο μπουκάλι (σιρόπι) ή σε μπουκαλάκια μονοδόσεων (πάλι σιρόπι). Το συστίνω εδώ γιατί δεν είναι φάρμακο, είναι φυτικό και δεν κάνει καμία ενόχληση πουθενά. Έχει γεύση χυμού.

Αυτά και πάλι γεια σας!

Τα πάντα είναι δυνατά σ'αυτόν που πιστεύει

r7Bsp2.png

τα ιδια σκ@τ@ ειναι κ εδω.450 πληρωνω εγω.χωρις καλοριφερ κ ηλιακο.ειναι 100 τμ.αλλα τι να το κανω.κ εγω ψαχνω κ αν βρω αυτο που θελω εγινα μπουχος

χωρις καλοριφερ πως αντεχετε βρε τζενακι?προβλημα!

καλα οσο για τα εξοδα.....καλα να ειμαστε να μοιραζουμε λεφτα,εμεις πρεπει να κανουμε επισκευη στην κρεβατοκαμαρα μας γιατι εχει πολλη υγρασια,βορεινο δωματιο,και δε ζεσταινεται με τιποτα,πως να βαλεις μωρο μεσα?τουλαχιστον τα πολλα θα τα κανει ο αντρας μου που ειναι της δουλειας.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

κ τωρα κατι ασχετο...πηγε η μανα μου εχτες να κανει ασφαλεια στο τουτου.πηγε σε καινουρια ασφαλιστικη κ της ειπανε οτι δεν γινεται γιατι ειναι ζημιογονα...κ οτι απο το 2008 μεχρι το 2010 ειχε κανει 10 ατυχηματα..το ουλο ειναι οτι η μανα μου απο το 8 ειχε κανει δηλωση μονο σε εναν που του γρατζουνισε την προφυλακτηρα..δεν μπορει να βρει το δικιο της πουθενα.η ασφαλεια που ειχε τοτε εχει κλεισει.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

να ρωτησω κατι? γαι την αυχενικη ο γιατρος με στελνει σε ενα εξιδεικευμενο κεντρο,πηρα τηλ να κλεισω ραντεβου και μου ρωταει τη γραμματεα:ποσο διαρκει η εξεταση?15-20 λεπτα μου λεει.

τις λεω :επειδη εχω διδυμα ειναι τοσο για το καθε παιδι?

-αυτο δε το ξερω!

-και ποσο κοστιζει?

-για διδυμα 210 ευρω!!!(αυτο το ηξερε!!!!)

ρε παιδια λιγο δεν ειναι??για το χρονο εννοω.στο ενδιαμεσο θα παω και στο γιαατρο και θα ρωτησω,βεβαια μου το συστησε για πολυ καλο κεντρο,εκει πηγε και τη γυναικα του οταν ειχε τα διδυμα.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

κουφετακι καλημερα πως πανε τα τεκνα?

μια χαρουλα.εσεις τι φτιανετε?

ο σίδηρος φέρνει κόλικο ... Και δυσκοιλιοτητα. Θέλω να τον αποφύγω. Εσυ τι έγινε στη δουλειά;

νομιζω αξιζει να το ψαξεις με αυτο που ειπε η ρινουλα και ναι τωρα θυμηθικα οτι το χαμε συζητηση και μου το ειχες πει αυτο ..τι σστοκος που με!!!

καλημερα κουφετοοοοο

μεραααααααααααα.

νεα απο την δουλεια καταρχην εχω και τις ανσφαλειες του συζηξ.δεν ξεκολουσε τωρα απο διπλα μου γραφω γρηγορα γτ μιλαει τηλ μπορει να το κοψω να ξετε.τπτ εκανε μια κινηση να μου μιλησει και δεν οτν αφηδσ

921477wc2fyvv2y2.gif

σαδιαρκεια 20-30 λεπτα ειναι για το καθρνα κανονικα σορρυ γραφω με αριστεροοοοοο

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

οκ κουφετο εγω εχω εναν κυπριο...με ειδε μαιο στη δουλεια και με θυμηθηκε τωρα μηνυμα στο κινητιο κια φαξ στη δουλεια οτι του αρεσω κανεις δεν τον θυμαται που να ξερε ο καψερος οτι απο το μαιο κια μετα εγω παντρευτηκα κι εχω παιδι

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

χωρις καλοριφερ πως αντεχετε βρε τζενακι?προβλημα!

καλα οσο για τα εξοδα.....καλα να ειμαστε να μοιραζουμε λεφτα,εμεις πρεπει να κανουμε επισκευη στην κρεβατοκαμαρα μας γιατι εχει πολλη υγρασια,βορεινο δωματιο,και δε ζεσταινεται με τιποτα,πως να βαλεις μωρο μεσα?τουλαχιστον τα πολλα θα τα κανει ο αντρας μου που ειναι της δουλειας.

