Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Ρινούλα καλωσήρθες.....σε λίγο που θα κάνεις τα παιδάκια σου και συ θα γίνεις εξπέρ στις ωτίτιδες, θα βγάζεις αγωγή μόνη σου....εύχομαι να μην είναι τίποτα. και σε καλωσορίζω και γω εδώ....

Να μου λείπει anniw! (όχι το παιδάκι, η ωτίτιδα!!!:-D)

Τελικά πήγα στον ΩΡΛ. Μόλις κοίταξε το αυτί μου ο άνθρωπος έπαθε. Έβγαλε και ένα επιφώνημα και τρόμαξα. Οξεία ωτίτιδα σε πρωχωρημένο στάδιο λέει! Δεν είμαστε καλά, από παιδί έχω να πάθω ωτίτιδα! Επειδή ήμουν άρρωστη με πολύ μπούκωμα 10 μέρες τώρα, το υγρό πέρασε στο αυτί μου και τσουπ. Ευτυχώς που ήρθα έγκαιρα μου είπε γιατί μπορεί μέχρι και ζημιά στο τύμπανο να μου κάνει. Φουλ υγρό το αυτί. Δεν ακούω τίποτα, βουλωμενο κι αισθάνομαι σα νά χω ένα βαράκι του 1 κιλου μέσα. Από πόνους, ευτυχώς υποφερτά πράγματα, γιατί έχω ακούσει ότι η ωτίτιδα κάνει φρικτούς πόνους.

Μου έδωσε αντιβίωση για 8 μέρες, αλλά είπε ότι αν σε 4 μέρες δεν έχει αρχίσει να υποχωρεί, θα ξαναπάω να με δει και θα μου γράψει κορτιζόνη (ο Θεός να φυλάξει να μη χρειαστεί!). Ψιλοφοβήθηκα μωρέ, η αλήθεια είναι ότι δεν τα πάω και τόσο καλά με γιατρούς και φάρμακα, αλλά τί να κάνεις που χρειάζονται και οι μεν και τα δε τη σήμερον ημέρα...

Τα πάντα είναι δυνατά σ'αυτόν που πιστεύει

r7Bsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

RINOULA Η ΚΑΝΤΥ ΚΑΝΤΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΟΙΝΟΥΜΕΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΛΑ "ΕΡΩΤΑΣ"ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΥ.ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ!!!!!!!ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ

Καλά, με τον Τέρυ είχα έρωτα μιλάμε! Τη δε κακίστρω (δε θυμάμαι το όνομα της) που διεκδικούσε κι αυτή τον Τέρυ, ήθελα να την καρυδώσω! :lol::lol::lol:

r7Bsp2.png

Λοιπον εγω σημερα ξυπνησα πολυ καλυτερα. Ποναω πολυ λιγοτερο. Δεν καταφερα να παω ομως στον γιατρο αφου ειχε γεννα θα παω αυριο το πρωι να κανουμε και το β επιπεδου

Άντε, με το καλό η εξέταση αύριο. Όλα να είναι καλά και να ευχαριστηθείς να βλέπεις το μπεμπάκι σου στην οθόνη!

r7Bsp2.png

Περαστικα σου βρε Ρινουλα!!!

Εγω κατεβαζω την καντυ καντυ και στην κορη μου!!! Αυτα ηταν παραμυθια και οχι τα σημερινα α στην νετ βαζει και του κουτιου τα παραμυθια με την Παρασκευουλα!!!!

Ναι, κι εμείς με τον άντρα μου τρελλαινόμαστε για τα παλιά καλά παιδικά κι έχουμε κατεβάσει πολλά. Ροζ πάνθηρα, το μικρό σπίτι στο λιβάδι (τέλειο, έχω όλη τη σειρά), μάπετ σόου...και πόσα να θυμηθώ ακόμα! Μια φορά σε κάτι μαθητές μου τους έλεγα γιαυτές τις σειρές και με κοίταζαν σαν ούφο (θεωρούσα δεδομένο ότι τις ξέρουν). Τώρα αυτά που παίζονται δε βλέπονται ούτε γιαστείο. Απορώ πως μεγαλώνουν τα παιδιά με τέτοιες βλακείες...

r7Bsp2.png

Διαφημίσεις

συγνωμη γι αυτο που θα ρωτησω αλλα μηπως ξερετε διανυω την τριτη μερα καθυστερησης(πολυ νωρις για μενα,κανω και εξι μερες και μετα η ακατανομαστη)και εχω υγρα ξερετε σαν της ωορηξιας σας ειχε προκυψει κατι παρομοιο?

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Φαιη μου θα σου ξαναπω οτι απο γυναικα σε γυναικα παντα τα συμτωματα αλλαζουν.

Προσωπικα στις απλες καθηστερησεις δεν ειχα υγρα ενω οταν ημουν εγκυος ειχα πολλα υγρα απο την αρχη μεχρι το τελος

Καταλαβαινω Φαιη μου αλλα μηπως ειναι καλυτερα απλα να μην δινεις σημασια και οταν νιωσεις εσυ να κανεις ενα τεστακι???Δεν στο λεω για κακο στο λεω για να μην πληγωνεσαι εσυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...