Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=236117&cid=4

Διαβαστε εδω ο συγκεκριμενος ηταν υπαλληλος μας και ετρεχε ο αντρας μου για ολα και ημασταν πολυ χαλια ηταν απλα ενας γλυκητατος ανθρωπος:(

:(:(:(:(:(:(:(:(

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ναι στις 18!!!

κΑΙ ΉΔΗ ΑΡΧΊΖΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΊΕς!!

φΥΣΙΚΆ ΕΊΣΤΕ ΚΑΛΕΣΜΈΝΕς ΌΛΕς ΣΑς!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Ναι στις 18!!!

κΑΙ ΉΔΗ ΑΡΧΊΖΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΊΕς!!

φΥΣΙΚΆ ΕΊΣΤΕ ΚΑΛΕΣΜΈΝΕς ΌΛΕς ΣΑς!!!

Ναι καλε μας πεφτετε και κοντα θα πεταχτουμε....;););)

Να τον χαιρεσαι θα σου πω εκεινη την ημερα τις ευχες θα το θυμηθω γιατι γιορταζει και ο αντρας μου εκεινη την μερα

Τώρα που φύγατε όλες ήρθα εγώ....Έχω πάει για ύπνο 3 φορές και με ξυπνήσανε και τις 3 τώρα ξενέρωσα....Λοιπόν το σπορίδιο μου μεγαλώνει μια χαρά όλα καλά τώρα 7 Φεβρουαρίου θα πάω για αυχενική και μετά καπάκι πάλι γιατρό να την δει.

Πέρασα και εγώ από την Αννετ....Ο αντράκος ένα κουκλί κορίτσια είναι τέλειος τόσο γλυκός...Ήθελα να τον πιάσω λίγο αλλά συγκρατήθηκα....Η Αννετ ανετότατη λες και δεν γέννησε αυτή αλλά άλλη.Φτου φτου σκόρδα στην κοπέλα μας.Όσο για το μάτι του Αννετο-σύζυγου ουδέν σχόλιο.Πως είναι κάτι τέλειες παραλίες με τουρκουάζ πεντακάθαρα νερά που φωνάζουν βούτα μέσα τώρα...Ε αυτό σε μάτι.Από την πόρτα του δωματίου ξεχώριζε το μάτι του....

Θα τρόμαξε ο άνθρωπος με της ιντερνετοφίλες της Αννετ που πήγαν σωρηδόν στο νοσοκομείο...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Λοιπον δεν παω πουθενα πουθενα εδω θα μεινω....αυριο το μπανιο στις 10 και 30 εχω ραντεβου οποτε προλαβαινω αφηστε που κρυωνω κιολας μπρρρρρρ

Ξανθουλα αντε κουκλα μου ολα καλα να πανε!!!!Σου ξεφυγε ομως παλι ενα ΤΗΝ....χαχαχαχαχα

Τετοιο ματι που λες εχει και η μαμα μου αλλα δεν τα εχει παρει κανενας αχ θελω να τα παρει το παιδι μου συμβηβαζομαι και με του αντρα μου που ειναι κυπαρισι

Διαφημίσεις

χαχαχαχα Αννούλα ούτε που το είδα έτσι;;;είδες η άτιμη μάνα που θέλει κόρη;;;χαχαχα

Γερο να ειναι Ξανθουλα μου!!!! Αλλα οντως φαινεσαι ρε παιδακι μου χαχαχαχα

Καλά Άννα με το που μπήκα στο δωμάτιο μιλάμε φωτίζανε όλο τον χώρο τέλειο...Μακάρι ο μικρούλης να το κληρονόμησε θα είναι σούπερ γκόμενος.Είναι και γαμπρός σου έτσι έμαθα...Γερό να είναι Αννουλα μου γερό δεν το συζητώ....Ρε στην αυχενική αναφερόμουν τώρα που το ξαναδιάβασα να την δει εννοώ να δει την αυχενική χαχαχαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ειδες πως την παταω και εγω που ειμαι κοριτσομανα....χαχαχαχαχα

Αχ ναι ειναι ο γαμπρουλης μου τον ειδα και εγω σε φωτο και ειναι σκετη γλυκα και η αννετ ελαμπε απο ευτυχια

Αχπως περημενω και εγω αυτην την στιγμη που θα το εχω αγκαλια...ρε συ Ξανθουλα μετα τις δυσκολιες ειναι εντελως διαφορετικη η αισθηση συμφωνεις?Εγω να σου πω ομως ακομα δεν το εχω πιστεψει πως ολα πανε καλα ισως ειναι η αμυνα του οργανισμου μου αυτη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...