Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ κάποτε είχα βάλει τικεράκι για το πόσο καιρό είμαστε παντρεμένοι αλλά δεν προχώραγε! Θυμάμαι επί 6 μήνες έλεγε ότι είμαστε παντρεμένοι 3 χρόνια και 2 μήνες. Ε, συγχήστηκα κι εγώ και το έβγαλα. Δεν ξέρω τί λάθος έκανα, πάντως δεν προχώραγε ούτε δευτερόλεπτο!:D

Τα πάντα είναι δυνατά σ'αυτόν που πιστεύει

r7Bsp2.png

Eμενα παντως μια χαρα προχωρανε τα τικερακια μου.Δεν πειραζει βρε φαιη μου,μας κατηργησαν και τα edit και δεν μπορουμε να διορθωνουμε τα μικρολαθακια μας...........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

annetaki να σου ζήσει ο μπέπεμπης!!!!!!!!!!!όλα καλά λοιπόν, να είναι γερός. Συγχαρητήρια και στον αστεριάκο, δεν το ήξερα....επίσης καλωσήρθαν και οι υπόλοιπες κοπέλες στην καλή παρεούλα. Πάω να βάλω τα αγοράκια μου για ύπνο......τα λέμε αύριο, σας φιλώ..........

mIdZp3.png

Μήπως ήταν άλλη ρηνούλα? Ούτε ν'ακούω δε θέλω για τέτοιες επεμβάσεις. Μπρρρ...

ναι τελικα ηταν απο ρηνουλα αλλα με ελληνικα γραμματα.

μπερδευτικα!

οσο για τις επεμβασεις αυτες τις κανεις αν υπαρχει λογος φυσικα ,οποτε δεν ειναι θεμα επιλογης.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

μανου μου!!!!τι κανεις??

η μικρουλα καλα??ετοιμη για αυριο??εμεις τη λεμε μικρουλα αλλα νομιζω οτι αν μας ακουγε θα μας την ελεγε κανονικα!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Αννιω μου καλη χρονια τι κανεις βρε κουκλα μου,χαθηκαμε,τι εγινε καπου πηρε το ματι μου,οτι σε λιγο θα κανεις το μεγαλο ανοιγμα,θα περιμενω μειλ με λεπτομερειες.Θα το βρισκουμε στην πολη μας;;;;

Αστερια μου επιτελους σε πετυχαινω,να σου πω και αυτοπροσωπως τα συγχαρηκια,με το καλο τα διδυμακια σου κοπελα μου.

Η μικρη μου καλα ειναι,ασε ειναι συνηθισμενη να τη λεω ετσι αν και τωρα βλεπω στο τικερακι μου οτι πλησιαζουν οι μερες που θα κλεισουμε τα 10.....κι εχω μεινει........κουκλες σας αφηνω κι εγω γιατι πρεπει να κανουμε βρασυνο και να πηγαινουμε για υπνο για σιγα-σιγα.Τα λεμεεεεε,φιλια πολλα .

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...