Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Κουφετο ειπαμε εσυ κιουρια δεν σε χαραμιζουμε εμεις....

ναι γμτ!!

τι ειναι το πουρελαν κ που μπορω να το βρω κουφετακι?κ κατι αλο αν το πιεζω λιγο το στηθος βγαζει γαλα κ δεν πρεπει γαιτι θα κανω συσπασεις

ειναι καταπληκτικη κρεμα που την βαζεις για προστασια στιςθηλες και εφοσον θηλαζεις αργοτερα και μπορει να μηνξεπλενεις το στηθος και να βαζεις απευθειας το μωρουλινι.πανω απο 2-3λεπτα αν θυμαμε καλα δεν κανει γι αυτο κανε μασαζ εσυ 2λεπτα ή για ασφαλεια ρωτα τον ντοκορ(ρε το εχω ξεχασει αυτο...γμ το αλτσχαιμερ μου μεσα)

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=236117&cid=4

Διαβαστε εδω ο συγκεκριμενος ηταν υπαλληλος μας και ετρεχε ο αντρας μου για ολα και ημασταν πολυ χαλια ηταν απλα ενας γλυκητατος ανθρωπος:(

κριμα ηταν νεος ο ανθρωπος αφησε οικογενεια απο πισω?βοηθηστε οσο μπορειτε αν ειχατε καλες σχεσεις.τι να πω!!!

ασχετο...2γυμνασιου παιδια εργασια παουερ ποιντ με διαφανειες και μουσικες και βιντεο μεσα να τα κανουν κομπρεσ στο ζιναπ και να το στειλουν μετα σε μαιλ.ο καθηγητης της πληροφορικης....δηλ. τα μικρα μας ή τα παιδια που θα γεννιουνται τωρα οταν θα ναι 14 τι θα κανουν?τηγανιτα αυγα στο φεγγαρι?και επειδη αυριο ειπαμε κιουρια εγω παω για νανι.φιλακια πολλα σε ολες τις κορες

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια...

Αχ χαλαρώσαμε οικογενειακώς σήμερα...

Είδα και την Γλυκούλα μου εδώ?Την crazy baby ήθελα να πώ?

Καλώς ήρθες κοριτσάκι μας...

Κουφετάκι μου αύριο καλή δύναμη και εδώ θα είμαστε εμείς για ότι χρειαστεις...

Άννα μου πως είστε?Ο άντρας σου ηρέμησε?

Πολλά φιλάκια σε όλες σας λοιπόν..

καληνύχτα......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλημερουδια..εφοσον δεν ειναι καμια μεσα να σας πω οτι τελικα...την πηραμε την τροια εχτε.μετα απο τοοοοοσο καιρο.βγαινω τωρα να κανω καμια δουλεια κ θα ειμπω σε λιγο μπας κ πετυχω κανενα κοριτσακι..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα. Σήμερα σηκώθηκα λίγο πιο νωρίς απ'το συνηθισμένο για να ετοιμάσω το...στομάχι μου να πάρω την αντιβίωση. Χτες το βράδυ με πείραξε αρκετά η πρώτη που πήρα. Μετά από 2 ώρες είχα γουργουρίσματα στο στομάχι, και σα να χα φάει μπουνιά και μετά από λίγο είχα ανακατωσούρα έντονη. Σηκώθηκα και πήρα ένα σιμέκο και λίγο σιρόπι για το στομάχι γιατί φοβήθηκα μην κάνω εμμετό (μπλιαχ! ξου ξου ξου!). Διαβασα στις ανεπιθύμητες ενέργεις και γράφει ναυτίες κλπ. Αλλά τί να κάνω, υπομονή άλλες 7 μέρες...

Τα πάντα είναι δυνατά σ'αυτόν που πιστεύει

r7Bsp2.png

καλημέρα κούκλες. Ρινουλα ζητά να σου αλλάζει αντιβίωση. Εμείς σούπερ. Αν εξαιρέσεις ότι μετακομίζουμε πάλι. Λόγοι οικονομικοί κυρίως... Θέλω να κάνω εξετάσεις αίματος και θυροειδη. Εχω κομαρες ζαλάδες... Και δεν πάει άλλο χτες τα είδα όλα είχα και tο μωρό στα χέρια... Σκοτείνιασγο όλα. Ρουσέλαν χωρίς δεύτερη σκέψη άντριανη μου. Άρχισε από 36η εβδομάδα για να αποφύγεις τις σύσπασεις. Μετά από καθιε θηλασμε θα βάζεις. Είναι θαυματουργή και ακίνδυνη.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

τζενακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

τι κανεις καλεεεεε.βλεπω απο το τικερακι κοντοζυγωνουν οι μερες

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημέρα κούκλες. Ρινουλα ζητά να σου αλλάζει αντιβίωση. Εμείς σούπερ. Αν εξαιρέσεις ότι μετακομίζουμε πάλι. Λόγοι οικονομικοί κυρίως... Θέλω να κάνω εξετάσεις αίματος και θυροειδη. Εχω κομαρες ζαλάδες... Και δεν πάει άλλο χτες τα είδα όλα είχα και tο μωρό στα χέρια... Σκοτείνιασγο όλα. Ρουσέλαν χωρίς δεύτερη σκέψη άντριανη μου. Άρχισε από 36η εβδομάδα για να αποφύγεις τις σύσπασεις. Μετά από καθιε θηλασμε θα βάζεις. Είναι θαυματουργή και ακίνδυνη.

κισσα καλημερα κ περαστικα κουκλα.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τι κανεις καλεεεεε.βλεπω απο το τικερακι κοντοζυγωνουν οι μερες

ναι ρε συ ασε και 2 μερες τωρα εχω ταραξει τις σοκολατες της μικρης(εγω δεν τρωω σοκολατες ποτε ομως):roll:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...