Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

εσυ νιωθεις την μπεμπα σου?κλοτσαει?

Παρα πολυ κλωτσαει παρα πολυ δυνατα την εχει καταλαβει και ο αντρας μου ειναι πολυ ζωηρη καμια σχεση με την πρωτη αφου εχει τυχει να ξυπνησω μεσα στο βραδυ απο κλωτσια της

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο λεω γιατι τα περασα και το μονο που καταφερα ηταν να κλεω μετα ολη μερα οποτε ειπα τελος δεν με νοιαζει και τσουπ ηρθε και για μια εβδομαδα δεν ελεγα καν οτι ειχα καθηστερηση οταν το ειπα εδω με φαγανε τα κοριτσια και ετσι εκανα τεστ...εγω θα το αφηνα και αλλο

Διαφημίσεις

κούκλες τι κάνετε;νέα από αστέρια και ξάνθη έχουμε; η μικρή μια χαρά 5.5 κιλά 57 εκατοστά ψηλή είναι έριχνε και βήματα μεγάλα στηρίζει tο κεφάλι μόνη τις κανονικά πλέον. Όλα πολύ κακα.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

τελικα οταν καποια φερεται ετσι μετα μαθαινει εγκυμοσυνη εχω ακουσει πολλα παραδειγματα.η ορεξη σου πως ειναι τρως αρκετα πολυ?

Η ορεξη μου μια χαρα ειναι...αλλα προσπαθω να μην τρωω πολυ γιατι εχω αρκετα κιλα πατραπανω

ταίζω τη μικρή κι ετοιμάζω tο μπάνιο της. Του κουτιού τα παραμύθια ήταν τελεία αλλά λίγο τρομακτικά όπως και η φρούτοπια.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

31-1 κάναμε εμβόλιο τώρα ξανά 4 φεβρουαρίου στο ικα τα κάνω τα εμβόλια. Ο παιδίατρος απλά την παρακολουθεί.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...