Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Βρε Αννούλα μου τι ήταν πάλι αυτό που έπαθες;;;;Εύχομαι να είναι κάτι περαστικό και να μη χρειαστεί να κάνεις τίποτα....

Κιττυ την Δευτέρα το πρωί ξέρεις τι ώρα έχει επισκεπτήριο και αν η Ανετ θα είναι ακόμα μέσα σίγουρα;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καληνύχτα κούκλες. Αννουλι μακάρι να καταφέρεις να θηλασεις. Εγώ ότι χρειαστείς εδώ θα είμαι. Δεν υπάρχουν φυσικά εμπόδια λέμε στο σεξ. βαρατε γιατί στο σαράντισμο θα τσίλαςετε

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!!! Αν και για εμας η μερα δεν ξεκινησε και πολυ καλα....τεσπα

εγω παλι πιασμενη ειμαι και τωρα εκτως απο πονο κανω και ηχους σαν κομπρεσερ.....οποτε αυριο θα πρεπει να με δει και ορθοπεδικος

Ο αντρας μου εντομεταξυ πρεπει να τρεχει ολη μερα στην Πατρα για κατι πολυ ασχημο που εγινε οποτε παλι μονη ειμαι

ρε αννουλι αμάν τι να πω. Όλα αυτα από tο σπάσιμο στη λεκάνη; εμένα χτες την πήρε ο υπνοσ στο κάθισμα αυτοκινήτου στο σαλόνι στις 6 tο απόγευμα. Πήγε 10 τίποτα αυτή. Ο μπαμπάς τις την έβαλε στο πορτ μπεμπε στο δωμάτιο ακίνητη η μικρή. Πήγε 12 τίποτα δ φοβήθηκα για υπογλυκαιμια την έβαλα κοιμισμενη να φάει 2.30 tο πρωί-μετά ξυπνησε 5.30 κι 9.30. Καλημέρα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Αννούλα περαστικούλια!Να πας οποσδήποτε στον γιατρό!!!!

Κίσα ρώτα τον γιατρό σου αν επιτρέπεται να μένει νυστική τόσες ώρες.Εμένα μου είχε πει να την ξυπνάω για να τη θηλάζω αν ξεπεράσει τις 4 ώρες το πρωί και τις 5 το βράδυ τους πρώτους 3 μήνες.Νομίζω καλά έκανες και της έδωσες να φάει....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Ναι βρε Κισακι μου ολα αυτα απο το παλιο χτυπημα κλεω απο τον πονω ποια εγω που τον πονο τον αντεχω οποτε φαντασου δυστυχως τα χτυπηματα στην λεκανη ειναι πολυ υπουλα...Οποτε πρεπει οπωσδηποτε να με ξαναδει ορθοπεδικος....

Τελικα η μπεμπα δεν το χαλασε το προγραμμα της μπραβο το κουκλακι μου!!!!Θα δεις θα στα κανει αυτα μεχρι να χρονησει

Κισσάκο εμένα το έκανε αυτό ο Σωτήρης μετά από μεγάλο άλμα ανάπτυξης δηλαδή από εκεί που ήταν συνέχεια στήθος ξαφνικά κάποιες μέρες έτρωγε 4 φορές την μέρα μόνο και μετά πάλι άλμα κτλ...Μπας και περάσατε άλμα πρόσφατα;

Διαφημίσεις

Αννούλα κάπως καλύτερα είμαι τώρα αλλά όταν τρώω κανονικά πεθαίνω μετά.Τώρα τρώω πολύ πολύ λίγο αρκετές φορές και κυρίως φρούτα και είμαι κάπως καλύτερα.Κάνω υπομονή θα περάσει λίγο έμεινε...

Σε Ευχαριστω Ερη μου τα ζουζουνια τι κανουν?

Ξανθουλα εσυ πως εισαι?Πως πανε οι ζαλαδες?

Τα μεγάλα είναι Σαρωνίδα με τους παππούδες από χθες το μεσημέρι.Θα μου τα φέρουν σήμερα το μεσημέρι μετά το μπάσκετ.Η μικρή είναι μέσα στην γκρίνια-μάλλον βγάζει δοντάκι..Χθες αναγκάστηκα και της έβαλα κρεμούλα στα ούλα για να ηρεμήσει...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Αννούλα κάπως καλύτερα είμαι τώρα αλλά όταν τρώω κανονικά πεθαίνω μετά.Τώρα τρώω πολύ πολύ λίγο αρκετές φορές και κυρίως φρούτα και είμαι κάπως καλύτερα.Κάνω υπομονή θα περάσει λίγο έμεινε...

Ξανθούλα όλα αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά...Το καλύτερο ειναι να τρως πολύ μικρά και πολύ συχνά γεύματα.Μικρά για να μην βαρυστομαχιάζεις και συχνά για να μην μένει κενό το στομάχι....Απέφυγε όμως τα όξινα, όπως πορτοκάλια,μανταρίνια κτλ....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Ναι Ξανθουλα μου λιγο εμεινε οποτε που θα παει θα περασει????Στον μικρο τρομοκρατη το ειπατε???

Ερακι δοντακι απο τωρα???Αχ τι καλα!!!!Τερμα τα φαφουτικα χαμογελα

Ναι Ξανθουλα μου λιγο εμεινε οποτε που θα παει θα περασει????Στον μικρο τρομοκρατη το ειπατε???

Ερακι δοντακι απο τωρα???Αχ τι καλα!!!!Τερμα τα φαφουτικα χαμογελα

'Ετσι νομίζω...Χθες είδα στα κάτω ούλα ένα ασπράκι πολύ πολύ μικροσκοπικό, έβαλα το χέρι μου και το αισθάνθηκα σκληρό και μυτερό....Μαλλον πετάει δοντάκι εκεί αλλά υποφέρει το καημένο.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...