Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το είπαμε αλλά το ξεκίνησα ότι όλοι οι φίλοι σου έχουν ένα μωράκι οπότε μόνος του λέει πρέπει να έχω και εγώ ένα δικό μου.Ε έχεις του λέω..που είναι;;στην κοιλίτσα της μαμάς.Του έδειξα και εικόνες πως είναι τώρα και τον πιπιλάω όλη μέρα...Καλά το πήρε σε πρώτη φάση.Εράκι όντως νωρίς ξεκινήσατε.Βάζεις αλοιφή;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Εγώ Ξανθή νομίζω ότι θα χαρεί πολύ που θα έχει παρεούλα σε λίγο καιρό....Εμένα καθόλου δεν μου άρεσε που ήμουνα μοναχοπαίδι...

Όντως νωρίς βγάζουμε δοντάκι...και εμένα μου έχει κάνει εντύπωση.Κρεμούλα μουντιζάλ βάλαμε χθες πρώτη φορά και από ότι φαίνεται της έκανε καλό....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Ε θα του το λέω τόσο συχνά και θα τον πάω να το δει και σε κάποιο υπέρηχο μέχρι να του γίνει βίωμα....Ε περιμένω και ζήλιες βέβαια αλλά όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.Ερι εσύ με τα 3 πως πας;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Ε θα του το λέω τόσο συχνά και θα τον πάω να το δει και σε κάποιο υπέρηχο μέχρι να του γίνει βίωμα....Ε περιμένω και ζήλιες βέβαια αλλά όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.Ερι εσύ με τα 3 πως πας;;;

Δύσκολα είναι αλλά μου αρέσει πολύ....!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλα θα κανεις να τον πας οταν μεγαλωσει ομως το μωρο για να καταλαβει κιολας την εικονα η δικια μου ειχε τρελαθει και με ρωταει συνεχεια ποτε θα παμε ξανα στον γιατρο???? Καλα οι ζηλιες μεσα στο προγραμμα ειναι παιδακια ειναι εδω ζηλευουμε εμεις οι μεγαλοι

Εγώ ήθελα να τα πάρω μαζί μου αλλά δεν αφήνανε στο μαιευτήριο παιδάκια...άσε που φοβόμουνα ότι θα κάνανε πολυ φασαρία και θα μας πεταγαν έξω.....Τους έδειχνα όμως φωτογραφίες και dvd και ενθουσιαζόντουσαν!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Εγω παω στο ιατρειο του και μου εχει πει οποτε θελω να την παιρνω αυτην την εβδομαδα ομως αποκλειετε θα κανω το β επιπεδου οποτε πρεπει ο ανθρωπος να μετραει με σιγουρια και επισης θα κανουμε ελεγχο τραχηλου....ποσο το σκεφτομαι αυτο θεε μου

Διαφημίσεις

Εγω παω στο ιατρειο του και μου εχει πει οποτε θελω να την παιρνω αυτην την εβδομαδα ομως αποκλειετε θα κανω το β επιπεδου οποτε πρεπει ο ανθρωπος να μετραει με σιγουρια και επισης θα κανουμε ελεγχο τραχηλου....ποσο το σκεφτομαι αυτο θεε μου

Εμένα δυστυχώς δεν έχει υπέρηχο στο ιατρείο του....:cry:

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλημερα κορες.ξανθη μου ο μεγαλος μου στα 2μιση που γεννηθηκε η κορη μου ηξερε τα παντα για τις γεννες ομως ηταν ενα παιδι που εκανες διαλογο μαζι του και ρωτουσε τα παντα.με βοηθησε σαν 1η επαφη ενα βιβλιο με φωτο.και διαφανειες πολυ καλο-το θαυμα της γεννησης-τζενυ μπραϋαν,εκδοσεις μινωας.μετα υπαρχει ενα ντοκυμαντερ το ανθρωπινο σωμα καταπληκτικο μπορειτε να δειτε πεντε πραγματα και απο κει για την δημιουργεια απλα δες το εσυ πρωτα για το ποιες σκηνες δεν θα θελεις να δει το παιδι.αχ!οταν γεννουσα γτ ως γνωστο με πειρε πολλες μερες και αναμεσα στις συσπασεις εκλεινα τα ματια μου την 2 μερα να κοιμηθω λιγακι ηταν κοσμος στο σπιτι και -ο μικρος διπλα μου παντα να μου χαιδευει την κοιλια και να μιλαει στην αδερφη του-φωναζε καντε ησυχια η μαμα μου πρεπει να κοιμηθει.η κοιλιτσα της ποναει.τι γλυκιες αναμνησεις.αντε την καλημερα μου και παλι παω να μαγειρεψω.ακομη μια μερα αδεια μετα δουλειααααααααααααααα γμτ

921477wc2fyvv2y2.gif

ξανθούλά δεν περάσαμε πρόσφατα άλμα ανάπτυξης tο περιμένω μόλις γίνει 3 μηνών ξανά. Ήταν ξαφνικό. Η μαία μου είπε να τρώει κάθε 2.5 ώρες tο πρωί οπωσδήποτε και tο βράδυ να μην την ξυπνάώ.κάνει μπουνιτσες τα χέρια τα χέρια και τα βάζει στο στόμα. Ο άντρας μου έβγαλε δόντι 3 μηνών... Άρα είπε ο γιατρός να την περιμένω να βγάλει νωρίς δόντια χωρίς να είναι απόλυτο.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...