Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ναι ρε συ ασε και 2 μερες τωρα εχω ταραξει τις σοκολατες της μικρης(εγω δεν τρωω σοκολατες ποτε ομως):roll:

βρε λες?μακαρι μινακι μου.στο ευχομαι ολοψυχα.μετα ομως θα εχεις ενα προβλημα...θα τσακωνεσαι με τη μικρη για τις σοκολατες...χιχιχιχι

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το προβλημα τζενακι θα ειναι οτι θα τις θελω και δεν θα τις τρωω

καλυτερα για σενα..θα εισαι sexy mama...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εγώ χτες και προχτές έτρωγα ότι έβρισκα. Ήθελα σοκολάτες αλλά φέρνουν κλανιτσες στη μικρή και για να ικανοποιηθώ έτρωγα βλακείες. φταίει που περιμένω περίοδο 15 ιανουαρίου

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Μινάκι σου απαντώ από εδώ.Δεν κατάλαβα τίποτε δεν είχα συμπτώματα εκτός από πόνο στο στήθος και απλά μόλις πήγα 7 εβδομάδες από την τελευταία περίοδο πήγα στη γιατρό και το είδαμε.Πάντως κανένα σύμπτωμα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ρινουλα καλημερα κι απο μενα να τρως καλα αν ειναι δυνατη η αντιβιωση και μην ξεχνας πολλα γιαυρτακια για τους μυκητες

Μινάκι καλημέρα! Τρώω ένα γιαουρτάκι την ημέρα (το φτιάχνω και μόνη μου) και μου έδωσε και τα ουλτρα λεβούρ (πως τα λένε αυτά) για τους μύκητες

Τα πάντα είναι δυνατά σ'αυτόν που πιστεύει

r7Bsp2.png

κι εγώ κανένα σύμπτωμα πέρα από πρήξιμο στο στήθος νωρίτερα από tο κανονικό σκέψου 3μέρες μετά τη σύλληψη και φαγούρα στις θήκες

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

kissa να ρωτησω ποσα τμ.ειναι το σπιτι κ ποσο πληρωνεις..ετσι ρωταω εγκυκλοπαιδικα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα!τι κανετε?

εμεις ειμαστε μια χαρα!!!πηγαμε χθες και ολα καλα,ακουσαμε τις καρδουλες και ειμαστε 1,5 εκ. το καθενα.σε 2 βδομαδες παλι!!!ουφ ηρεμησα αρκετα!!

αλλα πολυ ταλαιπωρια το ταξιδι,12 ωρες κοιμηθηκα για να συνελθω.

εν τωμεταξυ ειχαμε ραντεβου με το γιατρο μου στις 1.30 καιπηγαμε πρωτα στο Μαντουδη νατον ευχαριστησουμε απο κοντα και να δωσουμε και τα φαρμακα,μας ειπα οτι θα βρεθει καποια κοπελα που να τα χρειαζεται και θα ειναι τυχερη.Και επειδη με ειδε λιγο αγχωμενη μου λεει:θες να κανουμε εναν υπερηχο να ηρεμησεις??

πριν τελειωσει τη φραση του ειχα σηκωθει εννοειται!!τα βλεπουμε,ακουμε και καρδουλες και μου λεει:οριστε ,ετοιμα για το σχολειο ειναι!!

οποτε μετα πηγα τελειως ανετη στο γιατρο μου,τοσο που με ρωτησε πως εγω και δεν ειμαι αγχωμενη??χιχιχι

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

φαγούρα στις θηλές εννοώ. Οκ ρινουλα απλά για tο στομάχι έλεγα να την αλλάζεσ.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...