Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Να τις γνωρίσουμε να γίνουν κολλητές δλδ 🤣

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλος ηρθες εδω ειναι ολα τα κοριτσακια ή στην αναμονη ή σε ενδιαφερουσα θα βρεις πολλα κοινα στοιχεια αντε με το καλο και γρηγορα μια εγκυμοσυνη σου ευχομαι οσο για το καλη νοικοκυρα βστα μικρο καλαθι γτ 18 χρονια κουραστικα πια αλλα αυτα που πρεπει να γινουν γινονται ουφ!!!!να πας αγαπη μου στον γιατρο και να το δεις το θεμα του αιματοκριτη,ισως να υπαρχει κατι για να μην ταλαιπωρισε ετσι αδικα.πως τα εναλασω τα θεματα ετσι βιαζομαι ωρε εχω τον μικρο στο μπανιο γι αυτο αντε σας αφηνω για τωρα φιλουθια000203F8.gif

sig.asp?img=ad1

921477wc2fyvv2y2.gif

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΑΝΝΑ ΔΙΑΝΥΕΙΣ ΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ?

Φαιη μου ειμαι 23 εβδομαδων με τους μηνες δεν τα παω και καλα αλλα λογικα αυτον διανυω......χαχαχαχα σε φωτησα ετσι????

Εσυ (αν θες απαντας) προσπαθεις καιρο ή τωρα ξεκινησες

Διαφημίσεις

Καλωσηρθες Φαιη μου και να ξερεις εδω ολες γινοντε μανουλες ετσι αστερικο????

Κοριτσακι την δευτερα πας για να ακουσεις τικ τακ??? Αντε με το καλο!!!!

Εγω οπως ειπα σερνομαι αντε να περασει αυτος ο μηνας που τραβαει πολυ αιμα η μικρη να παρω λιγο τα πανω μου

ετσι αννουλα!οτι θα εφτανε η ωρα να το πω δεν το περιμενα!ναι τη δευτερα παω και μολις χθες καταφερα να κοιμηθω 7 ωρες συνεχομενες,τις αλλες μερες ξυπνουσα στις 4 ,γιατι συνηθως εβλεπα το γιατρο στον υπνο μου,και μετα γαριδα το ματι!

κανε υπομονη εσυ με τον αιματοκριτη,τι αλλο δηλ να κανεις!αν τρως μοσχαρι δε βοηθαει?

λες τωρα να μου δωσει εξετασεις?την αλλη φορα μου ειπε αργοτερα.

ασε που οι λιγες καουρες και οι ελαχιστες ανακατοσουρες που ειχα εξαφανιστηκαν.ουφ θα σκασω μεχρι τη δευτερα νομιζω.

faii πες λιγα πραγματα για σενα,ποσο χρονων εισαι,ποσο καιρο προσπαθεις?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

γεια σου κουφετακι!

αννουλα καταφερες να μιλησεις με το αννετακι?εγω μονο το πρωι,μετα μου μιλουσε ο αντρας της.πρεπει να ταλαιπωρηθηκε το κοριτσακι αλλα χαλαλι του μπεμπη.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

ετσι αννουλα!οτι θα εφτανε η ωρα να το πω δεν το περιμενα!ναι τη δευτερα παω και μολις χθες καταφερα να κοιμηθω 7 ωρες συνεχομενες,τις αλλες μερες ξυπνουσα στις 4 ,γιατι συνηθως εβλεπα το γιατρο στον υπνο μου,και μετα γαριδα το ματι!

κανε υπομονη εσυ με τον αιματοκριτη,τι αλλο δηλ να κανεις!αν τρως μοσχαρι δε βοηθαει?

λες τωρα να μου δωσει εξετασεις?την αλλη φορα μου ειπε αργοτερα.

ασε που οι λιγες καουρες και οι ελαχιστες ανακατοσουρες που ειχα εξαφανιστηκαν.ουφ θα σκασω μεχρι τη δευτερα νομιζω.

faii πες λιγα πραγματα για σενα,ποσο χρονων εισαι,ποσο καιρο προσπαθεις?

Και καθαρο αιμα να πιω δεν βοηθαει...δεν πειραζει ομως θα περασει ειπαμε υπομονη τωρα που τουλαχιστον ξερω οτι αυτη η ζουζου ειναι γερη και δεν εχει μεσογειακη δεν με νοιαζει καθολου ελεγξαμε και την ροη του αιματος της και δεν εχει καθολου αναιμια οποτε ας τραβαει απο μενα και ας ειναι καλα απλα εγω θα μενω ξαπλα μη πεσω και πουθενα....Στην Εβελινα ειχα πεσει μεχρι και 26 αιματοκριτη.....τεσπα εννοειτε με παρακολουθει και αιματολογος.

Αχ κοριτσακι εφτασε η ωρα να το πεις και να το ακουσεις

ξερεις εγω σου χρωσταω και ενα μεγαλω συγνωμη γιατι σου τα ειχα ψαλει αγρια αλλα δεν ηθελα να σε βλεπω τοσο αγχωμενη..τελικα ειδες ειτε ετσι ειτε αλλιως ολα ηρθαν....:wink:;-)

ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ 36 ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ

σιγα καλε δε σε πειρανε τα χρονια!!!παντως αφου λυθηκαν τα προβληματακια και επειδη εδω θα δεις γινεται χαμος απο μωρα μεσα και εξω απο τις κοιλιτσες,ολα θα σου πανε καλα!

αφου εχεις πεισμα θα τα καταφερεις,στο λεω εκ πειρας πια.(τρομαρα μου)

tJd1p3.png

γεια σου κουφετακι!

αννουλα καταφερες να μιλησεις με το αννετακι?εγω μονο το πρωι,μετα μου μιλουσε ο αντρας της.πρεπει να ταλαιπωρηθηκε το κοριτσακι αλλα χαλαλι του μπεμπη.

Ναι της μιλησα κατα τις 8 την ακουσα πολυ ηρεμη ειχε αρχησει ομως και περναγε η επισκληριδιος και λιγο την τραβαγανε τα ραμματα αλλα κατα ταλλα ηταν μια χαρα.Τον μπεμπη δεν της τον ειχαν παει ακομα τον κρατησαν για κατι εξετασεις για τον διαβητη που ειχε η Αννετ αλλα της ειπαν οτι ειναι μια χαρα.Λογικα θα της τον πανε αυριο αφου ειναι με καισαρικη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...