Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αννούλα, ξάπλα κοριτσάκι μου, μην παίζεις με αυτά! Άσε που θα έρθει ο καιρός που θα αναπολείς τις μέρες που ήσουν ξάπλα...

Τζενάκι, όλα καλά με την αδερφή σου από ότι κατάλαβα! Μπράβο, καλή συνέχεια τώρα!

Κιτυ στο εστηλα να σου πω εγω την ειχα κανει 24η εβδομαδα γιατι ειχα πολυ αμνιακο υγρο τωρα ποτε πρεπει κανονικα δεν ξερω....και για τις μετρησεις συνηθως κανουν 3 ή 4 εγω επειδη εχω καποια κιλα παραπανω μου εδωσαν διπλη δοση δηλ 100 γρ γλυκοζη και εκαναν 6 μετρησεις αλλα αυτα θα στα πει ο γιατρος

Από τι είδους καμπύλη θα σου ζητήσει ο γιατρός να κάνεις... Οι περισσότερες που θα κάνεις είναι 4...

Καλησπέρα κορίτσια...

Hello !!!!!!!! πώς είστε μανδάμ ?

κάπου πήρε το ματι οτι η Μυρτούλα ήταν αρρωστούλα ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

καπου εχω διαβάσει οτι εξαρτάται απο το βάρος μας , πόσες μετρήσεις θα κάνουμε ?

τεσπα.....θα δούμε

Hello !!!!!!!! πώς είστε μανδάμ ?

κάπου πήρε το ματι οτι η Μυρτούλα ήταν αρρωστούλα ?

κοριτσάκι μου!!!! (μαρή γεννάς κι εσύ!!!! πωπω, πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός - χαχαχα όταν μου το έλεγαν εμένα εκνευριζόμουν!!!)

Η Μυρτώ τώρα είναι καλά, αναρρώνει, ο μαλλιάς είναι τίγκα στην μύξα και σήμερα ξεκίνησα κι εγώ να μην είμαι τόσο καλά... Και ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τα σχολεία...

Θα κάτσω να βρω τις εξετάσεις μου τώρα... Να έκανα 6 μετρήσεις? Θα πεθάνω εκ των υστέρων!

Κιτυ στο εστηλα να σου πω εγω την ειχα κανει 24η εβδομαδα γιατι ειχα πολυ αμνιακο υγρο τωρα ποτε πρεπει κανονικα δεν ξερω....και για τις μετρησεις συνηθως κανουν 3 ή 4 εγω επειδη εχω καποια κιλα παραπανω μου εδωσαν διπλη δοση δηλ 100 γρ γλυκοζη και εκαναν 6 μετρησεις αλλα αυτα θα στα πει ο γιατρος

ε, να είδες ? για αυτό ρωτάω ...κατι εχω ακούσει για τα κιλά.....

κι εμένα δεν μου λείπουν , μην ανυσηχείς

Τωρα πως εχω παρει μόνο 2 ..ούτε εγω ξερω....

κοριτσάκι μου!!!! (μαρή γεννάς κι εσύ!!!! πωπω, πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός - χαχαχα όταν μου το έλεγαν εμένα εκνευριζόμουν!!!)

Η Μυρτώ τώρα είναι καλά, αναρρώνει, ο μαλλιάς είναι τίγκα στην μύξα και σήμερα ξεκίνησα κι εγώ να μην είμαι τόσο καλά... Και ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τα σχολεία...

Θα κάτσω να βρω τις εξετάσεις μου τώρα... Να έκανα 6 μετρήσεις? Θα πεθάνω εκ των υστέρων!

ναι , καλέεεε.............ουτε εγώ το πιστεύω...αφήστε που τωρα τελευταία άρχισε να φαίνεται η κοιλιά. προχθες στο mini market της γειτονιάς , μου λεει ....ααα..το έκρυβες πολύ καλά......δεν φαινόταν λέμεεεεε

Περαστικά σας !!!!!

Διαφημίσεις

Αννα και εγώ 100ml έκανα άλλα 4 (ή μήπως 5?) μετρήσεις... 6??? Να έκανα 6 και να μην ακούστηκα παντού?

Κι ομως 6 μου ειχαν κανει κατι το οποιο αποδειχτηκε ανουσιο αφου εφτασε μονο μεχρι το 100 και την επομενη ωρα ειχε πεσει ξανα στο 80 ...τσαμπα τρυπημα εφαγα

Κι ομως 6 μου ειχαν κανει κατι το οποιο αποδειχτηκε ανουσιο αφου εφτασε μονο μεχρι το 100 και την επομενη ωρα ειχε πεσει ξανα στο 80 ...τσαμπα τρυπημα εφαγα

έλεος δηλαδή... Στο χαρτί που αναγράφονται οι μετρήσεις μου, έχει μέχρι 7 δείγματα ορού... Ανά μισάωρο μέχρι το δίωρο και μετά στις τρεις ώρες...

Στην Μυρτώ πάντως είχα κάνει 50γρ. Μία μέτρηση νηστική και μία μετά από μία ώρα... Τι ωραία που ήταν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...