Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Εμένα να δεις! Δεν ξεκόλλαγα απ'την τηλεόραση κάθε φορά που έπαιζε Κάντυ κάντυ. Αφού για να γελάσεις, μια φορά η μαμά δε μ'άφησε να τη δω γιατί είχα πολλά διαβάσματα κι έπρεπε να στρωθώ. Εγώ τότε απ'την τσαντίλα μου λέω από μέσα μου "έτσι είσαι? Τωρα θα δεις τί θα κάνω για να μη χάσω την αγαπημένη μου σειρά!" Και βγάζω κι εγώ η πανέξυπνη την πρίζα απ'την τηλεόραση, γιατί νόμιζα ότι έτσι θα σταματήσουν να προβάλλονται όλα τα προγράμματα κι όταν θα την ξαναέβαζα μετά υποτίθεται ότι θα τα έβρισκα εκεί που τα είχα αφήσει!!! Μιλάμε για τελείως βούρλο! Ήμουν δεν ήμουν 9-10. Φαντάσου τί απογοήτευση πήρα όταν έβαλα την πρίζα το βράδυ! :lol:

Τα πάντα είναι δυνατά σ'αυτόν που πιστεύει

r7Bsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια. Πρωινές πρωινές, ε? Δουλεύετε? Εγώ ευτυχώς απόγευμα, κι έτσι έχω το πρωί ελεύθερο για τα υπόλοιπα.

Σ'ευχαριστούμε Geni. Αυτό το κοκαλάκι που λες, το θέλω κι εγώ αν γίνεται. Χιχιχι :mrgreen:

Σε λίγο θα φύγω να πάω στον ΩΡΛ γιατί είμαι με ίωση απ'την παραμονή Πρωτοχρονιάς, και δε λέει να μου φύγει με τίποτα το μπούκωμα κι ο βήχας. Από προχθές άρχισε να με πονάει το αυτί μου κι όλας (από παιδί είχε να με πονέσει) και βούλωσε σχεδόν τελείως. Τα έχω δεί όλα. Θα πάω τώρα να δω τί θα μου πει. Λες να ναι καμιά ωτίτιδα? Φιλιά

Ρινούλα καλωσήρθες.....σε λίγο που θα κάνεις τα παιδάκια σου και συ θα γίνεις εξπέρ στις ωτίτιδες, θα βγάζεις αγωγή μόνη σου....εύχομαι να μην είναι τίποτα. και σε καλωσορίζω και γω εδώ....

mIdZp3.png

καλησπερα στα ομορφα κοριτσακια κ στις καινουριες του καφε..να ειστε σιγουρες οτι εδω ειμαστε γουρλουδες..εχουμε το κοκαλακι της νυχτεριδας κ το δινουμε η μια στην αλλη..

εγω σημερις πηγα κ ειδα κ τα δυο μου τα αδελφακια μια στην αστερινα κ μια στο αντριανουλι,αλλα ηταν κ οι δυο με το παραπονο.γιατι δεν καθεσε εδω ελεγε η αστερινα..μην πας στην αντριανη,θα πας αλλη μερα.απο την αλλη οταν πηγα στην αντριανη μου ελεγε..εγω εχω αναγκη δεν ηταν απαραιτητο να πας στην ρουλα..γιατι ηρθατε για τοσο λιγο.. κ γω τι θα κανω τωρα που θα φυγετε?κουραστηκα η αληθεια ειναι γιατι ειναι μακρυνες οι αποστασεις.τωρα ηρθα σπιτι..θα βγω τωρα κ θα παω να.......προσπαθησω να κανω εναν ελληνα ...η μια ελληνιδα ακομη...τα λεμε αυριο καληνυχτα

η αντριανουλα.. ειναι πιο κοντα κ ολο κ καποιος παει.. αλλα ετσι κανει παντα . οταν θα ερθει ανθρωπος στο σπιτι μου.. κ πριν το μωρο... σε μενα κανεις??????ξανθομαλουσα... ε? ολοι σε εσενα?????

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλησπέρα κούκλες. μαρακι σούπερ ο μικρός. ξανθούλί μου και αστέρια με tο καλό να δείτε τα σπόρια σας. Φιλία κούκλες

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Γειά σας κοριτσάρες μου τι κάνετε?

Πώς περάσατε Σαβ/κο?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

γειά σου στέγια μου να χαίρεσαι τον μικρό σου για προχτές. Εμείς όλο βόλτες.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κισάκι μου ευχαριστούμε πολύ...

περάσαμε υπέροχα είχαμε γιορτή καθώς γιορτάζει μπαμπούλης και υιος!!!

Είχαμε live λαική βραδια!!!!

Περάσαμε σούπερ....

Εχτές πήγαμε βολτούλα στο Ναύπλιο και ξαναπεράσαμε ΤΕΛΕΙΑ.

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλησπερα κορες.τελευταια μερα αδεια σημερα αλλα σηκωθηκα απο τις 7γμτ.δεν πειραζει εβαλα 2πλυντηρια και σιδερωσα 4.μονο καλτσες διπλωμα μου μειναν αλλα 5 ζευγαρια ποδια μπορειτε να φανταστητε τι εχω για διπλωμα.χιχιχιχιχιχι!!!ρε εβλεπα το πρωι στην tv τι γινετε στην αθηνα με τους πακιστανους.ρε κοριτσια ανοιγουν στην ψυχρα τα αμαξια και περνουν τα παντα τι γινετε εκει ωρε?!!!!!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΑ ΕΦΤΥΣΑ ΤΡΕΧΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΓΓΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΜΕΣΗ ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.MANOUTITA ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑ.

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

RINOULA Η ΚΑΝΤΥ ΚΑΝΤΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΟΙΝΟΥΜΕΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΛΑ "ΕΡΩΤΑΣ"ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΥ.ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ!!!!!!!ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ

RPVCp3.png?gonw6PAb

η αντριανουλα.. ειναι πιο κοντα κ ολο κ καποιος παει.. αλλα ετσι κανει παντα . οταν θα ερθει ανθρωπος στο σπιτι μου.. κ πριν το μωρο... σε μενα κανεις??????ξανθομαλουσα... ε? ολοι σε εσενα?????

αχ βρε παραπονιαρες..τι θα κανω εγω με σας?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ξανθηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη που εισαι...μπες μεσα να μας πεις τα καλα τα νεα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Λοιπον εγω σημερα ξυπνησα πολυ καλυτερα. Ποναω πολυ λιγοτερο. Δεν καταφερα να παω ομως στον γιατρο αφου ειχε γεννα θα παω αυριο το πρωι να κανουμε και το β επιπεδου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...