Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλησπερουδιαααααα, παπακι μουυυυυυυυ, κουκλιτσα μουυυυυυυυ, σιδερενια αγαπουλα μου και ολα να πανε καλα να κανουμε γλεντι τρικουβερτο!!!

εισαι κουρασμενο πουλακι μου ε?αυριο δουλευεις η θα ξεκουραστεις?

αστερια μου, μη μου πεις πως δεν βγηκες καθολου?

αννουλι μου, γεια σου καλο μου!

κισακιιιιιιιιιιιιιιι, αποτο κινητο μπαινεις?αν σε δει ο αντρας σου κακομοιρα μου χαθηκες!!!

τρεις και σημερα κισακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

ανδριανη μου, ξεσκιστηκες σημερα..βαλε τον ποπουλη σου κατω επιτελους!

κουφετο πως περασατε στη βολτουλα σας?

γεωργια μου περιμενω τη φαση με τον κουκλο!!!

ελενη ευχαριστω κοριτσαρα, σημασια εχει το μπεμπουδακι και να μη κουραζομαι, ας περνω και μειωμενο μισθο..χ@στηκα

η ελληναρα μας δεν εμφανιστηκε σημερα και μου τελειωσε η χρονοκαρτα, ελενακι τσοκ σεβιορουμ

ξεχασα καμια?μαλωστε με..οχι πολυ ομως ετσι?χιχιχι

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα δε μου εχει πει κατι για φολικο.ετσι το ζητας απο το φαρμακειο??κακο λογικα δεν κανει.

Φελισιν το ζητας και κακο δεν κανει εγω το παιρνω πολλα χρονια καθε μερα για το αιμα μου

εμενα δε μου εχει πει κατι για φολικο.ετσι το ζητας απο το φαρμακειο??κακο λογικα δεν κανει.

fillicium λεγεται αστερια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Εμενα δεν μου ειπε για το φολικο αλλα θελω να το κουβεντιασω κι ολο το ξεχναω!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

κοριτσια το filicine να παρετε, ειναι σουπερ, κακο δεν κανει σε καμια περιπτωση, ενα καθε μερα επαιρνα τεσσερις μηνες τωρα!!!

IB5Vp2.png

ασταρια χαζαλεω filicine

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

παπκιμου περαστικα και σισδερενια!!!!παμε για το μπεμπε δυναμικ ατωρα!!!δνε την πετυχ ακουφετακιμου,θ ατης το πω οταν την πετυχω!!!διαβασα οτι την ηρθε και δενηθελανα τηνπαρω τηλ!αστερια,αντριανη,αννουλι

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αννετ μου βγηκα για λιγο αλλα μετα παλευα να βαλω 2 φωτογραφιες και μαντεψε!!!τελικα τα καταφερα!!!

θα βαλω κι αλλες αλλα αλλη στιγμη,βεβαια τσουζουν τα ματια μου σε λιγο θα την κανω.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

καλησπερουδιαααααα, παπακι μουυυυυυυυ, κουκλιτσα μουυυυυυυυ, σιδερενια αγαπουλα μου και ολα να πανε καλα να κανουμε γλεντι τρικουβερτο!!!

εισαι κουρασμενο πουλακι μου ε?αυριο δουλευεις η θα ξεκουραστεις?

αστερια μου, μη μου πεις πως δεν βγηκες καθολου?

αννουλι μου, γεια σου καλο μου!

κισακιιιιιιιιιιιιιιι, αποτο κινητο μπαινεις?αν σε δει ο αντρας σου κακομοιρα μου χαθηκες!!!

τρεις και σημερα κισακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

ανδριανη μου, ξεσκιστηκες σημερα..βαλε τον ποπουλη σου κατω επιτελους!

κουφετο πως περασατε στη βολτουλα σας?

γεωργια μου περιμενω τη φαση με τον κουκλο!!!

ελενη ευχαριστω κοριτσαρα, σημασια εχει το μπεμπουδακι και να μη κουραζομαι, ας περνω και μειωμενο μισθο..χ@στηκα

η ελληναρα μας δεν εμφανιστηκε σημερα και μου τελειωσε η χρονοκαρτα, ελενακι τσοκ σεβιορουμ

ξεχασα καμια?μαλωστε με..οχι πολυ ομως ετσι?χιχιχι

κλαψ δουλευω κανονικα!αννετακι μου βρε σεις μου λειψατε πολυ!

566b716e1f.png?html%22

ανετ μου καλησπερα ανοιξα πισι!σ ελιγο θ ατηνκανω ν ατελειωνω εμ το σιδερο!σταματα ναμου μετρας σα φανταρο ςπληζ!αχαχαχχα!με αγχεις!αχαχακοριτσαρες θα πτα παουμε το πρωι!!!φιλιαπολλα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

geni θα σου τα κοψω τα αυτια μολις σε δω

γεια σου τζενη, καλως μας ορισες!!!να ζησετε κουκλιτσα μουκαι με το καλο ενα μωρουδακι στην κοιλιτσα σου!!!εμενα με ξερεις?σου εχει πει η αδελφη σου?ανδριανη μολογα τα ολα χαχαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...