Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλησπερα στα ομορφα κοριτσακια κ στις καινουριες του καφε..να ειστε σιγουρες οτι εδω ειμαστε γουρλουδες..εχουμε το κοκαλακι της νυχτεριδας κ το δινουμε η μια στην αλλη..

εγω σημερις πηγα κ ειδα κ τα δυο μου τα αδελφακια μια στην αστερινα κ μια στο αντριανουλι,αλλα ηταν κ οι δυο με το παραπονο.γιατι δεν καθεσε εδω ελεγε η αστερινα..μην πας στην αντριανη,θα πας αλλη μερα.απο την αλλη οταν πηγα στην αντριανη μου ελεγε..εγω εχω αναγκη δεν ηταν απαραιτητο να πας στην ρουλα..γιατι ηρθατε για τοσο λιγο.. κ γω τι θα κανω τωρα που θα φυγετε?κουραστηκα η αληθεια ειναι γιατι ειναι μακρυνες οι αποστασεις.τωρα ηρθα σπιτι..θα βγω τωρα κ θα παω να.......προσπαθησω να κανω εναν ελληνα ...η μια ελληνιδα ακομη...τα λεμε αυριο καληνυχτα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας!!Κίττυ ευχαριστώ πολύ θα πάω σήμερα στην Ανετ....

Κορίτσια καλως ήρθατε...

Μανου μου χαίρομαι που περάσατε καλά να είσαστε καλά να ξαναπάτε....

Αννιώ για βιβλίο λέτε;;;και εγώ θέλω....

Αστερία είναι φυσιολογικοί οι πόνοι στην πλάτη ανοίγουν τα κόκκαλά μας καλέ...Σήμερα θα δεις τα μικράκια σου ε;;;

Τζενάκο γερά.Η Ανδριανή καλά είναι;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα ομορφιά καλά είμαι σχετικά...Σε λίγο θα φύγω θα πάω στη γιατρό να δούμε το σπόρι με τον σύζυγο μαζί όμως αυτή την φορά.

αχουτο μωρε:Dμπραβω.τι ωρα θα πας?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα! τι κάνετε?

ου ου μαρακι καλημεραααααα:P

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ελα βρε τζενάκι, τι κάνεις? τρέχεις στις έγκυες διάβαζα πιο πάνω... και χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω νομίζω ότι τώρα που θα μείνεις κι εσύ αυτές θα γεννοβολάνε και θα σου λενε α δε μπορω τζενη να ερθω να σε δω, εχω το μωρό...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

ελα βρε τζενάκι, τι κάνεις? τρέχεις στις έγκυες διάβαζα πιο πάνω... και χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω νομίζω ότι τώρα που θα μείνεις κι εσύ αυτές θα γεννοβολάνε και θα σου λενε α δε μπορω τζενη να ερθω να σε δω, εχω το μωρό...

αχ μαρακι νομιζεις δεν το ξερω?εσυ πως εισαι?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

στις 3.30 θα πάω αλλά είναι ευκαιρία να πάμε για ένα πρωινό καφέ ανευ τέκνου.Λέω να περάσω και από την Ανετ μια βόλτα....

Τζένη είπαμε μέρα παρά μέρα....

Μαράκι καλά είσαι;;;Άντε κοντεύεις και εσύ σιγά σιγά...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Εγώ τις τελευταίες μέρες υποφερω αρκετά απο πόνους στα πλευρά αλλά κάνω υπομονή και ελπίζω να μην συνεχίσουν μεχρι το τέλος...κατα τ'αλλα ομως όλα καλα, ο μικρός προχθές που τον είδαμε ήταν 1700γρ, έχει γυρίσει το κεφάλι του προς τα κάτω και ελπίζουμε να μείνει ετσι.σήμερα έχω έναν μάστορα και βάφει το δωμάτιό του και ελπίζω μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχω κάνει τα περισσότερα απο τα απαραίτητα ψώνια.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλημέρα κορίτσια. Πρωινές πρωινές, ε? Δουλεύετε? Εγώ ευτυχώς απόγευμα, κι έτσι έχω το πρωί ελεύθερο για τα υπόλοιπα.

Σ'ευχαριστούμε Geni. Αυτό το κοκαλάκι που λες, το θέλω κι εγώ αν γίνεται. Χιχιχι :mrgreen:

Σε λίγο θα φύγω να πάω στον ΩΡΛ γιατί είμαι με ίωση απ'την παραμονή Πρωτοχρονιάς, και δε λέει να μου φύγει με τίποτα το μπούκωμα κι ο βήχας. Από προχθές άρχισε να με πονάει το αυτί μου κι όλας (από παιδί είχε να με πονέσει) και βούλωσε σχεδόν τελείως. Τα έχω δεί όλα. Θα πάω τώρα να δω τί θα μου πει. Λες να ναι καμιά ωτίτιδα? Φιλιά

Τα πάντα είναι δυνατά σ'αυτόν που πιστεύει

r7Bsp2.png

καλημερα ρινουλα.το κοκαλακι το πηρες απο την ωρα που γραφτηκες εδω.περαστικα κ για την ιωση.εγω ημουν μεσα στα χριστουγεννα ετσι κ δεν χαρηκα τπτ.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ρινουλα μου αρεσει πολυ το αβαταρ σου.η καντυ καντυ ηταν η αγαπημενη μου ηρωιδα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...