Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

και εγω την καταλαβαινω μωρε..δεν ειμαι γαιδουρα..αλλα βρηκανε να γινουνε ολες μαζι μανουλες κ δεν ξερουμε εγω κ η μανα μου απο που να σαξουμε..κ μετα απο οοολα αυτα η ερωτηση ειναι η εξης..ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ:confused:

Θα γινεις κοριτσακι μου θα ερθει με το καλο και το δικο σου το σπορι!!!!

Στην μανα σου ομως πεστο μετα τον φλεβαρη που θα τελειωσουν οι 3 γεννες.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι λες καλε????Δεν ξερεις οτι αυτο κανει και καλο??? Τι θα το κανω μονο μεχρι να ερθει???Οχι βεβαια οσο με αφηνει ο γιατρος το σπορ αυτο δεν το κοβω....χαχαχαχαχαΑσε που μου φτοιαχνει και την διαθεση σημερα ξερεις τι μου ειπε ο αντρας μου??? Αννα σημερα σε ματιασα εγω οταν σε αφησα στο σουπερ σκεφτομουν ποσο ομορφη εχεις γινει με την εγκυμοσυνη!!!!! Ξερεις ποσο με εφτιαξε αυτο????

εδω εφτιαξε εμενα..χαχαχαχαχα..παντως..σε μια κουβεντα που ειχα εχτες μου τον κυρη μου μου ελεγε οτι δεν θα κανουμε τρελλιτσες οταν θα ειμαι με την κοιλια τουρλα ..καλα λεω εγω απο μεσα λεγε εσυ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μια χαρά είμαι τζενάκι. Γειά σου φαίη. Αννουλι καλά έκανες και ξεδώσες. Δώστου να καταλάβει. Η μικρή ακόμη κοιμάται δεν τη γλυτώνω την αγρυπνία. Πρέπει να άδειας tο στήθος μου. Αννα αυτό με tο θηλαστρο είναι λάθος που σε έβαλε να κανείς. Δεν κάνει σωστή άντληση μόνο ο θηλασμός βοηθάει η κίνηση του μωρου. Tο θηλαστρο πονάει και μπορεί να καταστρέψει τι ικη.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κισακι μου εσυ με καταλαβαινεις!!!! Αυτην την φορα θα εχω αλλη μαια για να δουμε αν θα με βοηθησει με τον θηλασμο το θελω τοσο πολυ αν οχι ετοιμασου θα εχεις το κιν ανα χειρας για ερωτησεις....χαχαχαχαχα

Θα γινεις κοριτσακι μου θα ερθει με το καλο και το δικο σου το σπορι!!!!

Στην μανα σου ομως πεστο μετα τον φλεβαρη που θα τελειωσουν οι 3 γεννες.....

ρε συ η μανα μου τωρα πλεον δεν αντιδρα σε οτι κ αν της πουμε..της ηρθαν απανωτα τα εγκεφαλικα οποτε ειναι σε καταστολη..τωρα οτι κιαν της λεμε απλα μας κοιταει χωρις να μιλαει..πολλες φορες την κανω χαζι..πολυ γελιο..μερικες φορες τα πρωινα που πινουμε καφε στο μαγ την κοιταω στα ματια κ δεν μιλαω κ ψιλογελαω κ μου λεει..τι εγινε..ελα πεστο κ συ εγκυος?δεν παθαινω τπτ ..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

tο κάνει όλη μέρα η απόγευμα; γιατί συνήθως tο απόγευμα είναι ανήσυχα και θέλουν πιο πολύ ώρα στο στήθος. Είναι θέμα πείνας, τρώνε περισσότερο tο βράδυ αλλά και ανασφάλειας. Ο ιδρώτας, tο αμνιακο υγρό και tο γάλα έχουν ίδια μυρωδιά και γι αυτό τα μωρα νιώθουν ασφάλεια στο στήθος.

έκανα μπάνιο κ έφαγα......

αα...δεν ξερω , αλλά δεν ρωτάω κιόλας

για να μαθαίνω κι εγω......

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Πειτε ρε κοριτσια και εσεις κανα νεο γιατι σημερα εγω ολο γκρινιαζω......τον σιχαθηκα τον εαυτο μου απαπα ποια θελει λιγες ορμονες τις δινω απλοχερα

αα...εγώ γκρίνιαζα χθες

κουκλες σας αφηνω με πηρε ο αντρας..καλεσε τους φιλους μας χωρις να μου το πει κ εχω πιατα απλυτααααααααααα...........ισα που προλαβαινω....θα τα πουμε αυριο...φιλουρες

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Ναι κοριτσακι μου και τωρα που σηκωθηκα για τουαλετα δεν πονεσα καθολου....σας εκρυψα και κατι ομως εχτες ειχαμε τρελιτσες λετε να επηρεαζουν κι αυτες????Ε τι να εκανα ειχα 2 βδομαδες να δω τον αντρουλη μου και αφου δεν εχουμε απαγορευτικο ε περασαμε καλα (οχι τιποτα τρελο παντως και να θελα δεν μπορω υπαρχουν φυσικα εμποδια....χαχαχαχα)

αχα......αχα......;);)

εμείς πάλι..μπααα......χθες μαγείρευε και σε καποια φάση ερχεται γυμνός , με μια κουτάλα στο χέρι να δοκιμάσω το φαγητό

και λέω κι εγω...μετά μπορώ να δοκιμάσω κι απ αυτό ? χαχαχχαχαχα

παντως γενικα δεν εχω όρεξη κ λόγω των ΄φυσικών εμποδίων' δεν βολευόμαστε.....

αχα......αχα......;);)

εμείς πάλι..μπααα......χθες μαγείρευε και σε καποια φάση ερχεται γυμνός , με μια κουτάλα στο χέρι να δοκιμάσω το φαγητό

και λέω κι εγω...μετά μπορώ να δοκιμάσω κι απ αυτό ? χαχαχχαχαχα

παντως γενικα δεν εχω όρεξη κ λόγω των ΄φυσικών εμποδίων' δεν βολευόμαστε.....

Ασε Κιτακι μου τωρα πια οταν παω καπου φτανει πρωτα η κοιλια και μετα εγω,μεχρι που θα παει??????? καλα και αυτος γυμνος μαγειρευει δεν φοβαται μην του πεσει τιποτα και καει??????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ασε Κιτακι μου τωρα πια οταν παω καπου φτανει πρωτα η κοιλια και μετα εγω,μεχρι που θα παει??????? καλα και αυτος γυμνος μαγειρευει δεν φοβαται μην του πεσει τιποτα και καει??????:tongue::tongue::tongue::tongue:

ελα ντε....αυτό του λέω κι εγω

αλλά χθες , είχε τελειώσει με το φαγητο κ πηγαινε για μπάνιο, αλλά πριν μου έφερε να δοκιμάσω:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...