Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρά αλλά σήμερα κοιμάται πολύ η μικρή ενώ κανονικά τη μέρα δεν κοιμάται καθόλου και προβλέπω ξενύχτι tο βράδυ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

είμαι από κινητό κι έχει πρόβλεψη κειμένου πάλι καλά που δε βγάζει μόνο σόκιν λέξεις... Δεν εχω μπατ κορίτσια να ξέρετε.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Ναι στα μαιευτήρια κάνει πολύ ζέστη!!!!!

Αφού και εγώ που γέννησα μέσα στο ψοφόκρυο,με κοντομάνικο κυκλοφορούσα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

κανονικά είναι ξύπνια όλη μέρα κάνουμε μπάνιο 8-9 και μέχρι τις 10 κοιμάται. Ξυπνάει 5.30 και 9.30 tο πρωί και μένει ξύπνια μετά. Άντε να δούμε.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Ρε κουκλες ποναει το τετοιο μου.....μην σχολιασετε......δηλαδη πονανε τα κοκκαλα της λεκανης εκει που ενωνοντε οπως οταν γενναμε....νωρις δεν ειναι???Κιτυ εσυ νιωθεις οτι ανοιγεις??? Στην Εβελινα ηταν καλοκαιρι και κολυμπαγα ολη μερα οποτε το νερο με βοηθουσε και δεν ειχα καθολου τετοιους πονους...Θα τον ρωτησω μηπως μπορω να παω σε ιδιωτικη πισινα να κολυμπαω για να μην ποναω

Ρε κορίτσια , η μικρή κάποιων φίλων που είναι 3 μηνών , κάνει την νύχτα μέρα .....δεν κοιμάται πριν τις 3 00 - 4 00 , την νύχτα

προχθές που είμασταν εκεί , προσπαθούσαν κατα τις 9 το βράδυ να την ξυπνήσουν κι αυτή όλο τεντωνόταν , βολευόταν καλύτερα...καλά ήταν τρέλα βέβαια να την βλέπεις ....αλλά τελικά κοιμήθηκε στις 14 30

να ρωτησω κατι αλλο...

ειναι φυσιλογικό , για ενα μωρό 3 μηνων , να θηλάζει συνέχεια ? δηλ καθε μισή , μια...άντε μιαμιση ωρα την βαζει στο στηθος

τρώει ή πιπιλάει ? και μήπως δεν κοιμαται γιατι δεν χορταίνει ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Ρε κορίτσια , η μικρή κάποιων φίλων που είναι 3 μηνών , κάνει την νύχτα μέρα .....δεν κοιμάται πριν τις 3 00 - 4 00 , την νύχτα

προχθές που είμασταν εκεί , προσπαθούσαν κατα τις 9 το βράδυ να την ξυπνήσουν κι αυτή όλο τεντωνόταν , βολευόταν καλύτερα...καλά ήταν τρέλα βέβαια να την βλέπεις ....αλλά τελικά κοιμήθηκε στις 14 30

να ρωτησω κατι αλλο...

ειναι φυσιλογικό , για ενα μωρό 3 μηνων , να θηλάζει συνέχεια ? δηλ καθε μισή , μια...άντε μιαμιση ωρα την βαζει στο στηθος

τρώει ή πιπιλάει ? και μήπως δεν κοιμαται γιατι δεν χορταίνει ?

Διαφημίσεις

Ρε κουκλες ποναει το τετοιο μου.....μην σχολιασετε......δηλαδη πονανε τα κοκκαλα της λεκανης εκει που ενωνοντε οπως οταν γενναμε....νωρις δεν ειναι???Κιτυ εσυ νιωθεις οτι ανοιγεις??? Στην Εβελινα ηταν καλοκαιρι και κολυμπαγα ολη μερα οποτε το νερο με βοηθουσε και δεν ειχα καθολου τετοιους πονους...Θα τον ρωτησω μηπως μπορω να παω σε ιδιωτικη πισινα να κολυμπαω για να μην ποναω

κι εγω πονάω εκεί...:roll::roll::twisted:

ειδικα αν είμαι λίγο κουρασμένη, περισσότερο

κι αφού λέμε του οργανισμού μας , δεν χρειάζεται....έτσι δεν είναι ρε Αννούλα ?

Κιττυ μου γυρω απο τους 3 μηνες στρωνει το προγραμμα ετσι νομιζω τωρα για το γαλα το θεωρω υπερβολη αν χορταινει η αν ειναι θρεπτικο αυτο φαινεται απο το βαρος του παιδιου...την ποσοτητα ομως μπορει να την δει και με θηλαστρο να βγαλει το γαλα και να δει...

κι εγω πονάω εκεί...:roll::roll::twisted:

ειδικα αν είμαι λίγο κουρασμένη, περισσότερο

κι αφού λέμε του οργανισμού μας , δεν χρειάζεται....έτσι δεν είναι ρε Αννούλα ?

Ελα μου ντε και αυτος ο οργανισμος μας δεν μας ακουει:mad::mad::mad:

Κιττυ μου γυρω απο τους 3 μηνες στρωνει το προγραμμα ετσι νομιζω τωρα για το γαλα το θεωρω υπερβολη αν χορταινει η αν ειναι θρεπτικο αυτο φαινεται απο το βαρος του παιδιου...την ποσοτητα ομως μπορει να την δει και με θηλαστρο να βγαλει το γαλα και να δει...

μωρε δεν λεω τιποτα, γιατι ειναι λιγο μυστηριο ( για μενα ) , σε διαφορα θεματα για το μωρό και επιπλέον δεν θέλω να μου λενε κι εμενα σε λίγο καιρό

Είναι λίγο υπερβολικοί γενικά.....μην είναι η μπέμπα κοντά σε φως ...μη..το ένα ...μη το άλλο. Με το που θα γκρινιάξει λίγο , κατευθείαν ταισμα....δεν ξερει Αννα μου πόσες φορές την μερα την ταίζει:confused::confused:

απλα ,ρωταω για να ξερω κι εγω

και κατι αλλο....οταν πηγα στο σεμιναριο με την μαια , μας είπε να αδειάζει το στηθος , τουλαχιστον οταν εδραιωθεί ο θηλασμος και να δινουμε εναλάξ

Είναι δυνατόν καθε μιση ωρα , να εχεις γαλα ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...