Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

12 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

12 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Και εγώ κορίτσια μου αν δεν πάει καλά και αυτήν η ετ σκέφτομαι να προχωρήσω με δοτρια ,42 χρόνων δεν έχω άλλες αντοχές στα φάρμακα έτσι νιώθω τουλάχιστον... αλλά θεωρώ ότι είναι το ίδιο ακριβώς ,όπως ακριβώς είπες σαν να μπαίνουμε σε μια θεραπεία είναι και αυτό 

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κούκλες. Ρινουλα ζητά να σου αλλάζει αντιβίωση. Εμείς σούπερ. Αν εξαιρέσεις ότι μετακομίζουμε πάλι. Λόγοι οικονομικοί κυρίως... Θέλω να κάνω εξετάσεις αίματος και θυροειδη. Εχω κομαρες ζαλάδες... Και δεν πάει άλλο χτες τα είδα όλα είχα και tο μωρό στα χέρια... Σκοτείνιασγο όλα. Ρουσέλαν χωρίς δεύτερη σκέψη άντριανη μου. Άρχισε από 36η εβδομάδα για να αποφύγεις τις σύσπασεις. Μετά από καθιε θηλασμε θα βάζεις. Είναι θαυματουργή και ακίνδυνη.

Kisha δυστυχώς δεν μπορώ ν'αλλάξω αντιβίωση γιατί είναι αρκετά δυνατή και δεν μπορώ να πάρω μικρότερη ποσότητα γιατί είναι σοβαρή η κατάσταση του αυτιού μου...Κιαν την αλλάξω πάλι ίδια ποσότητα σε μιλιγκράμ θα μου δώσει, κι αν δεν κάνω λάθος όλες οι αντιβιώσεις έχουν σαν παρενέργεια τις στομαχικές ενοχλήσεις...

Όσο για τις εξετάσεις θυροειδή και αίματος, καλά θα κάνεις να τις κάνεις. Αλλά αν σε παρηγορεί αυτό μπορεί να μην έχεις και τίποτα. Εμένα όλες οι φίλες μου που έκαναν μωρό, τους πρώτους μήνες παραπονιούνταν ότι ένιωθαν έτσι ακριβώς όπως εσύ ενώ δεν είχαν τίποτα. Λίγο ο θηλασμός, λίγο η κούραση με το μωρό, τι να πω. Δεν έχω περάσει απ'αυτή τη φάση και δεν ξέρω. Καλό είναι όμως να κάνεις και τις εξετάσεις για να είσαι καλυμένη.

Άσχετο, πώς περιμένεις περίοδο στις 15? Δεν θηλάζεις? Δηλαδή αν θηλάζει μια γυναίκα μπορεί να έχει και περίοδο κανονικά ειδικά τους πρώτους μήνες? Δεν τα ξέρω και καλά, αλλά έτσι νόμιζα ότι τους πρώτους μήνες τουλάχιστον δεν έρχεται η περίοδος

Τα πάντα είναι δυνατά σ'αυτόν που πιστεύει

r7Bsp2.png

μπράβο αστέρια μου! Αχα τυμπανοκρουσίες ε;είναι και η περιοχή ακριβή τζένη μου. 400 ευρώ χωρίς ασανσέρ 70τμ. Βαλε αερίο ρεύμα κτλ θες 600,700 tο μήνα πάγια έξοδα και οι δουλειές δεν πάνε καλά καθόλου και άσε άλλη μεγάλη ιστορία. Σκέψου πλέον είμαστε σχεδό με 100 ευρώ...ξεχνά τό'

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα κορες.ρινουλα τα ουλτρα λεβουρ οπσδηποτε αποφευγετε η κοπλικη μυυκιτιαση πυο μπορει να επερθει απο τις αντιβιωσεις σου λεω εχω παρει ποοολες!!κισακι δεν το χαμε συζητηση γιαα το σιδηρο?δεν σου χα πει οτι και εγω ετσι ενιωθα στο 1ο?δεν θυμαμε!!!γμτ!!!ειναι επειδη θηλαζεις και εχασες αιμα στην γεννα.πολλα κοκκινα κρεατα και σιδηρο οπωσδηποτε.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

μπράβο αστέρια μου! Αχα τυμπανοκρουσίες ε;είναι και η περιοχή ακριβή τζένη μου. 400 ευρώ χωρίς ασανσέρ 70τμ. Βαλε αερίο ρεύμα κτλ θες 600,700 tο μήνα πάγια έξοδα και οι δουλειές δεν πάνε καλά καθόλου και άσε άλλη μεγάλη ιστορία. Σκέψου πλέον είμαστε σχεδό με 100 ευρώ...ξεχνά τό'

τα ιδια σκ@τ@ ειναι κ εδω.450 πληρωνω εγω.χωρις καλοριφερ κ ηλιακο.ειναι 100 τμ.αλλα τι να το κανω.κ εγω ψαχνω κ αν βρω αυτο που θελω εγινα μπουχος

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κανονικά δεν έχεις περίοδο όσο θηλαζεις αλλά πες tο στον οργανισμό μου αυτό.υπάρχουν εξαιρέσεις και δεν είναι σπάνιο συμβαίνει. Εγώ αδιάθετηργ κανονικά μόλις σαράντηςα και θεωρητικά περιμένω ξανά στις 15 αν είναι πάλι ο κύκλος μου οκ κάθε 28 μέρες

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ο σίδηρος φέρνει κόλικο ... Και δυσκοιλιοτητα. Θέλω να τον αποφύγω. Εσυ τι έγινε στη δουλειά;

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, εγώ σας χαιρετώ γιατί πρέπει να πάω ταχυδρομείο, παθολόγο, στη μαμά μου κλπ και θ'αργήσω. Χάρηκα που τα είπαμε. Φιλάκια και καλή μέρα να έχετε!

Τα πάντα είναι δυνατά σ'αυτόν που πιστεύει

r7Bsp2.png

ξυπνησ ε η μπεμπα μολις ανοιξα πισιιιιιιιιιι θα σας διαβαζω οταν μπορω θ αγραφω

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...