Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλημεραααα

Κιτυ μου να της δωσεις πολλα πολλα φιλακια!!!!

Εγω σημερα δεν θα γραψω και πολυ καλα νεα...Ειχα παει σουπερ και με επιασε ενας απιστευτος πονος στα κοκκαλα της λεκανης που εκλεγα μου εφεραν οι ανθρωποι καρεκλα να κατσω ηρθε και ο αντρας μου και με πηρε σηκωτη....πηγα στον γιατρο και ολα αυτα ειναι επειδη ανοιγει η λεκανη και επισης οταν ημουν εγκυος στην Εβελινα ειχα πεσει στον εννατο και ειχα πασει θλαση στην λεκανη οποτε ειναι ευαισθητη και γι αυτο ποναω τοσο πολυ...

Απο δευτερα παω και για ελεγχο τραχηλου μηπως εχει χαλαρωσει και χρειαστει να κανω περιδεση...Οποτε ξαπλα για αλλη μια φορα.....

Βεβαίως και θα της δώσω !!!!!

θα μου μιλήσει ή δεν θα μπορεί να ξεκολλήσει απο τον γιο της ? χιχιχιχιχιχιχχι

αααχχ....τι κάνεις βρε κοριτσάκι ? υπομονή....

μακάρι να μην χρειαστεί περίδεση !!!!

Λοιπόν , νομιζω οτι αποφασίσαμε για κρεββατάκι. Τελικά θα παρουμε ένα απλό τωρα και μια συρταριέρα-αλλαξιέρα. θα παμε Δευτέρα-Τρίτη , να δώσουμε προκαταβολή αν και εγω φαγωθεί ήδη.....

Είπαμε να μην παρουμε αυτό που γινεται μονό , γιατί είναι και αρκετά στενό ( δεν το είχα σκεφτεί αυτό ) , δηλ γίνεται απλά πιο μακρύ , κ ετσι κι αλλιως πρεπει να αλλάξουμε κ σπίτι , γιατί αυτό είναι πολύ μικρό, οπότε αργότερα κανονικό παιδικό δωμάτιο

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι επαθες ρε αννουλι?ελπιζω να μη χρειαστει να μεινεις ξαπλα ειναι οτι χειροτερο..περαστικα κουκλα μου

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλώς την Τζένη !!!! τι κάνεις κοπελιά ?

οταν ειναι οι αλλοι καλα....εγω ειμαι μια χαρα:D

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τι επαθες ρε αννουλι?ελπιζω να μη χρειαστει να μεινεις ξαπλα ειναι οτι χειροτερο..περαστικα κουκλα μου

Ποναω τζενακι μου στην λεκανη και απο κατω γενικα στα κοκκαλα.....:(:(:(

Η αδερφουλα σου διαβασα ολα καλα ετσι? της ειπε απο τι ηταν το αιμα?

Ποναω τζενακι μου στην λεκανη και απο κατω γενικα στα κοκκαλα.....:(:(:(

Η αδερφουλα σου διαβασα ολα καλα ετσι? της ειπε απο τι ηταν το αιμα?

θα προσευχηθω στην παναιτσα μεχρι το βραδυ να σου περασει...τι λες δε θα μου το κανει το χατηρι?;)η αστερινα ειναι οκ.της ειπε οτι η αποκολληση εχει φτιαξει κατα 95 τοις εκατο.το αιμα μαλλον επρεπε να βγει...αστο καλο κ πηραμε μια λαχταρα.τσακωνομουνα κ με τον αντρα μου εχτες γιατι μου λεει ..εσυ με τοσο που αγχωνεσε για τους αλλους πως θα βαλεις εγκυμοσυνη περα?κ εχει δικιο γμτ.δε μπορω.με το παραμικρο με πιανει σφιξιμο στην καρδια.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κιτυ βγαλτους και καμια φωτο να μας στηλεις αχ σε ζηλευω θα θελα να ερθω μαζι σου.....αλλα για την ωρα μονο μεχρι τουαλετα...κλαψ

