Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , little miracle είπε:

Δεν ξερω ρε κοριτσι μου… καποια μου ακουγονται ολιγον μαλακι@@@ρες… γιατι δεν τα βασιζει και πουθενα. τοσοι γιατροι εφοσον ολα ειναι ετσι, νομιζεις δεν θα σε παραπεμπανε εξαρχης σε δοτρια ; προφανως για να μην το κανουν, θεωρουν οτι υφιστανται υπαρκτες πιθανοτητες επιτυχιας … τωρα ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε να χαμε να πουμε.. κι αν οφειλεται σε αυτοανοσο κι αν εχεις θεμα με θυρεοειδη κι αν φταινε τα φαρμακα κι αν εχεις σακχαρο… με τα αν πες του δουλεια δε γινεται. παμε λιγο πιο συγκεκριμενα κι εξειδικευμενα… και στην τελικη εκει πας γιατι προσπαθεις με τα ωαρια σου, ειδαλλως θα χες παει ηδη με δοτρια δεν θα ψαχνοσουνα… αυτο με το κοριτσι και να κληρονομησει το χ… πραγματικα με εκαψες ;;; γιατι ;;;

Γιατι τα κορίτσια παίρνουν το ένα Χ απο τον μπαμπά κ το άλλο απο τη μαμά (έχουν ΧΧ χρωμοσώματα) κ ως εκ τούτου έχουν πιθανότητα να πάρουν ένα καλό Χ από τον πατέρα ενώ αν κάνουμε αγόρι αναγκαστικά θα πάρουν το Χ από εμένα κ το Υ από τον πατέρα. Δε τα εξηγώ καλά γιατί είμαι κ σε σύγχυση , η @dimi.tra νομίζω κατάλαβε τι πάω να πω. 

Τον ρώτησα γιατί δε με παραπέμπουν σε δότρια οι άλλοι και μου είπε πως οκ εγώ είμαι απλά ρεαλιστής. Μπορεί να νομίζει πως τα κέντρα θέλουν απλά να προσπαθείς στον αιώνα τον άπαντα. Μου λέει και αν πας με δωρεά πάλι παιδί σου θα είναι. Ε θέλω να προσπαθήσω, τι ζόρι τραβάς ήθελα να του πω. Δεν είσαι έτοιμη ακόμα να το δεχτείς μου λέει.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλα το χασα,η αστερινα ειναι αδερφη της τζενης και της ανδριανης??

εγω ειδα αιμα την 5η βδομαδα τελικα δεν ηταν τιποτα μαλλον ειχε σπασει καποιο αγγειο καθως μεγαλωνουν.Ευχομαι να μην ειναι τιποτα και να μην ξαναδει καμια μας γιατι ειναι μεγαλη λαχταρα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υπάρχει κι άλλη αδερφή των κοριτσιών που είναι έγκυος κι είδε αίμα? Καλά κατάλαβα? Να πάνε όλα καλά, να αλλάζει απλά μήνα και να μην είναι τίποτα...

Καλησπέρα αστεριάκο με τα ζουζούνια σου (κι ας με αγνοείς!!!)

αυτό ξαναπέστο... Εγώ θέλω να φύγω να πάρω τα βουνά... Έτσι μου έρχεται να έρθω Πάτρα να μείνω, αν η αστυνομία είναι τόσο ουσιαστική εκεί... Εδώ σε μας δεν μπορούμε να βρούμε άκρη. Εγώ είμαι από την μεριά της από πάνω σου Τζένη, μονο που εγώ έχω πραγματικά πρόβλημα... έχουμε ένα σκατομάγαζο από κάτω, εμπορικό ήταν, πλήρωσε ο ηλίθιος ο ιδιοκτήτης και άλλαξε την χρήση και το έκανε σουβλατζίδικο (ακόμα στα δικαστήρια είμαστε, πουλημένη πολεοδομία, πουλημένο υγιεινομικό, όλοι πουλημένοι - ΑΧ, ΦΟΥΝΤΩΝΩ ΠΑΛΙ), τεσπα, αυτοί κάθε βράδυ γύρω στις 11 έρχονται οι φίλοι των παιδιών αυτών που το έχουν, κάτα αργόσχολα μέχρι 23 χρόνων, χαζογελάνε, φωνάζουν μέχρι τις 2, 3 το βράδυ... Τι με το καλό τους πήραμε, τι με την αστυνομία, υπερβολικούς μας λένε και φυσικά μας θεωρούν γραφικούς! Μέχρι που μας είπαν "είναι δυνατόν να κοιμάστε από τις 12?" Λες και θα τους ρωτήσω!!! Το καλοκαίρι δεν παίζεται η κατάσταση και δεν μπορώ να βρω άκρη, ούτε με δημοτική αστυνομία, ούτε με αστυνομία ούτε με τίποτα... Αν θέλετε λέει, κάντε μήνυση... Λες και έχουμε τον χρόνο ή το χρήμα να είμαστε συνεχώς στα δικαστήρια!

αει σιχτήρ!!!!!!!

λενακι αυτη εχει με το μπαρμπα της προηγουμενα που εχει το μαγ κ ξεσπαει σε μας.περυσι δεν μας αφηνε ουτε να ανεβασουμε την τεντα γιατι τους ενοχλουσε το γρυλισμα που εκανε μεχρι να ανεβει.ειναι οικογενειακως μουρλοιιιιιιιιι.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

κοριτσια μου καλησπερα μολις πηρα τηλ η Αννετ μας γεννησε τελικα με καισαρικη ακομα δεν εχει βγει απο το χειρουργιο μιλησα με την μαμα της!!!!!

Να σας ζήσει ο μπεμπούλης Ανετ, να είναι πάντα γερός και τυχερός... Καλό σαραντισμό να έχετε μάνα και γιος...

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν!:D

τελικα ολα πηγαν καλα,με καισαρικη αλλα ολα καλα.ο μπεμπης μας ειναι 2650!!!μπραβο αννετακι!!!!!

ανοιξα θεμα στις ευχες οποια θελει,ας περασει.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Υπάρχει κι άλλη αδερφή των κοριτσιών που είναι έγκυος κι είδε αίμα? Καλά κατάλαβα? Να πάνε όλα καλά, να αλλάζει απλά μήνα και να μην είναι τίποτα...

Καλησπέρα αστεριάκο με τα ζουζούνια σου (κι ας με αγνοείς!!!)

εγω καλε σε αγνοω???????

τι λες παιδακι μου!!!!! μπηκα βιαστικα το μεσημερι οπως και τωρα δηλαδη.

περαστικα στα μικρα σου και φιλια σε σενα(για να μη μου παραπονιεσαι):wink:

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω ρε γμτ ποιο ειναι το θεμα που λεει ο αστεριας για να γραψω ευχες..δεν πειραζει.κ δω μια χαρα ειναι.αννετακι μου να σου ζησει ο αγοραρος..απο δω κ περα μονο χαρες.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ειμαι πολυ χαρουμενη.η αστερινα πηγε στο γιατρο τωρα.ειναι λεει μια χαρα.ουυυυυφ....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αντε μπραβοοοοο αννετακι μας.γεια σας κορες παω ερχομαι σημερα ξεστολισα και ακομη ψιλοσυμασευω κανω βιβλιοθηκη τωρα τραβαω βιβλια βαζω βιβλια αχ!τωρα θα το κανω με ποιο μεγαλη ανεση χαρα και τσαχπινια μπραβοοοοοαννετακι καλος μας ηρθε ο μπεμπουκος

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...