Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαιη μου ναι ειμαι καλυτερα και οσο περνα η ωρα ολο και καλυτερα...

Τα μωρα λειτουργουν με το ενστικτο και αυτο δεν κανει ποτε λαθος...

Οσο γι αυτα που γραφεις δεν ξερω θερμοκρασια δεν μετραγα ποτε τωρα για την μεση εγω απο εκει καταλαβα οτι ημουν εγκυος αλλα και τα συμπτωματα διαφερουν απο γυναικα σε γυναικα...

Μακαρι ομως να μην ερθει κοριτσι!!!

Διαφημίσεις

το μεσημερι εφυγα η γαιδουρα κ δεν ειπα ουτε γεια αλλα ηρθε ενας αντιπροσωπος κ με επιασε στο μπουρου μπουρου κ με πηρε 4 η ωρα..με πεθανε.

εισαι ξαπλα αλλα δεν πονας ..ε?

κισσα τι κανει η κορακλα?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

το μεσημερι εφυγα η γαιδουρα κ δεν ειπα ουτε γεια αλλα ηρθε ενας αντιπροσωπος κ με επιασε στο μπουρου μπουρου κ με πηρε 4 η ωρα..με πεθανε.

εισαι ξαπλα αλλα δεν πονας ..ε?

κισσα τι κανει η κορακλα?

Ναι κοριτσακι μου και τωρα που σηκωθηκα για τουαλετα δεν πονεσα καθολου....σας εκρυψα και κατι ομως εχτες ειχαμε τρελιτσες λετε να επηρεαζουν κι αυτες????Ε τι να εκανα ειχα 2 βδομαδες να δω τον αντρουλη μου και αφου δεν εχουμε απαγορευτικο ε περασαμε καλα (οχι τιποτα τρελο παντως και να θελα δεν μπορω υπαρχουν φυσικα εμποδια....χαχαχαχα)

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΟΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Καληνυχτα Φαιη μου και απο χρονο οσο χρειαζεσαι εμεις εδω ειμαστε και οτι θες ρωτα μην ντρεπεσαι

Διαφημίσεις

Πειτε ρε κοριτσια και εσεις κανα νεο γιατι σημερα εγω ολο γκρινιαζω......τον σιχαθηκα τον εαυτο μου απαπα ποια θελει λιγες ορμονες τις δινω απλοχερα

θα σου πω εγω γκρινιες της αντριανης..με πηρε τηλ το μεσημερι κ μου ειπε να κατσω ολη μερα εγω στο μαγ για να παει η μανα μου κατω να τη βοηθησει ..δεν καταλαβα με τι γιατι τα ελεγε κ λιγο μπερδεμενα..απο τα συμφραζομενα εγω καταλαβα οτι ηθελε να παμε να της ετοιμασουμε τη βαλιτσα γιατι ειδε ονειρο οτι γεννησε κ η βαλιτσα δεν ηταν ετοιμη.μετα μου ειπε να παω εγω..αλλα δεν μπορουσα..κ με επερνε καθε 10 μηπως βρω να παει καποιος κατω..αλλα τι να τηςκανω..δε φταιω εγω που ειναι μακρυα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ναι κοριτσακι μου και τωρα που σηκωθηκα για τουαλετα δεν πονεσα καθολου....σας εκρυψα και κατι ομως εχτες ειχαμε τρελιτσες λετε να επηρεαζουν κι αυτες????Ε τι να εκανα ειχα 2 βδομαδες να δω τον αντρουλη μου και αφου δεν εχουμε απαγορευτικο ε περασαμε καλα (οχι τιποτα τρελο παντως και να θελα δεν μπορω υπαρχουν φυσικα εμποδια....χαχαχαχα)

τι.........βρε συ τρελλιτσες εκανες?τωρα καταλαβα.....μαλλον σου λεει το παιδι σου...ρε μαμα δεν χρειαζεται να το κανεις πλεον το αθλημα..αφου ειμαι εδω..χαχαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αχ Τζενακι μου την καταλαβαινω με τις κ@λοορμονες η γκρινια βγαινει απο μονη της αλλα και εσυ τι να κανεις και μακρια εισαι και εχεις και το μαγαζι

και εγω την καταλαβαινω μωρε..δεν ειμαι γαιδουρα..αλλα βρηκανε να γινουνε ολες μαζι μανουλες κ δεν ξερουμε εγω κ η μανα μου απο που να σαξουμε..κ μετα απο οοολα αυτα η ερωτηση ειναι η εξης..ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ:confused:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τι λες καλε????Δεν ξερεις οτι αυτο κανει και καλο??? Τι θα το κανω μονο μεχρι να ερθει???Οχι βεβαια οσο με αφηνει ο γιατρος το σπορ αυτο δεν το κοβω....χαχαχαχαχαΑσε που μου φτοιαχνει και την διαθεση σημερα ξερεις τι μου ειπε ο αντρας μου??? Αννα σημερα σε ματιασα εγω οταν σε αφησα στο σουπερ σκεφτομουν ποσο ομορφη εχεις γινει με την εγκυμοσυνη!!!!! Ξερεις ποσο με εφτιαξε αυτο????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...