Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ.ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΕΣ.

Δεν ειμαστε φοβερες...απλα καταπλυκτικες......χαχαχαχαχαχα πλακα κανω απλα εχουμε ολες κοινο στοχο

Και καθαρο αιμα να πιω δεν βοηθαει...δεν πειραζει ομως θα περασει ειπαμε υπομονη τωρα που τουλαχιστον ξερω οτι αυτη η ζουζου ειναι γερη και δεν εχει μεσογειακη δεν με νοιαζει καθολου ελεγξαμε και την ροη του αιματος της και δεν εχει καθολου αναιμια οποτε ας τραβαει απο μενα και ας ειναι καλα απλα εγω θα μενω ξαπλα μη πεσω και πουθενα....Στην Εβελινα ειχα πεσει μεχρι και 26 αιματοκριτη.....τεσπα εννοειτε με παρακολουθει και αιματολογος.

Αχ κοριτσακι εφτασε η ωρα να το πεις και να το ακουσεις

ξερεις εγω σου χρωσταω και ενα μεγαλω συγνωμη γιατι σου τα ειχα ψαλει αγρια αλλα δεν ηθελα να σε βλεπω τοσο αγχωμενη..τελικα ειδες ειτε ετσι ειτε αλλιως ολα ηρθαν....:wink:;-)

συγνωμη και βλακειες!μηπωα δε μου χρειαζοταν ωρες ωρες?

μονο καρδουλες να ακουσω αννα μου και τι στον κοσμο!μονο αυτο με νοιαζει,να καταφερω να τα γεννησω γερα.

και ουτε με απασχολει το πως ηρθαν.το φωναζω:με ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ!!!

και????η εμβρυομεταφορα ειναι η πιο ωραια μερα της ζωης μου.πηρα τα μωρακια μου με τον αντρα μου διπλα,να με κραταει,με εναν υπεροχο γιατρο και με μαιες μες στα χαμογελα.τι αλλο ??

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΣΟΥ.ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΩΡΑ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Σε ευχαριστω πολυ ναι μωρε υπομονη μονο 15 εβδομαδες εμειναν μετα θα την εχω αγκαλια!!!!

Διαφημίσεις

συγνωμη και βλακειες!μηπωα δε μου χρειαζοταν ωρες ωρες?

μονο καρδουλες να ακουσω αννα μου και τι στον κοσμο!μονο αυτο με νοιαζει,να καταφερω να τα γεννησω γερα.

και ουτε με απασχολει το πως ηρθαν.το φωναζω:με ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ!!!

και????η εμβρυομεταφορα ειναι η πιο ωραια μερα της ζωης μου.πηρα τα μωρακια μου με τον αντρα μου διπλα,να με κραταει,με εναν υπεροχο γιατρο και με μαιες μες στα χαμογελα.τι αλλο ??

Εννοειτε πως θα το φωναζεις γιατι ειναι ντροπη????Να μπεις την δευτερα ομως να μας πεις τα νεα σου

faii σ'ευχαριστω!

θα προσπαθησω να μπω τη δευτερα ,αργα ομως γιατι θα ταξιδευω οποτε μην ανησυχησετε.

αννα η εβελινα ειναι καλυτερα στο σχολειο?

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Διαφημίσεις

faii σ'ευχαριστω!

θα προσπαθησω να μπω τη δευτερα ,αργα ομως γιατι θα ταξιδευω οποτε μην ανησυχησετε.

αννα η εβελινα ειναι καλυτερα στο σχολειο?

Απο δευτερα που θα ανοιξουν θα δουμε και αντιδρασεις...ελπιζω να συμμορφωθουν

καληνυχτα και απο μενα!τα λεμε αυριο παλι.

tJd1p3.png

Μόλις μίλησα με το κορίτσι μας...Τον μπέμπη τον περιμένει ακόμα να τον φέρουν μου είπε.Ξεκίνησε φυσιολογικά αλλά πέσανε πάρα πολύ οι παλμοί του μωρού και της κάνανε καισαρική και τον βγάλανε.Για τις ωδύνες μου είπε ότι ούτε να το σκέφτεται δεν θέλει πόνεσε πολύ....¨ηταν ότι χειρότερο έχει ζήσει αλλά το αποτέλεσμα την αποζημίωσε...Πρόλαβε και τον φίλησε τον μπέμπη της του μίλησε και μάλλον μοιάζει στον μπαμπά....

Αχ Αννετάκο μου να είσαι πάντα καλά με τον γιο σου και τον άντρα σου!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μόλις μίλησα με το κορίτσι μας...Τον μπέμπη τον περιμένει ακόμα να τον φέρουν μου είπε.Ξεκίνησε φυσιολογικά αλλά πέσανε πάρα πολύ οι παλμοί του μωρού και της κάνανε καισαρική και τον βγάλανε.Για τις ωδύνες μου είπε ότι ούτε να το σκέφτεται δεν θέλει πόνεσε πολύ....¨ηταν ότι χειρότερο έχει ζήσει αλλά το αποτέλεσμα την αποζημίωσε...Πρόλαβε και τον φίλησε τον μπέμπη της του μίλησε και μάλλον μοιάζει στον μπαμπά....

Αχ Αννετάκο μου να είσαι πάντα καλά με τον γιο σου και τον άντρα σου!

Καλημέρααα !!!!

Της εστειλα μήνυμα χθες , για να μην την ενοχλήσω , αλλά θα πάω σήμερα ή αύριο να την δω....να τους δω καλύτερα.

και την Δευτέρα που θα παω να κάνω μια γενική ούρων , θα ξαναπάω.......

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημεραααα

Κιτυ μου να της δωσεις πολλα πολλα φιλακια!!!!

Εγω σημερα δεν θα γραψω και πολυ καλα νεα...Ειχα παει σουπερ και με επιασε ενας απιστευτος πονος στα κοκκαλα της λεκανης που εκλεγα μου εφεραν οι ανθρωποι καρεκλα να κατσω ηρθε και ο αντρας μου και με πηρε σηκωτη....πηγα στον γιατρο και ολα αυτα ειναι επειδη ανοιγει η λεκανη και επισης οταν ημουν εγκυος στην Εβελινα ειχα πεσει στον εννατο και ειχα πασει θλαση στην λεκανη οποτε ειναι ευαισθητη και γι αυτο ποναω τοσο πολυ...

Απο δευτερα παω και για ελεγχο τραχηλου μηπως εχει χαλαρωσει και χρειαστει να κανω περιδεση...Οποτε ξαπλα για αλλη μια φορα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...