Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καληνυχτα κισακι!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παπκιμου περαστικα και σισδερενια!!!!παμε για το μπεμπε δυναμικ ατωρα!!!δνε την πετυχ ακουφετακιμου,θ ατης το πω οταν την πετυχω!!!διαβασα οτι την ηρθε και δενηθελανα τηνπαρω τηλ!αστερια,αντριανη,αννουλι

αχ!δεν σου ειπα με πηραν τηλ. να με πει η μικρη thanks για το δωρακι της τι γλυκια μου μωρε!!και εκεινη την ωρα ειχα βγαλει οοολαααα τα ρουχα του μικρου ενας κακος χαμος ομως πολλααα ρουχα και ειχα και τον μικρο να γκρινιαζει στα ποδια μου αλλα ....ρε γμτ νιωθω σαν να ξερενομαστε χρονια,μονο εγω το νιωθω?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

αι μαρη και ψαρωσα!νομιζα ηταν ξερετε τι και εστειλα πμ σε ολες!μαρη τζενοτζινα πως σε λενε μας κοψοχωλιασες!στακατε τωρα να σας πω ιστορια!θελετε?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

αννετ μου βγηκα για λιγο αλλα μετα παλευα να βαλω 2 φωτογραφιες και μαντεψε!!!τελικα τα καταφερα!!!

θα βαλω κι αλλες αλλα αλλη στιγμη,βεβαια τσουζουν τα ματια μου σε λιγο θα την κανω.

εισαι ενα κουκλι, καλε τι 28 εσυ ουτε για 20 δεν φενεσαι, φτου σου κοπελαρα μου!!!

κλαψ δουλευω κανονικα!αννετακι μου βρε σεις μου λειψατε πολυ!

κι εμας μας ελειψες παπι μου, να κοιμηθεις νωρις αποψε να ξεκουραστεις οκ?και οχι πολλα αυριο με τα παιδια, πες τους πως εισαι αρρωστουλα να ειναι φρονιμα!

ανετ μου καλησπερα ανοιξα πισι!σ ελιγο θ ατηνκανω ν ατελειωνω εμ το σιδερο!σταματα ναμου μετρας σα φανταρο ςπληζ!αχαχαχχα!με αγχεις!αχαχακοριτσαρες θα πτα παουμε το πρωι!!!φιλιαπολλα!

ε καλα αμα ειναι να αγχεσαι..δεν ξαναμιλαω!ουτως η αλλως δεν θα καταλαβεις τιποτα μαρηηηη, τσακ μπακ θα γινουν ολα!!!

αααααχ διψασα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

μαλλονξερενομαστε χρονια κουφετακι!κι εγω ετσι νωθω!

κοπελαρα μου να σε καλα!!!!

τζενι λεγε ποσο χρονων εισαι μαλια χρωμα υψος νουμερο σουτιεν μεσης και τι νουμερο παπουτσια φορας αχαχααχαχαχαχ!καλος ορισες κοπεγια!!

921477wc2fyvv2y2.gif

λοιπον στακατε να γραψω στορι,εχετε 5 λεπτα καιρο για νερο και κατουρημα.

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

γεια σου τζενη!

ειδα πριν το μηνυμα σου,αλλα λεω ωχ παλι μας δουλευει καποια με νεα ιστορια!δυσκολη περιοδο μπαινεις στο καφε!

αλλα ειμαστε καλη παρεα.

αντε και γρηγορα με μωρακι και εσυ και η αδερφη σου!!!για να κανουν παρεα και τα ξαδερφακια που θα ειναι στην ιδια ηλικια!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

ε,οχι και 28!!!!σε παρακαλω!

ειμαι 27 και 11 μηνων!εχω ενα μηνα ακομα μη μου τον τρως:tongue:;)

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...