σε καθε δωματιο εχει βαλει αιρκοντισιον.τι να το κανω που οταν το κλεινω παγωνει αμεσως.ασε το θορυβο .ψαχνω ρε αστερια αλλα δεν βρισκω σπιτι να μου χωρανε τα πραγματα..κ αυτο γιατι οταν ειπαμε να παντρευτουμε μας ειπε η μανα του κουμπαρου να μας νοικιασει ενα σπιτι 150 τμ.προικα του κουμπαρου.που εμενε αθηνα.το ειχε νοικιασει σε κατι αλλους.παμε εμεις αγοραζουμε τα επιπλα το δεκεμβρη κ μου λει κανονισα το πασχα αυτοι φευγουν...οσο τους εισατε εσεις να φευγουν τοσο τους ειδαμε κ εμεις.κ της ελεγα..δεν βλεπω να φερνουν κουτες ρε κουμπαρα ποτε θα προλαβουνε να φυγουν ..θα φυγουν θα φυγουν ,μην ανυσηχεις..στο τελος το πασχα μας καλουν στο σπιτι κ μας λενε βρειτε σπιτι τελικα δεν φευγου..εμεινα μ@λ@κ@ς......εψαχνα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κ τωρα κατι ασχετο...πηγε η μανα μου εχτες να κανει ασφαλεια στο τουτου.πηγε σε καινουρια ασφαλιστικη κ της ειπανε οτι δεν γινεται γιατι ειναι ζημιογονα...κ οτι απο το 2008 μεχρι το 2010 ειχε κανει 10 ατυχηματα..το ουλο ειναι οτι η μανα μου απο το 8 ειχε κανει δηλωση μονο σε εναν που του γρατζουνισε την προφυλακτηρα..δεν μπορει να βρει το δικιο της πουθενα.η ασφαλεια που ειχε τοτε εχει κλεισει.

καλα τωρα και εσυ θες να βγαλεις ακρη με ασφαλιστικες??ειναι δυνατον??

εγω οταν εκανα την υστεροσκοπηση ειχαμε παρει τηλ την ασφαλεια πανω απο 4 φορες να ρωτησω τι ακριβως πρεπει να κανω.Μου ειπεν μονο αναγγελια εισαγωγης και να εχω μαζι μου και το βιβλιαριο του ικα για να το δει αυτος που θα εστελναν.ΠΟΤΕ δεν μου ειπαν να το αφησω στο ΙΑΣΩ για να το δει και ο ελεγκτης του ικα.Τελικα δεν πηρα τα λεφτα που επρεπε γιατι λελει δεν ειχα αφησει το βιβλιαριο.Βρηκαν αυτο σαν πατημα!!!και ετσι απο 1000 ευρω που επρεπε να παρω πηρα 350 και το ασφαλιστρο που μου εστειλαν μετα απο μια βδομαδα ηταν 370!!!!!δηλαδη επρεπε να τους τα δωσω πισω και να βαλω και απο την τσεπη μου.τελικα την εκοψα!!!

tJd1p3.png

σαδιαρκεια 20-30 λεπτα ειναι για το καθρνα κανονικα σορρυ γραφω με αριστεροοοοοο

ναι τοσο ειχα διαβασει και εγω.θα το ψαξω.

tJd1p3.png

καλα τωρα και εσυ θες να βγαλεις ακρη με ασφαλιστικες??ειναι δυνατον??

εγω οταν εκανα την υστεροσκοπηση ειχαμε παρει τηλ την ασφαλεια πανω απο 4 φορες να ρωτησω τι ακριβως πρεπει να κανω.Μου ειπεν μονο αναγγελια εισαγωγης και να εχω μαζι μου και το βιβλιαριο του ικα για να το δει αυτος που θα εστελναν.ΠΟΤΕ δεν μου ειπαν να το αφησω στο ΙΑΣΩ για να το δει και ο ελεγκτης του ικα.Τελικα δεν πηρα τα λεφτα που επρεπε γιατι λελει δεν ειχα αφησει το βιβλιαριο.Βρηκαν αυτο σαν πατημα!!!και ετσι απο 1000 ευρω που επρεπε να παρω πηρα 350 και το ασφαλιστρο που μου εστειλαν μετα απο μια βδομαδα ηταν 370!!!!!δηλαδη επρεπε να τους τα δωσω πισω και να βαλω και απο την τσεπη μου.τελικα την εκοψα!!!

εγω πληρωνα κ πληρωνω ασφαλεια κ οταν χρειστηκε για τον πολυποδα δεν με καλυψαν γιατι λεει η υστεροσκοπηση ειναι 750 ευρω ενω εμεις σε καλυπτουμε οταν κανεις χειρουργειο πανω απο 2000 ευρω...:twisted:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...