Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Μαρή Τζένη για σένα καθίσαμε καλέ που πας;;;;που γυρνάς;;;

ρε συ μπηκα στη ζουλα.τωρα μαζεψα το δεντρο ..φαντασου..του ειπα του αντρα δε θελω να ερθω μαζι σου θα κατσω να κανω δουλειες..κ μονο δουλειες δεν εκανα.ειχα επισκεψεις

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου είπε ότι θα έβγαινε τώρα το απόγευμα μόλις περνάγαν οι παιδίατροι αλλά δεν ξέρω τελικά τι κάνανε.Είπε ότι είναι τρελή όμως και να είναι και βγουν θα μπει να πει ένα γεια...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Τώρα που φύγατε όλες ήρθα εγώ....Έχω πάει για ύπνο 3 φορές και με ξυπνήσανε και τις 3 τώρα ξενέρωσα....Λοιπόν το σπορίδιο μου μεγαλώνει μια χαρά όλα καλά τώρα 7 Φεβρουαρίου θα πάω για αυχενική και μετά καπάκι πάλι γιατρό να την δει.

Πέρασα και εγώ από την Αννετ....Ο αντράκος ένα κουκλί κορίτσια είναι τέλειος τόσο γλυκός...Ήθελα να τον πιάσω λίγο αλλά συγκρατήθηκα....Η Αννετ ανετότατη λες και δεν γέννησε αυτή αλλά άλλη.Φτου φτου σκόρδα στην κοπέλα μας.Όσο για το μάτι του Αννετο-σύζυγου ουδέν σχόλιο.Πως είναι κάτι τέλειες παραλίες με τουρκουάζ πεντακάθαρα νερά που φωνάζουν βούτα μέσα τώρα...Ε αυτό σε μάτι.Από την πόρτα του δωματίου ξεχώριζε το μάτι του....

Θα τρόμαξε ο άνθρωπος με της ιντερνετοφίλες της Αννετ που πήγαν σωρηδόν στο νοσοκομείο...

λες να τρόμαξε ? τι ωρα πήγες ?

όπως τα λες για το μάτι του συζύγου......!!!! και γω μωρέ τόσα μικρά , δεν θέλω να τα πιάνω , ουτε να πηγαίνω παρα πολύ κοντά

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

ποσο σας ζηλευω.πολυ θα ηθελα να παω κ γω να τη δω...δεν πειραζει..αννα κ ξανθη σας υποσχομαι οτι οταν θα γεννησετε θα κανω τα αδυνατα δυνατα να ερθω......

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κίττυ μου πήγα 3 παρά τέταρτο και κάθισα 10 λεπτάκια μόνο για να μην ενοχλώ.Αλλά είπαμε πάρα πολλά στα 10 λεπτά...Πες βρε Κίττυ μου δεν έκανε μπαμ από χιλιόμετρα το μάτι;;;

Διαφημίσεις

ποσο σας ζηλευω.πολυ θα ηθελα να παω κ γω να τη δω...δεν πειραζει..αννα κ ξανθη σας υποσχομαι οτι οταν θα γεννησετε θα κανω τα αδυνατα δυνατα να ερθω......

Αχ ρε Τζενάρα ψυχάρα εσύ....Εγώ τώρα που πήρα τον αέρα θα πάω και στην Άννα είδα γεννάς στο Γαία ε είναι απέναντι από την δουλειά μου δεν μπορώ να μην έρθω....χαχαχα

Κοριτσακι μου μονο και μονο οτι θα μας σκεφτεστε θα ειναι αρκετο!!!!

Κίττυ μου πήγα 3 παρά τέταρτο και κάθισα 10 λεπτάκια μόνο για να μην ενοχλώ.Αλλά είπαμε πάρα πολλά στα 10 λεπτά...Πες βρε Κίττυ μου δεν έκανε μπαμ από χιλιόμετρα το μάτι;;;

Ναι , όπως το λες ...τυρκουάζ σμαραγδένια νερά !! ήταν κ η μαμά της κ μια θεία της το πρωί και έλεγαν μακάρι να παρει ο μι:P:pκρός τα μάτια του μπαμπά του

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Αχ ρε Τζενάρα ψυχάρα εσύ....Εγώ τώρα που πήρα τον αέρα θα πάω και στην Άννα είδα γεννάς στο Γαία ε είναι απέναντι από την δουλειά μου δεν μπορώ να μην έρθω....χαχαχα

Ναι στο Γαια εγω δεν ξερω κατα που πεφτει αλλα θα πρεπει να κατεβω καποια στιγμη να το δω να παρω και το πακετο για τα βλαστοκυταρα να το δωσω στον γιατρο μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...