Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

tο θηλαστρο δείχνει μόνο πόσο γάλα μπορείς να αντλήσεισ όχι πόσο γάλα έχεις. Κι εγώ πονούσα κάτω σα να ανοίγει ο κόλπος όπως όταν περιμένω περίοδο. Αυτό ήταν από σύσπασεις λέει ο γιατρός. Μήπως έχετε σύσπασεις, εγώ θέλω γλυκό απελπισμένα. Έφαγα σαραγλακια, μπεζεδες, και γλυκό του κουταλιού πορτοκαλί. Τελικά περιμένω να αδιαθετησω σε 1 εβδομάδα ακριβώς. Γι αυτό και η γλυκομανια.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ αυτα ρωτα τα καλυτερα την κισα ο θηλασμος για μενα ηταν πικρη ιστορια ειχα πολυ λιγο γαλα αφου με εβαζε η μαια του γιατρου καθε τεταρτο στο θηλαστρο για να τραβαω για να αρχησει να βγαζει αλλα τιποτα με το ζορι εβγαζα 10 μλ στο τελος δε ανοιξε το στηθος μου και εβγαζε πια μονο αιμα....μιλαμε για πονο αλλα εστω και για ενα μηνα οσο ειχα το εδινα και εμαθα μετα οτι και γι αυτο ευθυνεται το στιγμα μου και ο χαμηλος αιματοκριτης....παντως οταν αρχησαμε μπουκαλι εστρωσε το παιδι χορταινε και κοιμοταν ολο το βραδυ

tο θηλαστρο δείχνει μόνο πόσο γάλα μπορείς να αντλήσεισ όχι πόσο γάλα έχεις. Κι εγώ πονούσα κάτω σα να ανοίγει ο κόλπος όπως όταν περιμένω περίοδο. Αυτό ήταν από σύσπασεις λέει ο γιατρός. Μήπως έχετε σύσπασεις, εγώ θέλω γλυκό απελπισμένα. Έφαγα σαραγλακια, μπεζεδες, και γλυκό του κουταλιού πορτοκαλί. Τελικά περιμένω να αδιαθετησω σε 1 εβδομάδα ακριβώς. Γι αυτό και η γλυκομανια.

Σημερα που με ειδε δεν ειχα συσπασεις καθολου ηταν καθαρα πονος στα κοκκαλα και ισως φταιει και το παλιο καταγμα που ειχα στην λεκανη

στα κόκκαλα ( εκεί κατω ) , νιώθω πόνο κ οχι συνεχεια

Για πες μας master του θηλασμού , είναι δυνατόν να εχεις καθε μιση ωρα γάλα ?

κι αν χορταίνει το παιδι γιατί ζηταει συνεχεια ?

Δεν ειμαι υπέρ του ξενου γάλατος , αλλά κι αυτό 20 φορές την μέρα ......:confused:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

μπορεί αννουλι. Αν έχει κάνει τη νύχτα μέρα δε φταίει tο γάλα. Αν δε χορταίνε θα ήταν ανήσυχο συνέχεια. Αν λερώνει αρκετά πάμπέρς και κάνει κακα μουσταρδι με κόκκους είναι μια χαρά. Εγώ την κάνω μπάνιο ίδια ώρα κάθε μέρα βάζω tο φως χαμηλό και δε βγαίνουμε από tο δωμάτιο και επικρατεί ησυχία. Έτσι έμαθε και ξεχωρίζει νύχτα μέρα.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

tο ότι θέλει στήθος κάθε μισή ώρα... Tο έκανε μόνιμα η τώρα τελευταία;γιατί στον 3ο μήνα περνάν άλμα ανάπτυξης και θα κρατήσει 3-4 μέρες.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μπορεί αννουλι. Αν έχει κάνει τη νύχτα μέρα δε φταίει tο γάλα. Αν δε χορταίνε θα ήταν ανήσυχο συνέχεια. Αν λερώνει αρκετά πάμπέρς και κάνει κακα μουσταρδι με κόκκους είναι μια χαρά. Εγώ την κάνω μπάνιο ίδια ώρα κάθε μέρα βάζω tο φως χαμηλό και δε βγαίνουμε από tο δωμάτιο και επικρατεί ησυχία. Έτσι έμαθε και ξεχωρίζει νύχτα μέρα.

Εχεις δικιο σε αυτο τα μωρα θελουν ρουτινα για να καταλαβουν την αλλαγη και επισης θελει ηρεμια ακομα και στην προετοιμασια του υπνου και οχι αγχος γιατι το καταλαβαινουν και αγχωνοντε και αυτα

τεσπα....δεν ξερω λεπτομερειες και δεν θελω να λεω κ μεγάλα λόγια...αλλά προχθές την ωρα που πηγαμε έτρωγε η μπεμπα και σε 10 λεπτα παλι

και δεν εννοω οτι κοιμαται αρκετα την μερα κ δεν κοιμαται την νυχτα.....καθε μια-μιαμιση ωρα διαμαρτύρεται

εχεις απόλυτο δίκιο για την νύχτα. Την νυχτα δεν μιλάμε , δεν αναβουμε φωτα , δεν κανουμε βολτες.............μας το εχουν πει και μας

tο ότι θέλει στήθος κάθε μισή ώρα... Tο έκανε μόνιμα η τώρα τελευταία;γιατί στον 3ο μήνα περνάν άλμα ανάπτυξης και θα κρατήσει 3-4 μέρες.

μόνιμα:-(

Διαφημίσεις

γενικά μέχρι τον 3ο μήνα εδραιώνεται ο θηλασμός. Όσο πιο πολύ γάλα αντλεί tο μωρό τόσο παράγει tο στήθος. ας κάνει μια υπομονή 4 μέρες να δούμε. Tο καλό με tο θηλασμό είναι σου δεν ξέρουμε πόσο τρώει. Κι εμένα μπορεί να τύχει να πεινάει καθιε 1.5 ώρα κάθε μια κάθε μισή. Αλλά όχι συνέχεια;tο σύνηθες είναι κάθε 1.5 ώρα σε μας. Γενικά κάθε 2.5 ώρες είναι τη μέρα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Ουτε εγω ειμαι υπερ του ξενου αλλα αν το παιδι πειναει και δεν παιρνει βαρος τοτε αλλαζει το θεμα

ε, ναι ...τι να πω...παντως ειπε θα ρωτησει τον παιδίατρο κ για να το αναφέρει υπαρχει λόγος

tο κάνει όλη μέρα η απόγευμα; γιατί συνήθως tο απόγευμα είναι ανήσυχα και θέλουν πιο πολύ ώρα στο στήθος. Είναι θέμα πείνας, τρώνε περισσότερο tο βράδυ αλλά και ανασφάλειας. Ο ιδρώτας, tο αμνιακο υγρό και tο γάλα έχουν ίδια μυρωδιά και γι αυτό τα μωρα νιώθουν ασφάλεια στο στήθος.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ΑΝΝΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΕΡΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ

ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΦΟΒΕΡΟ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΙΜΑΔΙΑ,ΕΧΩ ΔΕΚΑΤΑ 36,8-37,2 ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕΣΗ,ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΑ

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...