Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι εντελώς τρελαμένη με άπειρη δουλειά που έχω αφήσει πίσω γιατί δεν έχω τη ψυχολογία να κάνω το ο,τιδηποτε. Τώρα τελείωσα με ενδοκρινολόγο κ πάω σπίτι να δουλέψω γιατί με κυνηγάνε. 
      Ο ενδοκρινολόγος μου έκανε τη καρδιά περιβόλι. Μου λέει γιατί το προσπαθείς κορίτσι μου ; Πήγαινε με δότρια. Μου έγραψε ένα κάρο εξετάσεις, είπε πως ίσως οι καμπύλες δε βγήκαν καλές λόγω των φαρμάκων που παίρνω ένα χρόνο αλλά δεν είναι κ εντελώς  Σίγουρο. Μου έγραψε για όλα τα αυτοάνοσα κ για αυτοάνοσα έναντι των ωοθηκών κ διαβήτη . Μου την είπε γιατί δεν έκανα παιδί νωρίτερα ούτως ώστε να μη τρέχω τώρα εφόσον ήξερα για την πρόωρη ωοθήκη ανεπάρκεια. Είμαι από τα «άτυχα κορίτσια» μου είπε κ πως πρέπει να κοιτάξω για ορμονική υποκατάσταση σύντομα όταν τελειώσει η περίοδος για να αποφύγω καρδιαγγειακά προβλήματα και προβλήματα άνοιας στα 60. 

Α και επίσης λέει μπορεί να έχω χρόνια θυρεοειδίτιδα αλλά δεν είναι σημαντικό. Θα τα δούμε όλα όταν βγουν οι εξετάσεις λέει. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να πάρω glucophase. Επισης έχουμε υψηλές πιθανότητες να κάνουμε παιδί με πρόβλημα γιατί το σπερμα δεν είναι άριστο λόγω τσιμπημένου κατακερματισμού που σε συνδυασμό με την ΠΩΑ, δίνουν πιθανότητες για γενετικές ανωμαλίες. Ως εκ τούτου ας μη το προσπαθώ άλλο, κάνε λέει άλλη 1-2 προσπάθειες εφόσον το θέλω κ μετά δότρια.

καλε ποιος ειναι αυτος ο ενδοκρινολογος να ξερουμε να μην παμε ;;;;;;;;;;

και το λεω πολυ σοβαρα!!

τι βλακειες ειναι αυτες ; απο που να το πιασω που να το αφησω ;;;;

καλα για τον τροπο και το υφος δεν εχω λογια … 

επειδη με συγχυσανε ολα, θα μεινω μονo στο τελευταιο ! για το κακο σπερμα… εμας με αζωοσπερμια κοριτσι μου και σπερμα απο βιοψια ουτε ενας γιατρος δεν μας ειχε πει τετοια πραγματα … και πιστεψε με πηγαμε σε ενα καρο!! ισα ισα λεγανε ολοι πως στην ivf βρισκουν τα καλυτερα σπερματοζωαρια, που με φυσικες προσπαθειες αναθεμα αν θα πετυχαινανε ποτε κι οτι μετα την τριτη μερα (αν εχουνε επιβιωσει) πλεον ενα καλο και δυνατο ωαριο κανει τη δουλεια κ αναστρεφει και την οποια ανωμαλια… 

ετσι που το παει αυτος ουτε καν δωρεα ωαριων δεν πρεπει να ακολουθησετε εσεις.. πατε σε διπλη δωρεα κι ααααν ειστε τυχεροι και παλι…

βρε τι μας λες παπ@&@ ;;; πες του απο μενα.

θελω μολις μεινεις εγκυος να πας να του τριψεις τη χοριακη στη μουρη!

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σιγα τις μερες που πηρα 5 εργασιμες.την τριτη τα κεφαλια μεσα και το σπαστικο δεν ξερω αν θα ειναι μεχρι τον απριλιο η αν θα μας δωσουν και τους αλλους 4 μηνες απο την συμβαση που μας κοψαν...ασχετο εχω edit ευχαριστουμε που μας το δωσατε πισωωωωωωωωωωω

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

χαχαχαχαα το αιωνιο κουφετο...χαχαχαχαχα αρε κοριτσακι υπομονη και μακαρι να σας δωσουν και τους αλλους 4 μηνες γιατι δεν ειναι και οτι καλυτερο να σε σταματανε αυτους τους καιρους.....Τα παιδια τι κανουν?

κλ η μικρη διαβαζει ο μεγαλος βολτα απο το μεσσημερι και ο μικρος αγκαλια με τα αυτοκινητακια του παει ερχετε παει ερχετε με πρηζει τον πρηζω σε λιγο θα τον κανω ενα μπανακι γαλα ΚΑΙ λεω και θα προσπαθησω αν τον κοιμησω......εχτες 12 παρα κοιμηθηκε μας γανιασε και εμενα και τον πατερα του....ασε που σε ολη την αδεια δεν του κατσα και δεν ξερω αν ειδες τα νεα μου πρεπει να του κατσω για να του φυγουν οι ανασφαλειες..............τι τραβαω η μαναααα.εσεις πως ειστε?

921477wc2fyvv2y2.gif

κουφετακι μου δεν εχω δει τα νεα σου ελειπα και εγω ημουν χαλκιδα και εμπαινα αραια και που....

Αχ αχ αυτοι οι αντρες σαν τα μικρα παιδια εσυ που εισαι χιλια κομματια σε σκεφτεται καθολου?

Ο μικρος ξεσαλωνει τωρα με την μαμα στο σπιτι???

εμεις ειμαστε μια χαρα η μεγαλη τελεια και η μικρη κλωτσαει αραδα......εγω ειμαι καπως με εχει ρουφηξει η μικρη εχει πεσει ο αιματοκριτης και η πιεση ειναι στο 10 οποτε σερνομαι κανω μια δουλεια και μετα πεφτω ξερη

δεν περνεις τπτ γι αυτο?ξερω πως ειναι και τπτ να μην κανεις ειναι θαρεις και εχεις οργωσει ενα χωραφι.....αυτη η αγροτιλα θα κανει καιρο να μου φυγει χαχαχααχαχα να δες εδω κοριτσακι μουhttp://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=1741&page=84

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Κουφετακι δεν καταλαβα και πολλα για τον γιο σου λες εκει θα διαβασω και το υπολοιπα

Δεν ξερω τι να κανω θα τον παρω τον γιατρο την δευτερα να κλεισω για το β επιπεδου και θα του πω και για την χαμηλη πιεση οσο για τον αιματοκριτη οτι και να κανω τσαμπα ειναι αφου εχω το στιγμα ηδη παιρνω διπλα φαρμακα

γεια σας και παλι!

για λιγο ηρθ,εχω λιωσει στο καναπε ολο το απογευμα και ποιος σηκωνεται να παει στο κρεβατι.

αννουλα τι κανεις?

κουφετο τι νοικοκυρα εισαι εσυ?εγω μαλλον αυριο θα ξεστολισω.

faii καλως ηρθες στο γουρικο καφε!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλωσηρθες Φαιη μου και να ξερεις εδω ολες γινοντε μανουλες ετσι αστερικο????

Κοριτσακι την δευτερα πας για να ακουσεις τικ τακ??? Αντε με το καλο!!!!

Εγω οπως ειπα σερνομαι αντε να περασει αυτος ο μηνας που τραβαει πολυ αιμα η μικρη να παρω λιγο τα πανω μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...