Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοκκινο θα ειναι μεχρι κοκκαλο μην σου πω θα της παρω και φορμακια του ολυμπιακου να παω κοντρα στον αντρα μου....χαχαχαχαχα

Πες του οτι εγω χατιρια σε παιδακια δεν χαλαω

Ρε είχε πολύ γέλιο γιατί ξεκινάει δεν θέλω πράσινο μωρό.Δεν κάνει κανείς καρδιά μου πράσινα μωρά...Ούτε κίτρινο ούτε πορτοκαλί, κόκκινο μωρό θέλω...Μέχρι να στροφάρω και εγώ πήρε κάποια λεπτά...χαχαχα τι προσέχουν τα άτιμα....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Αστερίνα πολύ παραπονιάρα είσαι και εσύ...σίγουρα είσαι αδερφή με την Ανδριανή....χαχαχα

πέρνα και καμιά βόλτα από το καφέ του Αυγούστου 2011 να τα λέμε συν-εγκυούλα μου.Και μη μου στεναχωρείτε την Τζένη μου....

χαχαχαχα καλό και αυτό....Έχουν πολύ γέλιο τα μικρά πάντως...

Λοιπόν Άννα σήκω γρήγορα και πήγαινε για μπάνιο έχεις γιατρό αύριο....Και εγώ πάω για ύπνο 5.30 πρέπει να σηκωθώ.Ελπίζω αυτή την φορά να τα καταφέρω να κοιμηθώ.

Διαφημίσεις

5.30...απαπαπα να σου πω θα κανω αυριο μπανιο γιατι θα με κοιταξει και απο κατω οποτε θελω να ειμαι φρεσκαρησμενη...χαχαχαχα Λοιπον αντε για υπνο να ξεκουραστεις θα τα πουμε αυριο!!!!

Καλά αφού η ήρθε η Τζένη ας κάτσουμε λίγο ακόμα...χαχαχα

ολα καλα διαβασα ε?ειδες κ το αννετο μωρο ε...τελεια.:)ποιανου μοιαζει?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Πιστεύω ότι μοιάζει και στους δύο τους επειδή έχει μύτη του μπαμπά στόμα της μαμάς και γενικά φέρνει και τους δύο τους...Με βάλαν να τους πω σαν αντικειμενικός κριτής....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...