Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικά φύγατε όλες? Όταν τελειώνω εγώ τη δουλειά εσείς πάτε για ύπνο. Κι όταν το πρωί έχω όρεξη για μπλαμπλά, εσείς δουλεύετε. Σνιφ σνιφ :(

σε αποφευγουν μαλλον!!χιιχιχιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

παρομοίως! Και το Ελένη μ'αρέσει. Καλωσήλθες σ'αυτό το καφέ. Κι εγώ καινούρια είμαι. Φρέσκο σπαρταριστό ψάρι. Ελπίζω να με κολλήσετε το ιό της μαμακίασης κάποια στιγμή! ;)

Τα πάντα είναι δυνατά σ'αυτόν που πιστεύει

r7Bsp2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω πώς είναι να μη δυσκολεύεσαι. Εγώ το να συλλάβω μου φαίνεται όνειρο θερινής νυκτός (ανθρωπίνως μιλάω). 3 χρόνια έχω φάει με το κουτάλι, απογοητεύσεις, κλάματα, διακυμάνσεις της διάθεσής μου. Τώρα είμαι σε καλή φάση γενικά. Τα έχω αφήσει όλα στο έλεος του Θεού. Έκοψα και όσα με άγχωναν (τεστ ωορηξίας, θερμομετρήσεις, μέτρημα ημερών, συμπτώματα κλπ) κι έχω βρει την ησυχία μου. Βέβαια αν μέχρι την άνοιξη δεν έχει γίνει τίποτα, θα ξεκινήσω το ψάξιμο γιατί δεν πάει. Έχω τριανταρήσει προ πολλού, δε με παίρνει η καθυστέρηση

r7Bsp2.png

σου ευχομαι ολα να σου πανε καλα και να εχεις ενα θετικο αποτελεσμα συντομα!!!

παντως ολες αυτες οι μετρησεις οντως προκαλουν μεγαλο αγχος και μαλλον τα αντιθετα αποτελεσματα φερνουν...ηρεμησε και θα δεις πως θα ερθει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Έτσι κατάλαβα κι εγώ γιαυτό και τα έκοψα όλα. Λοιπόν. Λέω να φεύγω σιγά σιγά. Πάω να βάλω το γιαούρτι να γίνεται γιατί λογω αντιβίωσης θα πρέπει να τρώω πολύ γιαούρτι.

r7Bsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...