αμέεεε....αλλά μόνο κινητό εχω , γιατί την μηχανή μας την κλέψανε

ααχχχ..και δεν θα δω και την αδερφή μου , να παρω την δικιά της

Θα προσπαθήσω....αλλά και η Αννέτ , δεν σας αφήσει έτσι , εσάς που δεν μπορείτε να την επισκεφτείτε

μπορώ όμως , να σου στείλω επιτόπου με mms

θα προσευχηθω στην παναιτσα μεχρι το βραδυ να σου περασει...τι λες δε θα μου το κανει το χατηρι?;)η αστερινα ειναι οκ.της ειπε οτι η αποκολληση εχει φτιαξει κατα 95 τοις εκατο.το αιμα μαλλον επρεπε να βγει...αστο καλο κ πηραμε μια λαχταρα.τσακωνομουνα κ με τον αντρα μου εχτες γιατι μου λεει ..εσυ με τοσο που αγχωνεσε για τους αλλους πως θα βαλεις εγκυμοσυνη περα?κ εχει δικιο γμτ.δε μπορω.με το παραμικρο με πιανει σφιξιμο στην καρδια.

Μπράβο , μπράβο , όλα καλααααά !!!!!!

Τότε θα σκέφτεσαι μόνο το μπεμπέ σου !!!!

Διαφημίσεις

ααχχχ, βρε κορίτσια να σας πω κατι ? και μπορείτε να με βρίσετε ελεύθερα....

Εχουν πάει όλα τόοοσο καλά μέχρι τωρα , με την εγκυμοσύνη που φοβάμαι μήπως στραβώσει κάτι....και πιο πολύ φοβάμαι την καμπύλη σακχάρου...δεν με άγχωνε η αυχενική , η β επιπέδου και εχω κολλήσει με αυτό

Αν σταματησει να ανοιγει η λεκανη μου θα σταματησουν και οι πονοι.......Πως γινεται να πω στον οργανισμο μου οτι θα γεννησω με καισαρικη οποτε να μην μπαινει στον κοπο να ανοιγει???????

Κιττυ μου τον εχει τον αριθμο μου το Αννετακι πες της να στο δωσει

ααχχχ, βρε κορίτσια να σας πω κατι ? και μπορείτε να με βρίσετε ελεύθερα....

Εχουν πάει όλα τόοοσο καλά μέχρι τωρα , με την εγκυμοσύνη που φοβάμαι μήπως στραβώσει κάτι....και πιο πολύ φοβάμαι την καμπύλη σακχάρου...δεν με άγχωνε η αυχενική , η β επιπέδου και εχω κολλήσει με αυτό

Αντε βρε ολα καλα θα πανε μην το σκεφτεσαι...Ποτε θα την κανεις???

Αν σταματησει να ανοιγει η λεκανη μου θα σταματησουν και οι πονοι.......Πως γινεται να πω στον οργανισμο μου οτι θα γεννησω με καισαρικη οποτε να μην μπαινει στον κοπο να ανοιγει???????

Κιττυ μου τον εχει τον αριθμο μου το Αννετακι πες της να στο δωσει

έλα ντε......κι εγω αυτό σκέφτομαι , όταν πονάω εκεί χαμηλά ....

αφού δεν χρειαζεται ..........αλλά που να το καταλάβει...........

Οκ, αλλά στείλτο μου κι εσυ γιατί μην νομίζεις οτι εχω και πολύ μυαλό....μπορεί να το ξεχάσω..............

Αντε βρε ολα καλα θα πανε μην το σκεφτεσαι...Ποτε θα την κανεις???

Την Τετάρτη , που θα παω , θα την ρωτήσω....μήπως έχω αργήσει ?

Θα την κανω εδώ δίπλα , στο ΙΑΤΡΙΚΟ. Ρώτησα και την τιμή , μου είπαν 6 ευρω η μέτρηση . Απο τι εξαρτάται πόσες μετρήσεις κάνουμε ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...